05 / 05 / 2024

Eston İnşaat satıldı mı

Eston İnşaat satıldı mı

PLT İnşaat, Zeytinoğlu Yatırım Holding tarafından TMSF'ye devredilen Eston İnşaat'ı 52 milyon dolara satın alıyor. PLT İnşaat Başkan Yardımcısı Celaleddin Polat, "Eston'un yükümlülükleri bu rakama dahil" dedi

Piyalepaşa İstanbul Premium’da konutların yarısından fazlası satıldı!

Polat İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul Premium’un lansmanından bugüne kadar geçen sürede konutların yarısından fazlası satıldı.

Alya 4 Mevsim'de konutların yüzde 35'i satıldı! Metrekare fiyatları 30 bin TL'den başlıyor! 

BOSS4 Gayrimenkul imzasıyla Esenyurt'ta yükselen Alya 4 Mevsim'de konutların yüzde 35'i satıldı. 2 bloğun inşaatının tamamlandığı projede erken teslim hedefleniyor. İşte ayrıntılar...

Kadıköy’ün simgesi satıldı:449 milyon 363 bin 500 lira

İstanbul Kadıköy’de bulunan ve ‘Kadıköy’ün simgesi’ olarak bilinen tarihi ‘Perili Köşk’ satıldı. İcradan satışa çıkarılan 116 yıllık Ragıp Paşa Köşkü’nü bugün tek alıcı olan Türkiye İş Bankası satın aldı.

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Bahçelievler’de kuruldu!

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Bahçelievler’de Mert Diri tarafından kuruldu.

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Bahçelievler'de Mert Diri tarafından kuruldu.

Eston Şehir Koru'da konutların yarısı satıldı! 

Koronavirüs nedeniyle az katlı bahçeli konutlara ilginin artmasıyla Eston Şehir Koru’nun dördüncü etabında konutların yarısı satıldı. 

Otokent Ankara’da dükkanlarının neredeyse tamamı satıldı!

Türkiye'nin en büyük otomobil alışveriş merkezi ve yaşam merkezi olacak olan Otokent Ankara'da dükkanlarının neredeyse satıldı. İnşaat çalışmaları henüz başlamayan merkeze rekor sayıda talep geldi. 

'Les Ottomans satıldı' haberlerine yalanlama!

Galatasaray Spor Kulübü eski Başkanı Ünal Aysal ve eski eşi Ahu Kerimoğlu'nun sahibi olduğu İstanbul Ortaköy'de bulunan Hotel Les Ottomans olarak faaliyette bulunan Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'nın icradan satıldığı iddialarına yalanlama geldi.

TEM Avrasya Cadde dükkanlarının tamamı satıldı!

Avrupa ve Asya’yı birleştiren TEM’in hemen yanı başında hayata geçirilen Tem Avrasya Cadde projesinde açık artırmayla satışa sunulan 17 cadde dükkanının tamamı satıldı.

'Kuleli Askeri Lisesi binası Araplara satıldı' iddiası!

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Seymen, kapatılan Kuleli Askeri Lisesi'nin binasının Araplara satıldığını ileri sürdü...

İnvest Plus Turkey Uluslararası Gayrimenkul İnşaat Satış Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!    

İnvest Plus Turkey Uluslararası Gayrimenkul İnşaat Satış Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adanan Bozbay, Dilber Basmacı, Gizem Mudrişler, Hakan Akdoğan, Mustafa Hakan Özelmacıklı ortaklığında kuruldu.

M Proje İnşaat Satış ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu! 

M Proje İnşaat Satış ve Pazarlama Limited Şirketi Zeytinburnu'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Majed Hussien ve Meltem Yalçın ortaklığında kuruldu. 

Antalya’nın eski belediye başkanı Galip Kahraman’ın arazisi satıldı!

Antalya’nın eski belediye başkanı ve milletvekili Dr. Galip Kahraman’ın Antalya Valiliği’ne bağışladığı 3 bin 660 metrekarelik arazi ihale yoluyla bir şirkete satıldı.

Eston İnşaat satıldı mı Haberi

Eston İnşaat satıldı mı

TMSF ile el sıkışan PLT İnşaat, devir işlemi için Rekabet Kurumuna başvurdu. Yöneti etkindi TMSF, ilk kez, el koyduğu bir şirketin patronunu Eston'da icra kurulu toplantılarına dahil etmiş ve kararların birlikte alınması sağlanmıştı. imzaladık"  dedi. Eston'un  finansal sıkıntılarının farkında olduklarını ve bu tabloyu değiştirmek istediklerini kaydeden Polat, "Eston'un marka değerini biliyoruz ve yükümlülüklerini yerine getirerek yeni projeler yapmak istiyoruz. Rekabet Kurumu'nun kararını en geç ağustos sonunda vermesini bekliyoruz" diye konuştu. 


Ağırlıklı olarak yol ve altyapı projeleri üstlenen Polat Yol Yapı'nın iştiraki PLT İnşaatın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celaleddin Polat, konut yatırımları gerçekleştirmek için bu adımı attıklarını belirtti. Konuyla ilgili sorularımızı yanıtlayan Polat, "Eston'un piyasa yükümlülükleri dahil, TMSF ile toplam 52 milyon dolarlık hisse devir sözleşmesi Şirketlerini kendi rızasıyla TMSF'ye devretti...