03 / 05 / 2024

Etiler Belediye Sitesi

Etiler Belediye Sitesi

Sabah gazetesinden Erhan Öztürk'ün sorularını yanıtlayan Astaş Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı, Etiler Belediye Sitesi için bir yılı aşkın bir süredir proje hazırladıklarını söyledi.

Astay İnşaat Etiler Belediye Sitesi'nde tahliye başlattı!

Zeytinburnu 'nda İstanbul'un silüetini bozan 16/9 kulelerinin sahibi Astay İnşaat 'ın Akmerkez karşısındaki Belediye Sitesi'nde 36 daireden 28'ini almasıyla başlayan mobbing tartışmaları tahliyelerle zirve yaptı.

Pasifik GYO, Etiler Akademiler Sitesi'ni dönüştürecek! Resmen düğmeye basıldı!

Pasifik GYO, İstanbul Beşiktaş'ta, Levent/Etiler girişinde bulunan Akademiler Sitesi'nin dönüşümü ve proje geliştirilmesi için görüşmelere başladı. 

Giresun Galericiler Sitesi'ndeki 19 oto galeri 10 yıllığına kiraya verilecek!

Giresun Belediye Başkanlığı, Galericiler Sitesi'ndeki 19 oto galeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihalesi 19 Eylül'de yapılacak.

Kocaeli'de küçük sanayi sitesi inşa ettirilecek!  İhalesi 17 Ağustos'ta!

Kocaeli İli Çayırova Belediye Başkanlığı, Kocaeli Şekerpınar Mahallesi'nde küçük sanayi sitesi inşa ettirecek. İşte detaylar....

O belediye memur alımı yapıyor! KPSS'den 70 puan alan atanıyor! İşte ilan ayrıntıları...

Dikmen Belediyesi internet sitesi üzerinden güncel kamu personeli ilanını yayınladı. Memur alımı yapacağını duyuran belediye başvuru şartlarını açıkladı. Peki başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! Küçük Sanayi Sitesi'nde 90 dükkan satıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Küçük Sanayi Sitesi'nde yer alan 90 adet dükkanı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 38 milyon 433 bin 289 TL olarak belirlendi.

Düzce Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı!

Düzce'de büyük problem haline gelen Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları başladı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeni sanayi alanına yönelik toplantı gerçekleştirecek. 

Kırıkkale Küçük Sanayi Sitesi için taşınma kararı!

Kırıkkale'nin şehir merkezinde bulunan  Küçük Sanayi Sitesi'nin taşınmasına yönelik TOKİ ile protokol yapılması için Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'ya yetki verildi.

İstanbul Etiler'deki Alkent Sitesi'nde yönetim kaosu!

İstanbul’un bir zamanlar en ayrıcalıklı sitelerinden biri olan Etiler'deki Alkent Sitesi'nin gündeminde yönetim seçimleri bulunuyor.

Niğde Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı! 

Niğde Belediyesi, Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm hareketi için çalışmalara başladı. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, çalışmalara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nde dönüşüm başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gülsan Sanayi Sitesi dönüşüm projesinde çalışmalar başladı. Projeye yönelik açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, çalışmaların Nisan 2022'de biteceğini dile getirdi. 

Malatya'da sanayi sitesi inşası için düğmeye basıldı!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, kentte inşa edilecek sanayi sitesi için çalışmaların başladığını dile getirdi.

Ordu Korgan Sanayi Sitesi'nin inşaatı tamamlandı! 

Ordu Korgan'daki projeler hakkında bilgi veren Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, inşaatı devam eden Korgan Sanayi Sitesi'nde çalışmaların tamamlandığını dile getirdi. 

8 yıl sonra mutlu son! Tuzla Birlik Sitesi için dev anlaşma!

Tuzla ilçesi Postane Mahallesi’ndeki Yeni Birlik Site’sinde, Yeni Birlik Yapı Kooperatifi ile yapılan görüşmelerin sonucunda anlaşma sağlanıp mutlu sona  gelindi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Birlik Sitesi sakinleri ile bu zamana kadar yaklaşık 17 toplantı gerçekleştirdik'' dedi.

Etiler Belediye Sitesi Haberi

Etiler Belediye Sitesi


Etiler'de 50 yıllık Belediye Sitesi'nin kentsel dönüşümünde sona yaklaşıldı. Astaş Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı, "Türkiye'ye marka projeler kazandırmaya devam ediyoruz" dedi

İstanbul Etiler'deki büyük siteler, kentsel dönüşüm kapsamında yerli ve yabancı müteahhitlerin gözdesi oldu. 50 yıllık Belediye Sitesi'yle bölgede ilk kentsel dönüşüm çalışmasını başlatan Astaş Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı SABAH'a konuştu. Bölgeyle ilgilenmeye başladıktan kısa süre sonra daire fiyatlarının iki üç katına çıktığını belirten Aşçı, "Projeye 500 milyon dolarlık yatırım yapacağız. Ülkemize olan güvenimizi hiç kaybetmedik"dedi. Aşçı ile yeni projesini konuştuk. 


 Hep marka projeler yaptınız. Neden kentsel dönüşüm? 


Ülkemiz, özellikle de İstanbul ciddi deprem kuşağında. 1990'lardan önce yapılan binaların büyük bölümü deprem riskiyle karşı karşıya. Bu sitelerde hem sosyal donatı alanları hem de otoparklar önemli bir sorun haline...