17 / 05 / 2024

etimesgut askeri arazilerden geçecek protokol

etimesgut askeri arazilerden geçecek protokol

Etimesgut’taki Zırhlı Birlikler’den geçecek olan Bağlıca Bulvarı ile ilgili Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasında protokol imzalandı.

Ankara'daki dev askeri araziler için ilk adım atıldı!

Etimesgut’taki Zırhlı Birlikler’den geçecek olan Bağlıca Bulvarı boşaltılan askeri arazilere yapılacak ilk proje olacak. Projenin 6 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Ankara'daki askeri birliğin Burdur'a taşınması esnafı mutlu etti!

Askeri birliklerin şehir dışına taşınmasıyla Ankara'daki Etimesgut Zırhlı Birlikler ve Eğitim Tümen Komutanlığı'ndan Burdur'a 2 bin kişilik zırhlı askeri birliğin gelmesi, esnafı memnun etti.

Askeri birlikler Etimesgut’a taşınacak!

15 Temmuz’dan sonra askeri birliklerin şehir dışına çıkarılması kararı kapsamında Milli Savunma Bakanlığı, Genelkurmay Başkanlığı ve komutanlıkların Etimesgut’a taşınması kararlaştırıldı.

Etimesgut Zırhlı Birlikler Okulu taşınıyor!

Şehir merkezindeki askeri birliklerin taşınması yönündeki hükümetin aldığı karar çerçevesinde Etimesgut Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı'nın taşınmasına bugün de devam edildi.

Mehmet Özhaseki: Askeri arazilerden rant bekleyenler avuçlarını yalar!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, askeri birliklerin taşınması ile ilgili olarak açıklama yaptı. "Askeri arazilerden rant bekleyenler avuçlarını yalar" diyen Özhaseki, kışlaların yeşil alan olacağını söyledi.

Salih Bezci: Mania Planı Ankara'nın gelişimi açısından engel!

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, askeri kullanımda bulunan Etimesgut Askeri Havaalanı'na ait Mania Planı'nın Başkent'in kentsel gelişimi açısından engel oluşturduğunu belirtti.

Etimesgut Belediyesi Yapracık'a 2 park inşa etti!

Etimesgut Belediyesi, 15 bin yeni toplu konutun bulunduğu Yapracık Mahallesi'ne 2 park yaptı, 3 yeni parkın yapımına başladı. Mahalleye kapalı pazaryeri ve zabıta noktası inşa edilecek...

Etimesgut Belediyesi'nden Yapracık'a yatırım hamlesi!

Etimesgut Belediyesi, 15 bin yeni toplu konutun bulunduğu Yapracık Mahallesi’ne 2 park yaptı, 3 yeni parkın yapımına başladı. Mahalleye kapalı pazar yeri ve zabıta noktası inşa edilecek.

Etimesgut Bağlıca Mahallesi imar planı askıya çıktı!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından 15 Ağustos 2014 tarihinde onaylanan, Etimesgut Bağlıca Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği bugün askıya çıktı. Planlar 29 Ekim'de askıdan inecek...

Etimesgut Belediyesi'nden kiralık 8 gayrimenkul! İhalesi 8 Ekim'de!

Etimesgut Belediye Başkanlığı mülkiyetinde yer alan 5 büfe, 1 büfe ve 2 ATM 3 yıllığına 8 Ekim 2014 tarihinde saat 14.00 itibariyle kiraya veriliyor.

TOKİ Yeni Etimesgut Devlet Hastanesi 250 yataklı olacak!

TOKİ, Ankara Etimesgut ilçesinde 250 yataklı yeni devlet hastanesi inşa edecek. 95 milyon TL proje bedeliyle yükselecek olan Yeni Etimesgut Devlet Hastanesi merkeze yakın konumda yer alıyor...

Etimesgut Belediyesi'nden 8 kiralık büfe ihalesi 30 Eylül'de!

Etimesgut Belediyesi; mülkiyetindeki 8 gayrimenkulü 30 Eylül 2014 tarihinde Salı Günü saat 14.10 'da kiraya veriyor. Büfe olarak belirlenen gayrimenkuller 3 yıllık kiraya verilecek.

Ankara Etimesgut imar planı değişikliği 15 Ekim'de askıdan inecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 15 Ağustos 2014 tarihinde onayladığı Etimesgut İlçesi, 46794 ada 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği 15 Ekim'de askıdan inecek...

etimesgut askeri arazilerden geçecek protokol Haberi

etimesgut askeri arazilerden geçecek protokol

Etimesgut’taki Zırhlı Birlikler’den geçecek olan Bağlıca Bulvarı ile ilgili Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasında protokol imzalandı.


FETÖ'nün 15 Temmuz'daki hain darbe girişiminin ardından şehir dışına taşınan askeri birliklere yapılacak ilk proje ile ilgili Milli Savunma Bakanlığı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi arasında ilk protokol imzalandı. Bakan Fikri Işık ile Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasında imzalanan protokole göre Sabancı Bulvarı Etimesgut'taki Zırhlı Birlikler'den geçecek yeni bir bulvar ile Bağlıca bölgesine bağlanacak. Ankara'nın her geçen gün büyüdüğünü belirten Bakan Fikri Işık, "Başkentimiz her geçen gün büyüyor. Adeta kabuğuna sığmayan bir şehir konumunda. Büyüme ve gelişme ile birlikte sorunları da artıyor. Bu sorunların başında da hiç kuşkusuz trafik sorunu geliyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız bu sorunların çözümü...