29 / 04 / 2024

Neşet Çağlayan, Gebze-İzmir Otoyol şantiyesini inceledi!

Neşet Çağlayan, Gebze-İzmir Otoyol şantiyesini inceledi!

Gebze-İzmir Otoyolu projesinin tünel çıkışından Bursa'ya kadar olan bölümünden sorumlu olan Makyol İıışaat'ın şantiyesinde incelemelerde bulunan Belediye başkanı Neşet Çağlayan, Makyol proje müdürü Bülent Yazaltın'ı makamında ziyaret etti.




Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu projesinin tünel çıkışından Bursa'ya kadar olan bölümünden sorumlu olan Makyol İıışaat'ın şantiyesinde incelemelerde bulunan Belediye başkanı Neşet Çağlayan, Makyol proje müdürü Bülent Yazaltın'ı makamında ziyaret etti. 

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve Meclis üyesi Mehmet Şahin, Makyol Proje Müdürü Bülent Yazaltııı'dan projenin geldiği nokta ile ilgili bilgi aldı. Proje hakkında ve Tünel ile karsak boğazıııdaki kavşak ile ilgili bilgi aktaran proje müdürü Yazaltın, Çağlayan'a projenin kendi sorumluluk alanında gelinen noktayı özetledi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ziyaret ile ilgili yaptığı değerlendirmede, Makyol İnşaat yetkilileri ile bir araya geldiklerini belirterek, GebzeOrhangazi-İzuıir Otoyol projesi sadece Orhangazi ve bölge için değil Türkiye için son derece önem arz eden bir proje. Proje ile İstanbul-İzmir arası 3,5 saate düşecek. Aynı zamanda İstanbul-Oıiıangazi arası ise 1 saatten daha az bir zamana düşecek. 

Bu da Orhangazi içiıı yeni fırsatlar demek dedi. 

Çağlayan, projenin getirileri ve götürüleri üzerinde sürekli bir değerlendirme ve araştırına içinde olduklarının da mesajını verecek, biz Orhangazi menfaatleri neyi gerektiriyorsa onun için uğraşıyoruz dedi. 


Yeni Marmara Gazetesi


Geri Dön