27 / 04 / 2024

etiler çamlıca arası teleferik

etiler çamlıca arası teleferik

TUROB ’un Geleneksel Öğle Yemeği’nde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “ İstanbul dünyanın vitrininde. Büyük kongre şehirleri arasında dünya birincisi oldu ” dedi.

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi projeleri arasında yer alan Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı Projesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devredildi. 

Çamlıca Cami bugün açılıyor!

İstanbul’un yeni sembolleri arasında yer alan  Çamlıca Camii, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı törenle resmi olarak açılacak.

Medipol Çamlıca Hastanesi açıldı!

İstanbul Medipol Üniversitesinin Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezleri arasında yer alan “Çamlıca Hastanesi” hizmete girdi.

Çamlıca Antwell Life Care Residence fiyat!

Toplam 157 rezidans birimi ve 13 ticari birimden meydana gelen Çamlıca Antwell Life Care projesinde dairelerin metrekere fiyatları 10 bin TL ile 12 bin TL arasında değişiyor...

Çamlıca Camisi inşaatının yüzde 75’i tamam!

Çamlıca Camisi inşaatının yüzde 75’i tamamlandı. Caminin 72 metre yüksekliğindeki dev kubbesinin üzerine takılacak olan ve Guinness rekorları arasına girmesi beklenen 7.65 metre yüksekliğindeki Alem’inin yapımı bitirilerek şantiyeye getirildi

Mecidiyeköy-Çamlıca teleferik hattı projesi iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın, seçim vaatleri arasında yer alan Mecidiyeköy-Zincirlikuyu-Altunizade-Çamlıca Teleferik Hattı projesi iptal edildi.

Çamlıca Cami kültürel miras oldu!

Belediye, hizmet verilecek ‘kültürel miras’ nitelikli 34 cami arasına Çamlıca’yı da kattı. CHP’liler, “Açılmadan nasıl tarih oldu?” diye tepki gösterdi.

Mecidiyeköy-Çamlıca arası 22 dakikaya inecek!

Mecidiyeköy-Çamlıca arası yolculuk süresini 22 dakikaya indirecek olan teleferik hattında çalışmalar 2016'da başlayacak. Proje 0 kilometre hat üzerinde toplam 6 istasyondan oluşacak.

Pırlanta Çamlıca'da birbirinden cazip seçenekler!

Erkan İnşaat'ın İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar Kısıklı bölgesinde hayata geçirdiği Pırlanta Çamlıca projesinde satışlar devam ediyor. Evlerin büyüklüğü 315 metrekare ile 421 metrekare arasında değişiyor.

Mecidiyeköy- Çamlıca teleferik hattı projesine 2016'da başlanacak!

Mecidiyeköy- Çamlıca arasında yapılması planlanan teleferik hattı projesine 2016 yılında başlanıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) hazırladığı 2016 Yılı Yatırım ve Hizmet Programı'nda teleferik hattı için de kaynak ayrıldı.

Batman'da Huzur ve Çamlıca Mahalleri arasına perde beton!

Vatandaşın yolu 3 kilometre uzadı. Huzur ile Çamlıca Mahalleleri arasından geçen Devlet Demiryollarına ait hemzemin geçidinde perde beton çalışması başlatıldı.

Çamlıca The Address Residence'ta daireler 2016 yılında teslim!

Konut tiplerinin 1+1 ile 3+1 arasında değişiklik gösterdiği projede teslimlerin 2016 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor. Çamlıca The Address Residence'ta daire alanları 78 ile 234 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Mesa Çamlıca'da teslimler Temmuz 2015'te!

Mesa Mesken tarafından Üsküdar'da inşa edilen Çamlıca Mesa projesinde toplamda 115 adet konut yer alıyor. Villaların alanları 235 metrekare ile 950 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

etiler çamlıca arası teleferik Haberi

etiler çamlıca arası teleferik


Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği’nin (TUROB) Kasım ayı geleneksel öğle yemeğine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın yanı sıra TUROB Yönetim Kurulu Başlanı Timur Bayındır, TUROB üyesi işadamları ve çok sayıda turizmci katıldı.


Yemekte konuşan Başkan Kadir Topbaş ülkelerin ve şehirlerin ekonomisini geliştirmesi sebebiyle turizm sektörünün motor sektörlerden biri olduğunu söyledi. Turizm sektörünün pazar payının küresel krize rağmen çok yüksek olduğuna dikkat çeken Başkan Topbaş, krizde kendisini en hızlı toplayan sektörlerin başında yine turizm sektörünün geldiğini söyledi.


Başkan Topbaş 1990 yılında dünyada dolaşan turist sayısının 450 milyonken bu rakamın günümüzde 1 milyarı aştığına dikkat çekti. Ortada büyük bir pasta olduğunu ifade eden Başkan Topbaş, bu pastadan herkesin pay kapmaya çalıştığını ve dünya ülkelerinin en büyük rekabet alanının turizm sektörü olduğunu...