24 / 05 / 2024

Eti-Park İş Merkezi hastane

Eti-Park İş Merkezi hastane

Hastane yapmak istedi protokol iptal oldu Etimesgut Belediyesi nin, hastane' olması için 25 yıllığına Sağlık Bakanlıgı'na tahsis ettiği Eti-Park İş Merkezi nin protokolü, Bakanlık tarafından iptal edildi...

Son dakika! Park alanlarına aile sağlığı merkezi yapılabilecek!

Park alanlarına "aile sağlığı merkezi" yapılmasına ilişkin düzenleme bugünkü 32060 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Samsun Belediyesi çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi inşa ediyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Adnan Kahveci Parkı içerisindeki çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi yapmak amacıyla inşaata başladı. Kent Yönetim Merkezinin, yeşil alandaki çocuk parkının içine yapılacak olması vatandaşlardan tepki çekti. 

Samsun'da park alanına kültür merkezi mi inşa edildi?

Samsun'un Atakum ilçesinde 'bölge parkı' yapılması şartıyla izin verilen alana kültür merkezi inşa edildi.

Bafa Gölü Tabiat Parkı yatırımlarla cazibe merkezi oldu!

1994'te Tabiat Parkı olarak ilan edilen Bafa Gölü, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafında yapılan yatırımlarla bir cazibe merkezi haline geldi...

Tuzla Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projeleri arasında yer alan Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı.

Tsk Mehmetçik Vakfı Güngören Park Alış Veriş Merkezi İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Tsk Mehmetçik Vakfı Güngören Park Alış Veriş Merkezi İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Güngören’de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı tarafından kuruldu.

Ankara Eti Park İş Merkezi'nin inşaatı TBMM gündeminde!

CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Ankara'daki bir AVM inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yılmaz sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti..

Bursa Muradiye Parkı cazibe merkezi olacak!

Bursa Olay Gazetesi köşe yazarı olan Günay Yumruktay bugünkü yazısında Muradiye Parkı'ndan bahsetti. Yumruktayi parkın cazibe merkezi olacağını belirtti.

Gebze, Eskihisar Macera Parkı'yla cazibe merkezi olacak!

Dağ kızağı ön hazırlık çalışmalarının tamamlandığı Eskihisar Macera ve Aksiyon Parkı’nda incelemelerde bulunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Macera Aksiyon Parkı Eskihisar’ı bir cazibe merkezi haline getirecek." dedi

Muratpaşa'daki su parkı yepyeni bir yaşam merkezi olacak!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Lara Caddesi’ndeki su parkının yepyeni bir yaşam merkezi olarak hizmete açılacağını söyledi. Uysal, parkın Erdal İnönü Kent Parkı adını taşıyacağını belirtti.

Çayırova Kent Park ve Kültür Merkezi'nde son durum!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde incelemelerde bulundu. Kent Park ve Kültür Merkezi Proje alanında inceleme yapan Işık, daha sonra Fatih Caddesi'nde esnafı ziyaret edip, vatandaşlarla sohbet etti.

Nilüfer Demirci'ye park ve aile sağlığı merkezi müjdesi!

‘Başkan Burada’ projesi kapsamında makamını Demirci Mahallesi’ne taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Demirci mahallesi sakinlerine park ve aile sağlığı merkezi müjdesi verdi.

Eti-Park üniversite oluyor!

Etimesgut’taki Eti-Park İş Merkezi’nin ‘üniversite’ olması yönünde karar çıktı. Yeni kurulan Anka Teknoloji Üniversitesi, Etimesgut Belediyesi’nden inşaatı 65 milyon TL bedelle devrini talep etti.

Eti-Park İş Merkezi hastane Haberi

Eti-Park İş Merkezi hastane
Meydan yapmak istedi AVM oldu, hastane yapmak istedi protokol iptal oldu DEVLET BİZE 'pardon' dedi
Etimesgut Belediyesi nin, hastane' olması için 25 yıllığına Sağlık Bakanlıgı'na tahsis ettiği Eti-Park İş Merkezi nin protokolü, Bakanlık tarafından iptal edildi, protokolün 15 ay sonra iptal edilmesine tepki gösteren Başkan Enver Demirel, "Devlet bize pardon' dedi. Allah'a havale ediyorum" ifadelerini kullandı.
UtülL SAĞLIK Bakanlığı, 28 istediklerini belirtti. Bakan- sirkülasyon aksaklıkları, oda14 Al İVCTİ Agustos'da belediyeye gön- lık gerekçe olarak İse "Binanın ların ikişer kişiliğe cevrilmeMALIYt 11 derdiği yazıyla, hasta- depreme dayanıklı hale getl- sinin ve sosyal donatı alanları VİlIfÇPlf ne yapımına İlişkin yaptık- rilmesinden doğacak maliyet, yapılmasının getireceği yükYUıvjtft iarı protokolü sonlandırmak jeneratörlerde yaşanabilecek sek maliyetleri"gösterdi.
ETİMESGUT Belediye Başkanı Enver Demirel'in, 2004 yılı öncesinde 'kent meydanı'...