18 / 05 / 2024

Estim kar yağışında ne yapacak

Estim kar yağışında ne yapacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM tarafından Salı günü başlayacak ve 3 gün sürecek kar yağışı uyarısı ile birlikte Esenler Belediyesi elverişsiz hava koşulları nedeniyle oluşabilecek sorunlar için tüm önlemleri aldı.

Mağdur kiracılar bir araya geldi: Kira krizi çözülmeli, ev sahipleriyle kiracılar karşı karşıya gelmemeli!

Antalya Kiracılar Dayanışması Platformu kurucuları ve üyeleri Attalos Meydanı’nda kira krizine tepklerini dile getirdi. Mağdur kiracılar, kira sorununun çözülmesi gerektiğine, ev sahipleriyle kiracıların karşı karşıya kalmaması gerektiğine dikkat çekti. İşte mağdur kiracıların yaptığı o açıklama...

Ev sahibi ve kiracılar karşı karşıya! Aidat zamları iki tarafı karşı karşıya getirdi...

Aidatlara asgari ücret zammı sonrasında yapılan zamlar maalesef kiracılar ile ev sahiplerini karşı karşıya getirdi. Buna göre iki taraf arasında yeni bir sıkıntı da başlamış oldu. Buna göre, kiracı zamlı aidatı ödemek zorunda mı? İşte haberin detayları...

Ev sahipleri ile kiracılar karşı karşıya! Ev sahipleri isyan etti...

Ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan kira zammı sıkıntısı son günlerde de gündemdeki yerini korumakta. Yeni yıl ile maaşlara yapılan zamlar, kiracı ve ev sahiplerini karşı karşıya getiriyor. İşte detaylar...

Konut piyasası önemli rüzgarlarla karşı karşıya! Birleşik Krallık'ta konut fiyatları yüzde 1,8 düştü!

Nationwide Building Society'nin merakla beklenen son raporu, konut fiyatlarında bir önceki yıla kıyasla yüzde 1,8'lik bir düşüşe işaret ederken, Birleşik Krallık konut piyasası önemli rüzgarlarla karşı karşıya kaldı.

Meteoroloji alarm verdi! Yurtta 3 bölge için yoğun kar yağışı uyarısı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapsamında, yeni hava durumu raporunda Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu için kar yağışı uyarısı yapıldı. yapılan açıklamada, yağışların Rize ve Artvin ile Trabzon'un doğu çevrelerinde çok kuvvetli olacağı açıklandı. İşte ayrıntılar.

Türkiye'ye kar erken düştü! Meteoroloji kar yağışı için uyardı!

Şiddetli kar yağışı Türkiye'nin birçok bölgesinde erken başladı ve hava sıcaklıklarında belirgin değişiklikler görülüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son dakika koduyla birçok il için hava durumu bilgilerini paylaştı. Kar kışı ülkenin bazı bölgelerine erken gelmiş durumda.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Her an Marmara depremiyle karşı karşıya kalabiliriz! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, her an Marmara depremiyle karşı karşıya kalınabileceğini vurguyarak, depreme karşı birlik olma çağrısında bulundu. İşte Ali Kurt'un o açıklamaları...

Ayçiçek yağında görülmemiş indirim! 1 lt 29 TL'ye düştü

Bir zamandır zam gelen ürünler arasında Ayçiçek yağı başı çekiyor. O marketten ayçiçek yağına büyük indirim geldi. İndirimin akabinden 1 litre ayçiçek yağının satış ücreti 29 TL'ye kadar düştü. İşte ayçiçek yağında indirim düzenleyen o market ve indirimin ayrıntıları.

Carrefoursa'dan 5 litre, 4 litre, 2 litre ayçiçek yağında çılgın indirim! Ayçiçek yağı fiyatları dibe indi!

5 litre, 4 litre, 2 litre ayçiçek yağında dev indirim o marketten geldi: Ayçiçek yağı fiyatları dibe düştü. İşte merakla beklenen indirime ilişkin tüm detaylar!

A101'de Nisan bombaları başladı! Ayçiçek yağında çılgın indirim! Fiyatlar dip yaptı

A101 market 4,5 litre ayçiçek yağında Nisan ayına özel kampanyasını ilan etti. Yaşadığımız zamlı süreçlerde büyük indirimler sunan A101 Vatandaşın yoğun ilgisine mazhar oldu kampanyanın detayları haberimizde.

Murat Gigin kimdir, kaç yaşında? Hangi görevlerde bulundu?

Akmerkez Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Gigin kimdir, kaç yaşında? Hangi görevlerde bulundu?

İsmail Tarman kimdir, nereli, kaç yaşında?

Atakule GYO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Tarman kimdir? İsmail Tarman nereli, kaç yaşında? İsmail Tarman hangi görevlerde bulundu?

Raif Ali Dinçkök kimdir, kaç yaşında?

Raif Ali Dinçkök kimdir? Raif Ali Dinçkök nerede doğdu? Raif Ali Dinçkök kaç yaşında? Raif Ali Dinçkök nereli? İşte ayrıntılar!

Estim kar yağışında ne yapacak Haberi

Estim kar yağışında ne yapacak

Meteoroloji’den gelen kar uyarısı nedeniyle Esenler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri elverişsiz hava koşullarının oluşturabileceği tüm sorunları en aza indirgemek için hazırlıklara başladı.

Tuzlama ve yol açma ekipleri, 24 saat boyunca ilçenin belli noktalarında hazır bekletilecek. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Esenler’de kar yağışından vatandaşların etkilenmemesi için çalışmalarını sürdüreceğini söyleyen Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, “Yapılan açıklamaya göre İstanbul’da 3 gün boyunca kar bekleniyor. Hava şartları normale dönene kadar teyakkuz halinde olacağız. 24 saat aralıksız olarak bir Başkan Yardımcımız öncülüğünde ilgili birim müdürleri ve ekipler nöbet tutacak. 6 tuzlama aracı, 6 kamyonet, 7 iş makinesi, 1 greyder ve 55 personelimiz, kışın olumsuz etkilerini minimize etmek için sürekli görev başında olacak. Ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyemiz'e bağlı tuzlama araçları da ilçemizde görev...