05 / 05 / 2024

ETA Zemin şirketi

ETA Zemin şirketi

ETA Zemin Teknolojileri İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Orhan Kemal Elmas, Tolga Gündüzpolat, Ender Akarsu ortaklığıyla 240 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Beylikdüzü'nde kuruldu.

Ar Zemin Malzemeleri İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ar Zemin Malzemeleri İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedel ile Saliha Şentürk tarafından kuruldu.

Yenioluşum Zemin Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenioluşum Zemin Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Uysal tarafından kuruldu.

Tekno Zemin Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekno Zemin Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Canseven tarafından kuruldu.

Jrk Zemin Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jrk Zemin Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Azat Öztunç tarafından kuruldu.

My Zemin Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Zemin Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Sfr Zemin Teknikleri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sfr Zemin Teknikleri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emin Serkan Çetiner tarafından kuruldu.

Geobil Plastik Zemin Teknikleri Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Geobil Plastik Zemin Teknikleri Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Bilgin tarafından kuruldu.

Doku Proje Zemin İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doku Proje Zemin İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yaşakan tarafından kuruldu.

Nep Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nep Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zuhal Azman tarafından kuruldu.

Bky Zemin Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bky Zemin Hafriyat Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahadır Kağan Yetik tarafından kuruldu.

Anadolu Jeoteknik Zemin Araştırma Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Jeoteknik Zemin Araştırma Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Baran tarafından kuruldu.

Vektör Yol Yapı Taahhüt Trafik İşaretleri Ve Zemin Kaplama Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vektör Yol Yapı Taahhüt Trafik İşaretleri Ve Zemin Kaplama Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Tafralı tarafından kuruldu.

Kağan Zemin İnşaat Gıda Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kağan Zemin İnşaat Gıda Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Duranoğlu tarafından kuruldu.

ETA Zemin şirketi Haberi

ETA Zemin şirketi

ETA Zemin Teknolojileri İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Orhan Kemal Elmas, Tolga Gündüzpolat, Ender Akarsu ortaklığıyla 240 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Beylikdüzü'nde kuruldu. 


ETA Zemin Teknolojileri İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü zeminde zemin araştırma sondajları yapmak, jeolojik ,jeofizik,hidrojeolojik araştırmalar yapmak ve yaptırmak ;sismik ve elektrik özdirenç etütleri yapmak yaptırmak , zeminden alınan numuneler üzerinde gerekli tüm deneyleri yapmak yaptırmak ve labaratuar verileri doğrultusunda zemin etüt , jeolojik , jeofizik , jeoteknik ,geoteknik raporları hazırlamak , ilgili arazilerin jeoloji , eğitim ve mühendislik jeolojisi haritalarını hazırlamak. 2- Her türlü zemin iyileştirmelerini yaptırmak. 3- Fore kazık , mini kazık , wibreks kazık , yatay ankraj , jet gravting yapmak (her türlü...