05 / 05 / 2024

Eston Deniz proje sahibi

Eston Deniz proje sahibi

Keleşoğlu, Beylikdüzü Yakuplu’da yer alan Eston Deniz projesini TMSF’den 75 milyon dolara satın aldı. Projeye 'Deniz İstanbul' adını veren Keleşoğlu, 1 milyar dolarlık yatırım planlıyor.

Yeşil Deniz Life Kooperatifi ve Çatkaya Gayrimenkul'ün Ankara'daki arsasına 1021 konutluk yeni proje geliyor!

Yeşil Deniz Life Kooperatifi ve Çatkaya Gayrimenkul'ün Ankara'daki arsasına 1021 konutluk yeni proje inşa edilecek. Proje 770 milyon TL'ye mal olacak.

Eston Şehir Koru ön talep topluyor! Yeni proje!

Eston Şehir Mahallem'in yeni etabı olarak hayata geçirilecek olan Eston Şehir Koru ön talep topluyor. Proje 44 dönüm alan üzerinde yükselecek.

Yakuplu Deniz İstanbul proje fiyatları!

Yakuplu Deniz İstanbul proje fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. Deniz İstanbul Evleri'nde 1+1'den 5+1'e kadar konut tipleri bulunuyor...

Deniz İstanbul Mercan Konakları proje fiyatları!

Deniz İstanbul Mercan Konakları proje fiyatları 372 bin TL'den başlıyor. Deniz İstanbul Mercan Konakları'nda yüzde 5 peşinat imkanı sunuluyor...

Deniz GYO Ataman Turizm ile Bodrum'da proje başlayacak!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Deniz GYO Ataman Turizm ile Bodrum'da proje başlayacak.

Eston Şehir Mahallem proje teslimi!

Eston Şehir Mahallem proje teslimi Temmuz 2017'de gerçekleştiriliyor. Eston Şehir Mahallem'de metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL'den başlıyor...

Keleşoğlu Deniz İstanbul proje fiyatları!

Keleşoğlu Deniz İstanbul proje fiyatları 316 bin TL'den başlayarak değişiyor. Deniz İstanbul Mercan Konakları'nda yaşam Kasım 2017'de başlıyor...

Barka Deniz İnşaat Proje Müşavirlik Anonim Şirketi kuruldu!

Barka Deniz İnşaat Proje Müşavirlik Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Güler Arda tarafından kuruldu.

Pendik Belediyesi'nden Deniz Caddesi için üç proje!

Pendik'teki Kaynarca Mahallesi Deniz Caddesi trafiği yeniden düzenleniyor. Pendik Belediyesi tarafından hazırlanan üç proje, cadde esnafının oyuna sunulacak. En çok oyu alan proje, caddeye uyarlanacak.

Keleşoğlu Holding Kaliforniya’dan esinlenerek kasaba kuracak!

Beylikdüzü Yakuplu’da 1 milyon 200 bin metrekare alan üzerinde kurulan Eston Deniz projesini TMSF’den 75 milyon dolara satın alan Keleşoğlu Holding, Kaliforniya’dan esinlenerek bir kasaba kuracak.

Keleşoğlu Eston Deniz projesi Kaliforniya'dan esinlenerek yapılacak!

Beylikdüzü Yakuplu’da kurulan Eston Deniz projesini TMSF’den 75 milyon dolara satın alan Keleşoğlu Holding, Kaliforniya’dan esinlenerek bir kasaba kuracak. ‘Deniz İstanbul’ adlı projede, 350 villa ve 4 bin 500 daire yer alacak.

Keleşoğlu Holding, Denizİstanbul'a 1 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Keleşoğlu Holding, Eston Yapı’nın Beylikdüzü Yakuplu’da bulunan ve Tasarruf Sigorta Fonu’na geçen projesi Eston Deniz’i 75 milyon dolarla satın aldı.

Deniz İstanbul vilları 1 milyon 150 bin TL'den satışta!

Beylikdüzü Yakuplu'da 1 milyon 200 bin metrekarelik Eston Deniz projesini satın alan Keleşoğlu Holding, projenin tamamlanamayan kısımlarını Deniz İstanbul adıyla satışa çıkardı.

Eston Deniz proje sahibi Haberi

Eston Deniz proje sahibi

Keleşoğlu Holding, Eston Yapı’nın Beylikdüzü Yakuplu’da bulunan ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na geçen projesi Eston Deniz’i 75 milyon dolara satın aldı. Toplam 1.2 milyon metrekare alan üzerinde kurulu olan projenin adını ‘Deniz İstanbul’ olarak değiştiren Keleşoğlu, 1 milyar dolarlık yatırım planlıyor.


4 bin 500 villa olacak


Keleşoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş, tümü deniz manzaralı 300 villa ve 4 bin 500 konuttan oluşacak projenin lansmanını bu yılın üçüncü çeyreğinde yapmayı planladıklarını söyledi. Beylikdüzü  Yakuplu'da orta ölçekli bir kasaba olarak tasarlanan, yaklaşık 15 bin kişinin yaşayacağı projede, hali hazırda 550 yat kapasiteli marina da bulunuyor. Keleşoğlu Holding, toplam 6 etaptan oluşan projeyi 2021 yılına kadar tamamlamayı hedefliyor. İstanbul’un deniz kıyısındaki en büyük projesi olan Deniz İstanbul, marinanın yanı sıra otel, okul,...