05 / 05 / 2024

ethem sancak bmc fabrikası

ethem sancak bmc fabrikası

Ethem Sancak’ın sahibi olduğu ES Mali Yatırım Danışmanlık Şirketi, tek başına girdiği BMC ihalesini kazanan taraf oldu. Sancak, TMSF’nin sattığı BMC’yi 751 milyon liraya aldı. Şirketin sadece arsası 1.5 milyar TL ediyor.

Ethem Gezer Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ethem Gezer Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ethem Gezer tarafından kuruldu.

Sancak Kafe Restoran Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sancak Kafe Restoran Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Bekir Onur Erdoğan tarafından kuruldu.

300 binden fazla sattı! BMC’de fiyatlar güncellendi.. BMC 29 Ekim 2022 fiyat listesi

Türkiye’nin TIR üreticisi BMC 300 bin adedi aşkın araç üretimiyle adından söz ettirmeye devam ediyor. İnşşat, yol ve çekici modelleriyle güven veren BMC ekim ayı fiyatları da güncellendi.

10 yılda 166 ayrı ihale aldı! Erdoğan’a aşığım demişti, Ethem Sancak meğer ihalelere de aşıkmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için “Erdoğan âşık oldum” diyen ve uzun bir süre AKP’de yöneticilik yapan Ethem Sancak’a ait iki şirket kamudan 10 yılda 166 ayrı ihale aldı. Sancak’ın şirketlerine vatandaşın cebinden ödenen para  toplam 1,1 milyar TL’yi aştı.

Sancak Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Sancak Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Sancak ve Metin Çelik ortaklığında kuruldu.

Sancak Hurdacılık Yıkım İşleri Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancak Hurdacılık Yıkım İşleri Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Pamuk tarafından kuruldu.

Ethem Pertev Yalısı’nın akıbeti ne olacak?

Etel ve Robert Baler'in boşanma kararı sonrası çiftin yaşadığı Kanlıca’daki tarihi Ethem Pertev Yalısı’nı nasıl paylaşacakları herkes tarafından merak edildi. Yalının Baler çiftinde değil, Nina Lydia Joukowsky’ye ait olduğu öğrenildi...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan son dakika Tank Palet Fabrikası açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tank Palet Fabrikası hakkında açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, "Erdoğan, 'Tank Palet Fabrikası'nı 25 yıllığına kiraladık' diyor, Ethem Sancak, 'kira ödemiyoruz, kiralama söz konusu değil' diyor'" dedi...

Kanlıca'daki Ethem Pertev Yalısı satışa çıktı!

Etel ile Robert Baler’in sahibi olduğu Kanlıca'daki Ethem Pertev Yalısı satışa çıktı. Tarihi yalının fiyatı ise dudak uçuklatıyor.

Ethem Sancak'tan tank palet fabrikasıyla ilgili iddialara yanıt!

BMC Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, Arifiye'deki tank palet fabrikasıyla ilgili olarak "Biz burayı palet ve tamir yapan fabrika olmaktan çıkarıp A'dan Z'ye tank yapan bir fabrika yapacağız" dedi...

Cahit Turhan Bingöl-Sancak kara yolunun şantiyesini inceledi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, inşaat çalışmaları devam eden Bingöl-Sancak kara yolunun şantiye alanında incelemeler yaptı... 

Sakarya Karasu'da savunma sanayi tesislerinin temeli atılmadı mı?

Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Ethem Sancak’ın yaptığı BMC’ye Sakarya Karasu’da savunma sanayi tesisi kurmak için tahsis edilen Hazine arazilerinin 473 bin 866 metrekare daha genişletildiği meydana çıktı...

Mesut Sancak: Üç yeni projeye başlıyoruz!

Kısa süre içerisinde üç ayrı projeye başlayacaklarını söyleyen Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Sancak, "2020 için şu andaki görüşmelerimiz hariç 3 projemiz var. Arsalar hazır, hatta iki tanesinin görselleri bile hazır" dedi...

ethem sancak bmc fabrikası Haberi

ethem sancak bmc fabrikası

30 Mart yerel seçimler öncesinde yayınlanan ses kayıtları ile Türk siyasi tarihine kazınan “havuz medyası”, dün TMSF’den tarihi bir ihale kazandı. Basın sektöründe, Sabah-atv’nin ardından oluşturulan “Star-Akşam Havuzu” olarak bilinen Ethem Sancak’ın sahibi olduğu ES Mali Yatırım Danışmanlık Şirketi, tek başına girdiği BMC ihalesini kazanan taraf oldu.


Ethem Sancak, TMSF yetkililerinin ısrarı üzerine, teklif rakamını 725 milyon liradan 751 milyon liraya çıkardı. Fon Kurulu onaylarsa, Ethem Sancak, BMC fabrikasının yeni sahibi olacak.


Fabrika İzmir Bornova’da 220 dönüm arsa üzerine kurulu bulunuyor. Arsa ile ilgili imar düzenlemesi yapılması halinde arsanın değeri 1.1-2 milyar liraya ulaşacak. 


KATARLI ORTAK MODELİ DEVREDE

BMC şirketinin yaklaşık 1 milyar lirayı bulan borçlarının büyük kısmının da TMSF tarafından üstlenileceği bildirildi. Buna göre, borçların sadece 200 milyon liralık bölümü Ethem Sancak’a...