17 / 02 / 2025

Etçibaşı Naci Usta

Etçibaşı Naci Usta

Naci Usta, Narlıdere ve "Etçibaşı" olarak 1,5 yıldır hizmet verdiği Alsancak Limanı'nı karşısındaki şubesinden sonra, Çeşme'de de bir şube açtı. Yeni şube Çeşme Ilıca Otel Reyhan Pastanesi yanında yer alıyor...

Naci Görür fay raporuna itiraz etti! Bu fay zonu milyonlarca sene daha deprem üretecek...

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un açıkladığı Kahramanmaraş fay etüt raporu sonuçları hakkında itirazda bulundu.

Neşet Ertaş’ın adı kültür merkezinde yaşatılacak!

Kırşehir’in yetiştirdiği büyük usta Neşet Ertaş'ın adı kente inşa edilen kültür merkezinde yaşatılacak. Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi, Anadolu'nun ikinci büyük kültür merkezi olacak.

Zemin etüdü raporu nereden alınır?

İnşaatına başlanacak olan yapıların zemin ve temel etütlerinin, uygun ve standart bir metotla yapılabilmesi için zemin etüdü çalışmalarının yapılması ve zemin etüdü raporunun alınması gerekiyor. Peki, zemin etüdü raporu nereden alınır?

Zemin etüdü raporu kaç günde çıkar?

Bina ve bina türü yapıların projelendirme safhasında gerekli olan zemin ve temel etütlerinin, uygun ve standart bir metotla yapılabilmesi için zemin etüdü raporu yapılması gerekiyor. Peki, zemin etüdü raporu kaç günde çıkar?

Zemin etüdü raporu nasıl hazırlanır?

Zemin etüdü çalışmaları yer altı tabakalarının durum, konum, jeolojik yapı türü, derinlik, kalınlık,elektrik özdirencinin deprem karşısında göstereceği tepkiyi tespit etmek için yapılıyor. Peki, incelemeler sonucunda düzenlenen zemin etüdü raporu nasıl ha

Zemin etüdü raporu nedir?

İnşaat çalışmalarına başlanacak olan arazinin zemin yapısı zemin etüdü uzmanı mühendisler tarafından yapılıyor. Yapılan incelemeler sonucunda bir rapor hazırlanması gerekiyor. Peki, zemin etüdü raporu nedir?

Zemin etüdü ekipmanları nelerdir?

Zemin etüdü; arsaya ait yer altı tabakalarının durum konum gibi özelliklerinin doğal afetlere karşı vereceği tepkilerin ölçülmesi için yapılan çalışmalara zemin etüdü çalışmaları deniyor. Peki, zemin etüdü ekipmanları nelerdir?

Zemin etüdünü kim yapar?

Yer altı tabakalarının durum, konum, jeolojik yapı türü, derinlik, kalınlık, yoğunluk, elektrik özdirencinin deprem karşısında göstereceği tepkiyi tespit etmek amacıyla zemin etüdü çalışmaları yapılıyor. Peki, Zemin etüdünü kim yapar?

Zemin etüdü nasıl yapılır?

Bir arsaya ait yer altı tabakalarının durum, konum, gibi özelliklerini deprem karşısında göstereceği tepkiyi tespit etmek için zemin etüdü çalışmaları yapılıyor. Peki, zemin etüdü nasıl yapılır?

Zemin etüdü çeşitleri nelerdir?

Bir arsaya ait yer altı tabakalarının durum, konum, jeolojik yapı türü, derinlik, kalınlık, yoğunluk gibi özelliklerini deprem karşısında göstereceği tepkiyi tespit etmek için zemin etüdü çalışmaları yapılıyor. Peki, zemin etüdü çeşitleri nelerdir?

Zemin etüdü neden yapılır?

Zemin etüdü, üzerinde yerleşim kurulacak arazinin yer altı tabakaları ile ilgili tüm bilgilerin tespit edildiği araştırmalar olarak karşımıza çıkıyor. Peki, zemin etüdü neden yapılır?

Mehmet Tatar: Zemin etüdü denetimleri ciddi yapılmalı!

Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) Adana Şubesi Başkanı Dr. Mehmet Tatar ve yönetim kurulu üyeleri Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ı ziyaret ederek zemin etüdü raporları konusunu istişarede bulundu...

Yalova Kadıköy'de imar planına esas etüt çalışmaları onaylandı!

Yalova Merkez İlçe Kadıköy Beldesinde bulunan ve G22-d-15-c-2-a numaralı paftada sınırlanan 222 ada 2 parsel için İmar Planına Esas Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporu bakanlık tarafından onaylandı...

Etçibaşı Naci Usta Haberi

Etçibaşı Naci Usta


Naci Usta, Narlıdere ve "Etçibaşı" olarak 1,5 yıldır hizmet verdiği Alsancak Limanı'nı karşısındaki şubesinden sonra, Çeşme'de de bir şube açtı. Çeşme Ilıca Otel Reyhan Pastanesi yanında açılan yeni şubede Ala Carte menü et ve Türk Mutfağı'nın eşsiz yemeklerini sunulacak. Müşterilerine en iyi hizmeti verebilmek için gastronomi alanındaki gelişmeleri titizlikle takip ettiğini belirten Naci Deniz, "Yurt dışında seçkin mutfaklarda kullanılan bu sistemi İzmir'de sadece biz uyguluyoruz. Dry Aged System'de, Himalaya tuz tuğlalanyla özel olarak oluşturulan 16 metre karelik dolapta artı 2 derecede sıfır bakteri ile 28 gün dinlendirilen etler, havaya karışan tuzlu su bulları sayesinde marine oluyor ve daha lezzetli hale geliyor. Bütün gayemiz müşterilerimize en iyiyi sunmak. Uzun yıllardan bu yana işimize duyduğumuz sevgi ve saygıyla başarılı çizgimizi koruyoruz....