15 / 05 / 2024

Ethos Yangın Danışmanlık kimin

Ethos Yangın Danışmanlık kimin

Ethos Yangın Danışmanlık Ve Projelendirme Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Toroscan Ağabeyoğlu  tarafından kuruldu. 

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Kılınç tarafından kuruldu.

Nükte Ofisonline İnşaat Gayrimenkul Kiralama Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nükte Ofisonline İnşaat Gayrimenkul Kiralama Danışmanlık Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çaybaşı tarafından kuruldu.

Greenzone Danışmanlık Geri Dönüşüm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Greenzone Danışmanlık Geri Dönüşüm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile M.A.Almahdı El Mrayed tarafından kuruldu.

Bkm Geri Dönüşüm Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bkm Geri Dönüşüm Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Akıncı tarafından kuruldu.

Aydın Dengiz Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Dengiz Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Dengiz tarafından kuruldu.

Goldsteın Renewable Enerji Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Goldsteın Renewable Enerji Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Eren Öztürk ve Goldstein Yenilenebilir Enerji Hizmetleri ortaklığında kuruldu.

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nesih Tacar tarafından kuruldu.

Nüve Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nüve Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Akdemir tarafından kuruldu.

Dama Altın Proje Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dama Altın Proje Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Sert tarafından kuruldu.

Simplast Danışmanlık Geri Dönüşüm İnşaat Tekstil Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Simplast Danışmanlık Geri Dönüşüm İnşaat Tekstil Ve Taahhüt Anonim Şirketi Ümraniye'de Suzan Aşlak ve İhsan Taşçı ortaklığında kuruldu.

Coın Uluslararası Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Coın Uluslararası Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Seyed Vahıd Sadrossadat ve Seyedamın Sadrolsadat Dezfoulı ortaklığında kuruldu.

Nüans Emlak Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Nüans Emlak Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Nüans Emlak Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkezi Küçükçekmece'de yapıldı.

Ethos Yangın Danışmanlık kimin Haberi

Ethos Yangın Danışmanlık kimin

Ethos Yangın Danışmanlık Ve Projelendirme Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Toroscan Ağabeyoğlu  tarafından kuruldu. 

Ethos Yangın Danışmanlık Ve Projelendirme Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır 1-Yurt içinde ve yurt dışında yangın güvenliği konusunda elektrik, mekanik ve mimari disiplinlere ait tasarım, danışmanlık, eğitim, ölçme, deneme temelleri vermek, yangın güvenliği konusunda projelendirme hizmeti sunmak. 2-Şirket bu maksat ve mevzuunu gerçekleştirebilmek için a) Şirket amaç ve konusunu gerçekleştirmek için lüzumlu gördüğü her turlu gayrimenkul ve menkulleri alabilir veya inşa edebilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her turlu hak tesis edebilir, ipotek veya rehin alabilir, ipotek veya rehin verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti,...