06 / 05 / 2024

Etem-Menarini merkezi ofisi kiracı danışmanı

Etem-Menarini merkezi ofisi kiracı danışmanı

Cushman and Wakefield, 114 yıllık geçmişiyle Türkiye’nin ilk ve köklü ilaç şirketi İbrahim Etem - Menarini 'nin yeni merkez ofis projesi için 'kiracı danışmanlığı' ve 'proje yönetimi' hizmetlerini sundu.

İstanbul Finans Merkezi'nin tamamı 3-4 ay içinde açılacak! 

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Göksel Aşan, birkaç küçük rötuştan sonra İstanbul Finans Merkezi'nin (İFM) tamamının 3-4 ay içinde açılacağını duyurdu. 

İstanbul Finans Merkezi için geri sayım başladı!

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan, İstanbul Finans Merkezi'ne (İFM) taşınma sürecine ilişkin olarak yaptığı açıklamada binalar bittiğini ve içinde birtakım düzenlemeler olduğunu söyledi. Aşan, yıl sonu veya ocak ayı gibi inşallah taşınılacak durumda olacağını da söyledi.

İstanbul Finans Merkezi’nin yüzde 67’si tamamlandı!

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan yaptığı açıklamada, İstanbul Finans Merkezi'nde fiziki tamamlanmanın Eylül 2021 itibarıyla yüzde 67.51'e ulaştığını kaydetti.

İstanbul Finans Merkezi 2022'nin ilk çeyreğinde açılacak!

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan, İstanbul'un merakla beklediği İstanbul Finans Merkezi projesinin 2022'nin ilk çeyreğinde tamamlanarak hizmete açılacağını söyledi.

İstanbul Finans Merkezi 2022'de açılıyor!

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan, İstanbul Finans Merkezi'nin 2022'nin ilk çeyreğinde açılacağının müjdesini verdi.

Katar Finans Merkezi ile İstanbul Finans Merkezi arasında iş birliği sağlandı!

Dünyanın en hızlı büyüyen finans merkezleri arasında yer alan Katar Finans Merkezi ile İstanbul Finans Merkezi arasında iş birliğini kapsayan mutabakat zaptı, Katar Finans Merkezi İdaresi ve Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi arasında imzalandı.

Katar Finans Merkezi ile İstanbul Finans Merkezi arasında iş birliği!

Katar Finans Merkezi ile Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi arasında mutabakat zaptı imzalandı. Anlaşmayla, Katar Finans Merkezi ile İstanbul Finans Merkezi arasında iş birliği kapsamında çalışmalar yapılacak...

İstanbul Finans Merkezi'nin inşaatı 2020'de bitecek!

İstanbul Finans Merkezi (İFM) ile ilgili açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan, ''İnşaatlar başta olduğundan çok daha hızlı başlamış durumda. 2020’nin sonunda bitirmiş olacağız. 2022’nin ilk çeyreğinde de taşınmaları başlatmış olacağız'' dedi.

İstanbul Finans Merkezi 2022'de tamam!

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi İstanbul Finans Merkezi Daire Başkanı Dr. Serkan Yüksel, "İstanbul’da finans alanında bir hikaye yaratmak istiyoruz. Finansal teknoloji çok yeni bir kavram" diye konuştu...

Cumhurbaşkanlığı bünyesinde İstanbul Finans Merkezi dairesi kuruldu!

Üçte birlik kısmı Türkiye Varlık Fonu’na devredilen İstanbul Finans Merkezi projesine Ankara el attı. Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi’nin altına İstanbul Finans Merkezi Daire Başkanlığı kuruldu...

ICBC, İstanbul Finans Merkezi'ne mi geliyor?

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Aşan, ICBC yöneticilerini ağırladı. Yapılan görüşmede İstanbul Finans Merkezi'nin imkanlarının da ICBC yetkilileriyle değerlendirildiği öğrenildi...

İstanbul Finans Merkezi Eylem Planı Çalıştayı tamamlandı!

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Aşan, "Avantajlı olduğumuz iki alan üzerine şu anda yoğunlaşmış durumdayız. Bunlardan biri Fintek, diğeri de İslami Finans tarafı. İstanbul Finans Merkezi projesi kapsamında bu iki eksene ağırlık vereceğiz" dedi...

İstanbul Finans Merkezi 2022'de açılacak!

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan, İstanbul Finans Merkezi'ni 2022 yılının başlarında açmayı planladıklarını açıkladı.

Etem-Menarini merkezi ofisi kiracı danışmanı Haberi

Etem-Menarini merkezi ofisi kiracı danışmanı

60'tan fazla ülkede 43 bin çalışanı ile ticari gayrimenkul hizmetleri alanında faaliyetlerini sürdüren Cushman & Wakefield (C&W), Türkiye’de gerçekleştirdiği önemli projelerine bir yenisini daha ekledi. Türkiye’nin ilk ve köklü ilaç şirketi İbrahim Etem - Menarini'nin  İstanbul'da gerçekleştirdiği yeni yatırım hamlesine Cushman & Wakefield tarafından 12 ay boyunca kiracı danışmanlığı ve proje yönetimi hizmeti sağlandı. 


Büyüme stratejisinin ilk adımı olarak Topkapı’daki fabrika yerleşkesinin tamamını üretime bırakmak için düğmeye basan İbrahim Etem - Menarini, Cushman & Wakefield danışmanlığında merkez ofisini Maslak Ofis Binası'na taşıdı. Toplam 2500 m2'lik  ofis alanında yürütülen projede İbrahim Etem - Menarini'ye bina seçiminden, inşaat ve tasarım aşamasına kadar tüm süreçlerde danışmanlık hizmeti sunan C&W; 114 yıllık köklü şirketin attığı bu tarihi adımdaki en büyük destekçisi oldu. 

Açık ofise geçiş

Dünyanın...