Etçibaşı Naci Usta Haberi
Naci Usta, Narlıdere ve "Etçibaşı" olarak 1,5 yıldır hizmet verdiği Alsancak Limanı'nı karşısındaki şubesinden sonra, Çeşme'de de bir şube açtı. Çeşme Ilıca Otel Reyhan Pastanesi yanında açılan yeni şubede Ala Carte menü et ve Türk Mutfağı'nın eşsiz yemeklerini sunulacak. Müşterilerine en iyi hizmeti verebilmek için gastronomi alanındaki gelişmeleri titizlikle takip ettiğini belirten Naci Deniz, "Yurt dışında seçkin mutfaklarda kullanılan bu sistemi İzmir'de sadece biz uyguluyoruz. Dry Aged System'de, Himalaya tuz tuğlalanyla özel olarak oluşturulan 16 metre karelik dolapta artı 2 derecede sıfır bakteri ile 28 gün dinlendirilen etler, havaya karışan tuzlu su bulları sayesinde marine oluyor ve daha lezzetli hale geliyor. Bütün gayemiz müşterilerimize en iyiyi sunmak. Uzun yıllardan bu yana işimize duyduğumuz sevgi ve saygıyla başarılı çizgimizi koruyoruz....