08 / 05 / 2024

eston şehir görselleri

eston şehir görselleri

Eston Yapı girişimi ile yükselen Eston Şehir Başakşehir evleri toplamda 87 adet konuttan meydana geliyor. Eston Şehir görselleri projeyi merak edenler ve detaylı görmek isteyenler için haberimizde yer alıyor.

Eston Şehir Koru’da kişiye özel ödeme seçenekleriyle villa fırsatı!

Değeri her geçen gün artmaya devam eden Bahçeşehir’in en beğenilen projeleri arasında yer alan Eston Şehir Koru’da kişiye özel ödeme seçenekleriyle villa fırsatı sunuluyor...

Eston Şehir Koru’da yaşam başladı!

Değeri her geçen gün artan Bahçeşehir’in en beğenilen projeleri arasında yer alan Eston Şehir Koru’nun ilk etabında yaşam başladı

Eston Şehir Koru’dan ‘Anneler Günü’ne özel fırsatlar!

Bahçeşehir’in en beğenilen projesi olan Eston Şehir Koru'da mevcut indirimlere ek olarak Anneler Günü’ne özel fırsatlar sunuluyor.

Eston Şehir Koru'da 59 bin TL peşinatla 4+1!

Bahçeşehir’in en güzel projesi Eston Şehir Koru'da 187 metrekareden başlayan 4+1 Koru Daireleri’nde sadece 59 bin TL peşinatla ev sahibi olunabiliyor.

Eston Şehir Koru güncel villa fiyatları!

Eston Şehir Koru güncel villa fiyatları haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 10 peşinatla villa sahibi olunabiliyor.

Eston Şehir Koru'da yüzde 10 peşinatla!

Bahçeşehir’in gözde projesi Eston Şehir Koru projesinde ikinci faz satışları başladı. Eston Şehir Koru'da yüzde 10 peşinatla, 120 ay yüzde 0,98 vade farkıyla ödeme yapılıyor. 

Eston Şehir Koru Daireler’de yüzde 20+5 indirim fırsatı!

İNDER ve KONUTDER’in güç birliği yaparak başlattığı kampanyaya dahil olan Eston Şehir Koru Daireler’de yüzde 20’ye yüzde 5 indirim daha eklendi. Projede 30 bin TL peşinat, 4 bin 600 TL’den başlayan taksitler ve 0.98 faizle daire sahibi olunabiliyor..

Eston Şehir Koru basın lansmanı 4 Mayıs'ta!

POLATYOL, Bahçeşehir'in gerçek dokusuna uygun, yeşille iç içe olarak hayata geçirdiği Eston Şehir Koru'nun örnek dairesi görücüye çıkarmaya hazırlanıyor.

Eston Şehir Koru'da lansman öncesi yüzde 5 indirim!

Eston Şehir Koru'da lansman öncesi yüzde 5 ekstra indirim yapılıyor. Projede taksit ödemeleri 4.600  TL'den başlangıç gösteriliyor. 

TOKİ Kayaşehir görselleri!

TOKİ Kayaşehir görselleri haberimizde yer alıyor. 605 dairenin kura çekilişi ile satışa sunulduğu projede başvurular 2 Nisan ile 11 Nisan 2018 tarihleri arasında kabul edilecek. 

Eston Şehir Mahallem’de açık hava sinema keyfi!

Bahçeşehir’in en güzel projesi Eston Şehir Mahallem, yazlık sinema nostaljisi yaşamak isteyenleri bu cumartesi tanıtım ofisinin bahçesinde “Olanlar Oldu” filminin gösterimine çağırıyor.

Eston Şehir Mahallem'de Ramazan Bayramı'na özel yüzde 25 indirim!

Bahçeşehir’in en güzel projesi Eston Şehir Mahallem yoğun talep üzerine bayrama özel kampanya hazırladı. Bayram boyunca projede kalan son 25 daire için %25 indirim fırsatı sunulacak.

Eston Şehir Mahallem anneleri çok mutlu etti!

Bahçeşehir’in en güzel projesi Eston Şehir Mahallem anneleri çok mutlu etti. Eston Şehir Mahallem Tanıtım Ofisi bahçesi Anneler Günü’nde düzenlenen etkinliklerle şenlik alanına dönüştü. 23 aile sadece Anneler Günü’ne özel yüzde 25 “Senede 1 Gün” fırsatıyla ev sahibi oldu.

eston şehir görselleri Haberi

eston şehir görselleri

3 oda 1 salon katlı villa ve 4 oda 1 salon ikiz villa tipinde konutlardan meydana gelen Eston Şehir projesi Eston Yapı girişimi ile inşa ediliyor.  87 adet konuttan oluşan Eston Şehir Evleri lokasyon olarak İstanbul Bahçeşehir'de yükseliyor.


Bahçeşehir Eston Şehir satılık daire fiyatları bilgisinden önce projenin detayları ile devam edelim. 5 etap halinde hayata geçirilen Eston Şehir Konutlarının inşaat çalışmalarına 2006 yılında başlandı.


Bahçeşehir Eston Şehir fiyat listesi için satış ofisini arayabilirsiniz. Haziran 2014'de anahtar teslimlerinin yapılması planlanan Eston Şehir Evlerinin satış ofisi ile 0212 691 55 01 no'lu telefondan iletişime geçebilirsiniz.


Eston Şehir Evlerinin içinde sosyal tesis, sauna, spor alanları, yüzme havuzu ve fitness center gibi imkanlar mevcut. Eston Yapı Eston Şehir ulaşım bilgilerinin ayrıntıları şöyle:


Eston Yapı Eston Şehir nerede?

Eston...