23 / 12 / 2024

Etçibaşı Naci Usta çeşme

Etçibaşı Naci Usta çeşme

Naci Usta, Narlıdere ve "Etçibaşı" olarak 1,5 yıldır hizmet verdiği Alsancak Limanı'nı karşısındaki şubesinden sonra, Çeşme'de de bir şube açtı. Yeni şube Çeşme Ilıca Otel Reyhan Pastanesi yanında yer alıyor...

Naci Görür fay raporuna itiraz etti! Bu fay zonu milyonlarca sene daha deprem üretecek...

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un açıkladığı Kahramanmaraş fay etüt raporu sonuçları hakkında itirazda bulundu.

Neşet Ertaş’ın adı kültür merkezinde yaşatılacak!

Kırşehir’in yetiştirdiği büyük usta Neşet Ertaş'ın adı kente inşa edilen kültür merkezinde yaşatılacak. Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi, Anadolu'nun ikinci büyük kültür merkezi olacak.

Etçibaşı, Çeşme'de şube açtı!

Konuklarını İzmir Çeşme Ilıca Otel Reyhan Pastanesi yanında açılan yeni şubesinde ağırlayacak olmanın heyecanını yaşayan Etçibaşı Naci Usta, fark yaratan bir uygulamaya da imza attı....

Etçibaşı Naci Usta Çeşme Ilıca'da şube açtı!

Naci Usta, Narlıdere ve "Etçibaşı" olarak 1,5 yıldır hizmet verdiği Alsancak Limanı'nı karşısındaki şubesinden sonra, Çeşme'de de bir şube açtı. Yeni şube Çeşme Ilıca Otel Reyhan Pastanesi yanında yer alıyor...

Etçibaşı Restoran Çeşme'de şube açtı!

Naci Usta, Narlıdere ve "Etçibaşı" olarak 1,5 yıldır hizmet verdiği Alsancak Limanı'nı karşısındaki şubesinden sonra, Çeşme'de de bir şube açtı. Restoranda Ala Carte menü et ve Türk Mutfağı'nın eşsiz yemeklerini sunulacak.

Konya'da Zemin Etüt Raporları mobil imza ile onaylanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası ile merkeze bağlanan ilçelerin zemin etüt işlemlerinin daha hızlı ve güvenilir şekilde yürütebilmesi için Zemin Etüt Bilgi Sistemi geliştirerek zemin etüt raporlarını mobil imza ile onaylamaya başladı

Bolulu Hasan Usta Şanlıunrfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde Açıldı!

Birbirinden nefis süt tatlılarını lezzetin yanı sıra hijyen ve müşteri odaklı sunumuyla buluşturarak, aranan bir marka haline gelen Bolulu Hasan Usta Süt Tatlıları, Şanlıunrfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde müşterileriyle buluştu.

3. havalimanının bataklık sorununu dünyanın en iyi zemin etütçüleri çözecek!

İstanbul'un üçüncü havalimanının yapılacağı yerin altının bataklık çıkması, ihaleyi kazanan konsorsiyumu harekete geçirdi. Konsorsiyum sorunu çözmek için dünyanın en iyi zemin etütçüleri ile çalışmaya başladı

Neşet Çağlayan, Gebze-İzmir Otoyol şantiyesini inceledi!

Gebze-İzmir Otoyolu projesinin tünel çıkışından Bursa'ya kadar olan bölümünden sorumlu olan Makyol İıışaat'ın şantiyesinde incelemelerde bulunan Belediye başkanı Neşet Çağlayan, Makyol proje müdürü Bülent Yazaltın'ı makamında ziyaret etti.

Naci Ölçen: Halıcılık sektörünün kalbi İzmir'de atacak!

İzmir Halıcılar ve Yer Döşemecileri Odası Başkanı Naci Ölçen, "Sektörde dünyanın önde gelen ülkeleri Belçika, Fransa, Slovenya, İspanya, İsveç, Kuzey Afrika ve İran'ı 2015'in ilk aylarında İzmir'de düzenleyeceğimiz fuarda ağırlayacağız" dedi

Behçet Dengeşik kimdir?

Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili Behçet Dengeşik kimdir? Behçet Dengeşik, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Behçet Dengeşik, ne zamandan beri, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili?

Buca'daki 27.5 milyon liralık et entegre tesisi Et ve Balık Kurumu’nun oldu!

Milli Emlak, 27.5 milyon TL değer biçtiği tesis ve arsayı Et ve Balık Kurumu’na verme kararı aldı. Ankara’da tesis için masaya oturan Milli Emlak Genel Müdürlüğü ve Et Balık Kurumu anlaşmaya vardı...

Günaydın Et, Bodrum Palmarina'da 50. şubesini açacak!

Bostancı'da üç ortak tarafından kurulan Günaydın Et, gerek AVM ve gerekse caddelerdeki büyüme performansı ile dikkat çekti. Doğuş ve Azeri işadamı Mübariz Mansimov'un ortak girişimi ile stratejik işbirliği anlaşmasına varıldı...

Etçibaşı Naci Usta çeşme Haberi

Etçibaşı Naci Usta çeşme


Naci Usta, Narlıdere ve "Etçibaşı" olarak 1,5 yıldır hizmet verdiği Alsancak Limanı'nı karşısındaki şubesinden sonra, Çeşme'de de bir şube açtı. Çeşme Ilıca Otel Reyhan Pastanesi yanında açılan yeni şubede Ala Carte menü et ve Türk Mutfağı'nın eşsiz yemeklerini sunulacak. Müşterilerine en iyi hizmeti verebilmek için gastronomi alanındaki gelişmeleri titizlikle takip ettiğini belirten Naci Deniz, "Yurt dışında seçkin mutfaklarda kullanılan bu sistemi İzmir'de sadece biz uyguluyoruz. Dry Aged System'de, Himalaya tuz tuğlalanyla özel olarak oluşturulan 16 metre karelik dolapta artı 2 derecede sıfır bakteri ile 28 gün dinlendirilen etler, havaya karışan tuzlu su bulları sayesinde marine oluyor ve daha lezzetli hale geliyor. Bütün gayemiz müşterilerimize en iyiyi sunmak. Uzun yıllardan bu yana işimize duyduğumuz sevgi ve saygıyla başarılı çizgimizi koruyoruz....