03 / 05 / 2024

etimesgut bahçe\'n eryaman

etimesgut bahçe\'n eryaman

Ankara Bahçe'n Eryaman'da fiyatlar 250 bin liradan başlıyor, proje 4 oda 1 salon konut tiplerinden oluşuyor

Bahçe traktörü alacaklar dikkat! Başak Traktör'ün Haziran ayı fiyatları belli oldu! İşte 3 Haziran 2022 fiyat listesi

Türkiye'nin yerli ve milli yapımı Başak traktörün bahçe araçlarının Haziran 2022 fiyat listesini inceledik. Peki, Başak Traktör bahçe araç özellikleri neler, fiyatları ne kadar? İşte 3 haziran 2022 fiyat listesi...

İstanbulluların beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son durum! İşte açılacağı tarih!

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ne zaman açılacak sorusunun yanıtı İstanbulluların en çok merak ettiği ve araştırdığı konular arasında yer alıyor. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metrosu ne zaman açılacak? İstanbulluların beklediği metroda son durum...

Alya Bahçe ön talep topluyor! Yeni proje! 

Gayrimenkul sektörünün güvenilir ve yenilikçi markası BOSS4 Gayrimenkul, Bahçeşehir'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Alya Bahçe projesinde ön talep başladı. Proje 31 Mayıs 2022 tarihinde görücüye çıkacak...

Alya Bahçe basın toplantısı 31 Mayıs'ta!

Gayrimenkul sektörünün güvenilir ve yenilikçi markası BOSS4 Gayrimenkul yeni projesi Alya Bahçe'yi 31 Mayıs tarihinde gerçekleştireceği toplantıda görücüye çıkaracak.

Danıştay, Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planını iptal etti!

Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planının iptali talebiyle açılan davalarla ilgili olarak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Proje için açılan itiraz davaları çerçevesinde, Danıştay'ın imar planlarının kesin olarak iptal edilmesi kararı aldığı ortaya çıktı. 

Limonlu Bahçe Konakları'nda büyük ön talep fırsatı!

Ümraniye’nin ‘En Nefes Alan Projesi’ olarak nitelendirilen ve Akyapı tarafından hayata geçirilecek olan Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı yapıldı. Projede toplam 509 daireye ve 148 adet ticari alana yer veriliyor.

Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı yapıldı!

Akyapı'nın Ümraniye'de hayata geçireceği Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı yapıldı. Projede yer alan konutların metrekare birim fiyatları 17 bin 200 TL'den başlıyor. 

Limonlu Bahçe Konakları ön talep topluyor! Yeni proje!

AKYAPI, yeni projesi Limonlu Bahçe Konakları için düğmeye bastı. Projede ön talep süreci başladı.

Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı 2 Aralık'ta!

AKYAPI tarafından hayata geçirilecek olan Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı 2 Aralık Perşembe günü saat 14:00'te Limonlu Bahçe Konakları Satış Ofisi'nde gerçekleştirilecek.

TOKİ Osmaniye Bahçe orta gelir son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor...

TOKİ Osmaniye Bahçe alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe alt gelir grubu projesinde başvurular bugün sona eriyor.

Bahçeşehir Strada'nın ikinci etabı satışta!

Akzirve, Bahçeşehir Strada'nın ikinci etabı Strada 2, 476 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

Çekmeköy Ormanköy’ün bahçe villa ve teras loftlarına yoğun talep!

Koronavirüsle değişen tüketici tercihleri sağlıklı evlere yöneldi. Dap Yapı’nın Çekmeköy’de inşa ettiği Ormanköy projesinin bahçe vilları ve loft dairelerine yoğun talep geldi...

etimesgut bahçe\'n eryaman Haberi

etimesgut bahçe\'n eryaman

Etimesgut'ta Köroğlu İnşaat ve MNT İnşaat ortaklığı ile hayata geçirilen Bahçe'n Konutları 4 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. Projede yer alan konutlar brüt 172 metrekare net ise 152 metrekare alana sahip.


Eryaman Bahçen Konutları 49 bin 500 metrekarelik alan üzerinde yükseliyor, 618 konutun yer aldığı projede anahtar teslimler hemen gerçekleşiyor.



Ankara Bahçen Konutları'nda fiyatlar 250 bin lira ile 370 bin lira arasında değişiyor. Projedeki konutlar banka kredisine uygun.


Eryaman Bahçe'n Evleri konum olarak ; Göksu Gölet'i ve Eryaman Optimum'a yakın konumda yer alıyor. Projenin sosyal alanları arasında; tenis kortu, fitness salonu, yüzme havuzu, organik sebze ve meyve bahçesi, 24 saat güvenlik, otopark, spor alanları, botanik parkı, basketbol sahası bulunuyor


0(312) 281 43 43

http://www.bahcen.com.tr

Ceren...