17 / 05 / 2024

Estate Station istanbul ofisi

Estate Station istanbul ofisi

Estate Station Ülke Direktörü Birol Polat, ilk ofislerini İstanbul Güneşli'de açacaklarını belirtti. 5 Haziran 2014 Perşembe günü açılışı yapılacak olan Estate Station Güneşli Denge ile emlakçılık sektörüne yeni bir bakış açısı getirecekleri dile getirdi.

Estate For İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Estate For İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Majdolın Alchamaa tarafından kuruldu.

Istanbul Express Real Estate Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Istanbul Express Real Estate Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Enes Kötek tarafından kuruldu.

Janaat İstanbul Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Janaat İstanbul Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Ahmad Amın ve Zaher Isa ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Estate Projects İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Estate Projects İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Birol Çakır, Rodi Kayım ve Yeliz Toprak ortaklığında kuruldu. 

Estate Station adını Emlak İstasyonu olarak Türkçeleştiriyor!

Estate Station, bugünden itibaren hem logosunu hem de ülke genelindeki franchise ofislerinin tabelalarını Türkçe 'leştiriyor. Türkiye geneli 2 Bölge Müdürlüğü 15 Franchise ofisi olan Adını Emlak İstasyonu olarak türkçeleştiriyor

Estate Station Dişli Emlak Adapazarı'nda açılıyor!

Brokerlığını Hasan DİŞLİ ve Süleyman SAĞLAM 'ın yapacağı Estate Station Dişli Emlak, bölgeye hakim uzman kadrosu ile konut ve ticari gayrimenkul alanında kiralama ve satış danışmanlığı hizmeti verecek.

Estate Station, 4. Franchise ofis açılışı yapacak!

Estate Station, 4.Franchise ofis açılışı yapacak. Estate Station, İstanbul dışındaki franchise ofis açılışların hız verdi. Estate Station, ilk etapta 4. Franchise ofisiyle Sakarya ve ilçelerinde yapılanmasını başlattı.

Estate Station Re-Ka Emlak Sakarya'da açılıyor!

ESTATE STATION RE-KA Emlak Sakarya’da açılıyor. Brokerlığını Dt. Recep KAYA’ın yapacağı Estate Station - Re-Ka Emlak Sakarya’da hizmete girecek.Estate Station Re-Ka Emlak Sakarya'da açılıyor.

ESTATE STATION RE-KA Emlak Sakarya’da açılıyor!

Brokerlığını Dt. Recep KAYA’ın yapaçağı Estate Station - Re-Ka Emlak Sakarya’da hizmete girecek.2015 yılı itibariyle Türkiye’nin pek çok ilinde faaliyet göstermeye hazırlanan Estate Station, 2015 in ilk ofisiniz Sakarya’da açıyor

Estate Station bölge bayilikleri verecek!

Estate Station bölge bayilikleri verecek. Türkiyenin yüzde 100 yerli sermayeli Franchise Markası ESTATE STATION “Bölge Bayiliği” modeli ile Türkiye'nin her bölgesinde ana bayilikler verecek.

ESTATE STATION yeni franchise ofisi Sakarya'da hizmete açıldı!

Yöneticiliğini Fatih YANIK 'ın yaptığı ESTATE STATION Sakarya Ofisi, bölgeye hakim uzman kadrosu ile bir taraftan konut ve ticari gayrimenkul alanında kiralama ve satış danışmanlığı hizmeti verecek...

Estate Station'dan emlak mezunlarına ücretsiz franchise!

Estate Station'dan emlak mezunlarına ücretsiz franchise hizmeti. Estate Station, 10 emlak mezunu kişiye ücretsiz franchise verme kararı aldı. Estate Station Ceo'su Birol Polat " Gençler bir ülkenin omurgasıdır.

ESTATE STATION 2014 sonuna kadar 40 emlak istasyonu açacak!

ESTATE STATION büyümeye devam ediyor. Yıl sonuna kadar 40 ESTATE STATION Emlak İstasyonu açmayı hedefleyen şirket yöneticileri Türkiye'de her ilçede ve her mahallede bir Emlak İstasyonu açmayı planlıyor...

Estate Station istanbul ofisi Haberi

Estate Station istanbul ofisi

Estate Station Ülke Direktörü Birol Polat, ilk ofislerini İstanbul Güneşli'de açacaklarını belirtti. 5 Haziran 2014 Perşembe günü açılışı yapılacak olan Estate Station Güneşli Denge ile emlakçılık sektörüne yeni bir bakış açısı getirecekleri dile getiren Polat, yoğun bir katılım beklediği güneşli-denge gayrimenkul'ün açılışında tüm yenilikleri açıklayacağını ifade etti.


Emlak franchise sektörüne adım atan Estate Station ilk ofisini İstanbul Güneşli'de açıyor. 5 Haziran 2014 Perşembe günü gerçekleşecek olan Estate Station Güneşli-Denge Gayrimenkul Ofisinin açılışında markanın yeniliklerinin de kamuoyuyla paylaşacağını belirten Ülke Direktörü Birol Polat, sektörün yenilik ve farklılığa ihityaç duyduğunu, bunu sağlamak ve emlak hizmetlerine yeni bir soluk kazandırmak için sektöre girdiklerini söyledi.


Neziha Coşkun ve Özlem Karakoç tarafından açılan olan ilk Estate Station ofisi 5 Haziran 2014 Perşembe günü sektöre merhaba diyecek.


Sektörden...