05 / 05 / 2024

Eston Deniz yatırımları

Eston Deniz yatırımları

Keleşoğlu, Beylikdüzü Yakuplu’da yer alan Eston Deniz projesini TMSF’den 75 milyon dolara satın aldı. Projeye 'Deniz İstanbul' adını veren Keleşoğlu, 1 milyar dolarlık yatırım planlıyor.

Tetras Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tetras Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Begün Kervancıoğlu, Mutlu Arslan, Selim Emre Uzuner ve Şakir Deniz ortaklığında kuruldu.

Bayras Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bayras Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Begün Kervancıoğlu, Mutlu Arslan, Selim Emre Uzuner ve Şakir Deniz ortaklığında kuruldu.

Orkas Yapı Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orkas Yapı Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Zünbülbahçe tarafından kuruldu.

Eco Estate Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Eco Estate Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de Deniz Şahinkaya tarafından kuruldu.

Arl Proje Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Arl Proje Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de Serkan Yılmaz ve Deniz Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Konut yatırımları deniz kenarına yöneldi!

Hepsiemlak tarafından açıklanan Mayıs 2021 Emlak Endeksi sonuçlarına göre, konut yatırımları deniz kenarına yöneldi.

Hisar Gayrimenkul Yatırımları Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hisar Gayrimenkul Yatırımları Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Metin Deniz tarafından kuruldu...    

Bakoy Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakoy Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli Gözde Deniz Çelik tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu: İstanbul'da metro yatırımlarına devam edeceğiz!

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmamoğlu, trafik sorununu çözeceklerini, metro yatırımlarına devam edeceklerini, deniz ulaşımındaki oranı arttıracaklarını belirtti...

Ege Bölgesi'nde yatırımlar hız kesmiyor!

DTO İzmir Şubesi Başkanı Yusuf Öztürk, deniz taşımacılığı konusunda hem uluslararası piyasalarda, hem de yerel anlamda umut verici gelişmeler yaşandığını açıkladı. Öztürk, yakın zamanda yatırımların tamamlanmasıyla Ege’nin hem lojistik merkez, hem de yatırım cenneti olacağını dile getirdi.

Quatrus Çanakkale Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Quatrus Çanakkale Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Deniz Soytemiz Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Oğuz Can Ocakcı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 3 milyon TL sermaye ile 2 Haziran'da Üsküdar, Küçük Çamlıca Mahallesi'nde kuruldu.

Dentac Yapı Yatırımları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dentac Yapı Yatırımları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Deniz Neslihan Ergelen tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Nisan'da Maltepe, Girne Mahallesi'nde kuruldu.

Ramer Ticari Gayrimenkul ve Turizm Yatırımları İşletmeciliği Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ramer Ticari Gayrimenkul ve Turizm Yatırımları İşletmeciliği Danışmanlık Limited Şirketi, Ramazan Eroğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Eylül'de Fatih, Deniz Saray Apartmanı'nda kuruldu.

Eston Deniz yatırımları Haberi

Eston Deniz yatırımları

Keleşoğlu Holding, Eston Yapı’nın Beylikdüzü Yakuplu’da bulunan ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na geçen projesi Eston Deniz’i 75 milyon dolara satın aldı. Toplam 1.2 milyon metrekare alan üzerinde kurulu olan projenin adını ‘Deniz İstanbul’ olarak değiştiren Keleşoğlu, 1 milyar dolarlık yatırım planlıyor.


4 bin 500 villa olacak


Keleşoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş, tümü deniz manzaralı 300 villa ve 4 bin 500 konuttan oluşacak projenin lansmanını bu yılın üçüncü çeyreğinde yapmayı planladıklarını söyledi. Beylikdüzü  Yakuplu'da orta ölçekli bir kasaba olarak tasarlanan, yaklaşık 15 bin kişinin yaşayacağı projede, hali hazırda 550 yat kapasiteli marina da bulunuyor. Keleşoğlu Holding, toplam 6 etaptan oluşan projeyi 2021 yılına kadar tamamlamayı hedefliyor. İstanbul’un deniz kıyısındaki en büyük projesi olan Deniz İstanbul, marinanın yanı sıra otel, okul,...