02 / 05 / 2024

Eston Deniz kiralık

Eston Deniz kiralık

Keleşoğlu Holding, Eston Yapı'nın Beylikdüzü Yakuplu'da bulunan ve Tasarruf Sigorta Fonu'na geçen projesi Eston Deniz'i 75 milyon dolarla satın aldı.

Keleşoğlu Holding, Eston Deniz'e 1 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Keleşoğlu, Beylikdüzü Yakuplu’da yer alan Eston Deniz projesini TMSF’den 75 milyon dolara satın aldı. Projeye 'Deniz İstanbul' adını veren Keleşoğlu, 1 milyar dolarlık yatırım planlıyor.

Keleşoğlu, Eston Deniz'i satın aldı!

Keleşoğlu, Beylikdüzü Yakuplu'da yer alan Eston Deniz projesini TMSF'den 75 milyon dolara satın aldı. Projeye 'Deniz istanbul' adını veren Keleşoğlu, 1 milyar dolarlık yatırım planlıyor

Denizİstanbul: Eston Deniz projesinin adı değişti!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Keleşoğlu Holding, Beylikdüzü Yakuplu’da 1 milyon 200 bin metrekare alan üzerinde kurulan Eston Deniz projesini TMSF satın aldı. Proje, yeni adıyla yaklaşık 1 milyar dolarlık yatırımla devam edecek.

Beylikdüzü Eston Deniz Marina satılık!

Beylikdüzü Eston Deniz Marina satılık konut fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor. Taksim'e 30 kilometrelik yakın mesafede yer alan proje yakın zamanda görücüye çıkacak.

Kalyon Eston Deniz Evleri satılık!

Kalyon Eston Deniz Evleri satılık daire tipleri arasında 1+1, 2+1 ve 3+1'ler yer alıyor. Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre yakınlıkta olan projede konutların 2016 yılı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor.

Beylikdüzü Eston Deniz Marina fiyat listesi!

Beylikdüzü Eston Deniz Marina fiyat listesi konut tiplerine göre farklılık gösteriyor. Deniz Otobüsü İskelesi'ne 7 kilometre mesafede olan projede 8 etaptan oluşan Eston Deniz'in etabı olarak hayata geçiriliyor.

Eston Deniz Marina Evleri satılık!

Eston Deniz Marina Evleri satılık daire alanları 553 metrekareden başlıyor. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan proje İstanbul Beylikdüzü Yakuplu lokasyonunda inşa ediliyor.

Beylikdüzü Eston Deniz Kalyon Evleri satılık!

Beylikdüzü Eston Deniz Kalyon Evleri satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan proje Eston Deniz'in etabı olarak yükseliyor.

Keleşoğlu İnşaat Eston Deniz'i aldı!

Beylikdüzü Yakuplu'da 1 milyon 200 bin metrekare alan üzerinde kurulacak olan Eston Deniz projesini Keleşoğlu İnşaat satın aldı. Vadistanbul'dan ayrılan Keleşoğlu, Yakuplu'daki büyük projeye yatırım yaptı...

Kiralık kontratı örneği!

Kiralama işleminde mutlaka yapılması gereken işlemlerden biri de kiralık kontratının yapılmasıdır. Söz konusu kontrat ile ilgili detaylar ile kiralık kontratı örneği haberimizde...

Kiralık kontrat örneği!

Ev sahibi ile kiracısı arasında imzalanan kiralık kontrat örneği ve detayları için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Bağcılar kiralık ev fiyatları 2013!

Bağcılar'da yaşamın başladığı markalı konut projelerinde kiralık daire fiyatlarını araştırdık. Bağcılar kiralık ev fiyatları 600 TL'den başlıyor, 2 bin 400 TL'ye kadar yükseliyor. İşte Bağcılar kiralık ev fiyatları...

Kartal kiralık ev fiyatları!

Kartal'da kiralık daire arayanlar için bölgedeki konut projelerini mercek altına aldık. Kartal kiralık ev fiyatları listesini haberimizde görebilirsiniz...

Eston Deniz kiralık Haberi

Eston Deniz kiralık

Keleşoğlu Holding, Eston Yapı'nın Beylikdüzü Yakuplu'da bulunan ve Tasarruf Sigorta Fonu'na geçen projesi Eston Deniz'i 75 milyon dolarla satın aldı. Alım sonrası projeye son hızla devam eden Keleşoğlu Holding, projenin ismini Deniz İstanbul olarak değiştirdi. Keleşoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş, proje için yaklaşık 1 milyar dolarlık yatırım yapmayı öngördüklerini söyleyerek, tümü deniz manzaralı 300 villa ve 4 bin 500 konuttan oluşacak projenin lansmanını 2015 yılının 3'üncü çeyreğinde yapmayı planladıklarını ifade etti.Beylikdüzü - Yakuplu'da orta ölçekli bir kasaba olarak tasarlanan, yaklaşık 15 bin kişinin yaşayacağı projede, hali hazırda 550 yat kapasiteli marina da bulunuyor. 



2021'DE TAMAMLANACAK

Keleşoğlu Holding, toplam 6 etaptan oluşan projeyi 2021 yılına kadar tamamlamayı hedefliyor. Keleş, projeyi şöyle tanıttı: "İstanbul'un deniz kıyısındaki en büyük projesi olan Denizİstanbul,...