Etçibaşı Naci Usta Çeşme Ilıca'da şube açtı!
Naci Usta, Narlıdere ve "Etçibaşı" olarak 1,5 yıldır hizmet verdiği Alsancak Limanı'nı karşısındaki şubesinden sonra, Çeşme'de de bir şube açtı. Yeni şube Çeşme Ilıca Otel Reyhan Pastanesi yanında yer alıyor...
Naci Usta, Narlıdere ve "Etçibaşı" olarak 1,5 yıldır hizmet verdiği Alsancak Limanı'nı karşısındaki şubesinden sonra, Çeşme'de de bir şube açtı. Çeşme Ilıca Otel Reyhan Pastanesi yanında açılan yeni şubede Ala Carte menü et ve Türk Mutfağı'nın eşsiz yemeklerini sunulacak. Müşterilerine en iyi hizmeti verebilmek için gastronomi alanındaki gelişmeleri titizlikle takip ettiğini belirten Naci Deniz, "Yurt dışında seçkin mutfaklarda kullanılan bu sistemi İzmir'de sadece biz uyguluyoruz. Dry Aged System'de, Himalaya tuz tuğlalanyla özel olarak oluşturulan 16 metre karelik dolapta artı 2 derecede sıfır bakteri ile 28 gün dinlendirilen etler, havaya karışan tuzlu su bulları sayesinde marine oluyor ve daha lezzetli hale geliyor. Bütün gayemiz müşterilerimize en iyiyi sunmak. Uzun yıllardan bu yana işimize duyduğumuz sevgi ve saygıyla başarılı çizgimizi koruyoruz. Narlıdere ve Alsancak şubelerimizde sağladığımız başarıyı Çeşme'de de sürdüreceğiz" dedi. Sırada Folkart Towers var Kahvaltı servisinin de yapıldığı Etçibaşı Çeşme şubelerinde birçok yöresel peynir çeşidinin, kendi özel üretimleri sucukların ve 40 çeşit ürünün yer aldığı bir şarküteri reyonu da açtıklarını söyleyen Naci Usta, "İsteyenlerin şarküteri alışverişi de yapabilecek. Türk mutfağından seçilmiş lezzetlerde ve özel koşullarda dinlendirilmiş t-bone steak, dana pirzola, antrikot, bonfile, kuzu eti çeşitlerinin yanı sıra yüzde yüz dana etiyle kendi hazırlamış olduğum özel sucukta iddialıyız. Çok yalan zamanda Folkart Tovvers şubemizi de misafirlerimizin hizmetine açıyoruz" şeklinde konuştu.
Yenigün İzmir