02 / 05 / 2024

Esyapı Prefabrik gelişimi

Esyapı Prefabrik gelişimi

İnşaat sektörüne hizmet veren Esyapı Prefabrik, Eskişehir 'in çevre illerine de yayılarak hizmet alanını genişleterek ilerliyor. Esyapı Prefabrik yıllık 30 bin ton üretim kapasitesine sahip bulunuyor.

Konut sektöründe deprem ve seçim etkisi: Sektörün gelişimi için yeni adımlar gerekli!

Gayrimenkul sektörünün deprem ve seçim sebebiyle durağan bir süreç geçirdiğine dikkat çeken KONUTDER’in yeni Başkanı Ramadan Kumova, sektörün gelişimi için yeni enstrümanlar gerektiğinin altını çizdi.

Alternatif Yatırım Fonlarında GYF'nin Yeri ve Gelişimi Eğitimi 28 Kasım'da!

GYODER Akademi'nin Alternatif Yatırım Fonlarında Gayrimenkul Yatırım Fonunun (GYF) Yeri ve Gelişimi Eğitimi 28 Kasım'da...

Lamar Orabi İnşaat Ve Gayrimenkul Gelişimi Limited Şirketi kuruldu!

Lamar Orabi İnşaat Ve Gayrimenkul Gelişimi Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Eloraby ve Maısoun Al Sabsabı ortaklığında kuruldu. 

Yabancıya konut satışı 4.5 milyar dolar seviyesine yükseldi!

KONUTDER Başkanı Altan Elmas, inşaat sektörünün değişimi ve gelişimi hakkında görüşlerini paylaştı. Elmas, “Yeni yatırımlar hızla gündeme gelecek” diye konuştu.

Kentsel dönüşümde 4E kuralı!

Kentsel Dönüşüm ve Ankara Çalıştayı gerçekleşti. Çalıştayda, şehirlerin gelişimi ve kentsel dönüşüm masaya yatırıldı.

Ege'de yazlıkların metrekaresi 2 bin liradan başlıyor!

TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, Ege bölgesinde yazlık konut gelişimi ve güncel fiyatlara yönelik açıklamalarda bulundu.

Güçlü Türkiye için güçlü yapılar şart!

Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, inşaat sektöründeki gelişimi anlattı. Bıyıklı, 'Güçlü Türkiye' için güçlü yapılar şart'' diye konuştu.

Ankara'da kentsel dönüşüm masaya yatırıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, şehirlerin gelişimi için gerçekleştirilen kentsel dönüşüm sürecini masaya yatırdı. Kentsel Dönüşüm ve Ankara Çalıştayı, Gençlik Parkı Kabul Salonu'nda gerçekleşti.

2017 Şanlıurfa'da yatırım yılı olacak!

Şanlıurfa merkez'de hem çevre yolların yapımı hem de yeni imar alanlarındaki yollarını dağları yararak açtıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa'nın gelişimi için dağları yarıyoruz" dedi.

Nazmi Durbakayım, Fikirtepe Platformu’nun yeni başkanı oldu!

Fikirtepe’de bölgenin kentsel dönüşümü, altyapı çalışmaları, sosyo kültürel gelişimi ve hak sahipleri ile müteahhitler arasında diyalog geliştirici olan Fikirtepe Platformu’nun yeni Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım oldu.

Ankara Çayyolu, Şentepe ve Kazan’a 3 itfaiye merkezi yapılıyor!

Ankara’nın gelişimi, coğrafi yapısı, ulaşım koşulları ve imkanları dikkate alınarak, Çayyolu, Şentepe ve Kazan’da 3 yeni itfaiye merkezi inşa ediliyor

Kocaeli Başiskele'de yol çalışmaları yapılıyor!

Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, yaptığı yazılı açıklamada, Başiskele'nin gelişen bir ilçe olduğuna dikkat çekerek, bu gelişimi göz önüne alarak planlama yaptıklarını belirtti.

Kırklareli'de inşaat sektörü canlı!

2007 yılından bu yana gelişimi çok hızlı şekilde devam eden ilimiz Kırklareli'de, inşaat sektörünün karınca gibi çatıştığı gözlerden kaçmıyor.

Esyapı Prefabrik gelişimi Haberi

Esyapı Prefabrik gelişimi

Yıllık 30 bin ton üretim kapasitesine sahip olduklarını belirten Esyapı Prefabrik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Sakallı, Eskişehir'in yanı sıra Bursa, Ankara, Sakarya, Kütahya, Afyon ve İnegöl'e de hizmet vermeye başladıklarını söyledi. 


Eskişehir ve civarındaki endüstriyel yatırımların büyük çoğunluğunun inşaatını gerçekleştirdiklerini söyleyen Sakallı," Öngermeli ve öngermesiz prefabrike betonarme yapı elemanları, taşıyıcı sistem ürünleri, prefabrike betonarme cephe elemanları, prefabrike kent mobilyaları ve alt yapı ürünleri imalatını yapıyoruz. Mimari proje ve danışmanlık hizmeti de firmamız tarafından veriliyor" dedi. 


Üretim çeşitliliğinin artırılması konusunda çalışmalarının devam ettiğini aktaran Fatih Sakallı, teknik gerekliliklerden ve şartnamelerden ödün vermeden, tüm taahhütlerini kaliteli bir biçimde ve zamanında teslim ettiklerinin altını çizdi. Esyapı'nın Eskişehir OSB'de 10 bin metrekaresi kapalı olmak üzere, 20 bin metrekarelik bir alanda faaliyetlerini sürdürdüğünü belirten Sakallı, yıllık...