02 / 05 / 2024

etimesgut istasyon caddesi imar durumu

etimesgut istasyon caddesi imar durumu

Ankara Etimesgut İlçesi, İstasyon Caddesi ve civarına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişiklikleri askıda...

M1 Raylı Sistem Hattı Vatan Caddesi İstasyon Projesi imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan İlçesi, M1 Raylı Sistem Hattı Vatan Caddesi İstasyon Projesi'ne ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Ankara Etimesgut'ta kamulaştırma sonrası mutlu son!

Ankara Büyükşehir Belediyesi,Etimesgut Etiler Mahallesi'nde İstasyon Caddesi'ne alternatif yol projesi kapsamında gerçekleştirilen kamulaştırma sonrası yıkılan evler yerine yenilerini inşa ediyor.

M1 Metrosu Vatan Caddesi istasyon projesi imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Eyüp İlçesi, M1 Raylı Sistem Hattı Vatan Caddesi İstasyon Projesi'ne ilişkin imar planı değişikliği askıya çıktı..

Etimesgut İstasyon Caddesi ve çevresi imar planı askıda!

Ankara Etimesgut İlçesi, İstasyon Caddesi ve civarına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişiklikleri askıda...

Muş İstasyon Caddesi'nde örnek proje yapılacak!

Başkan Asya, "İstasyon Caddesinde örnek bir proje yapmak için kendi alanında tanınmış uzmanlarla görüşüyoruz, inşallah Muş'a yakışır bir proje yapacağız" dedi.

Tuzla İstasyon Caddesi için oylama yapılacak!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ilçe halkının İstasyon Caddesi’nin trafiğe kapatılarak yayalaştırılması yönündeki fikrini, bölge sakinlerinin halk oylaması sonucuna göre değerlendirme kararı aldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi İstasyon Caddesi'ne çözüm projeleri üretti!

Büyükşehir ve Etimesgut belediyeleri, günde 100 bin aracın 4.5 kilometrelik İstasyon Caddesi’nin trafik çilesini bitirmek için düğmeye bastı. Trafik sorununu ‘alternatif’ yol ile aşmayı amaçlayan belediyeler, 2 proje üzerinde duruyor.

Ankara'da İstasyon Caddesi'ndeki trafik çilesine çözüm!

Büyükşehir ve Etimesgut belediyeleri, günde 100 bin aracın ‘tampon tampona’ ilerlediği 4.5 kilometrelik İstasyon Caddesi’nin trafik çilesini bitirmeye çalışıyor. 2 yeni proje üzerinde duruluyor.

Burdur'daki İstasyon Caddesi yenilendi!

Burdur'da "marka cadde " oluşturmak amacıyla İstasyon Caddesi'nde başlatılan çalışmaların tamamlanmak üzere olduğu bildirildi.

Afyon İstasyon Caddesi asfaltlanıyor!

İstasyon caddesinde yeni asfalt çalışması için hazırlıklar haşladı. İkilerden TOKİ'ye giden yolda eski asfaltın kaldırılmasıyla başlayan çalışmanın kısa sürede tamamlanacağı ve hemen yeni asfalt serme çalışmasına geçileceği bildirildi.

Kayseri İstasyon Caddesi'ndeki binaların cepheleri yenileniyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir meydanı ve meydana çıkan caddelerdeki görüntü kirliliğinin sona erdirilmesi amacıyla başlatılan cephe düzenleme çalışmaları İstasyon Caddesi ile devam edecek. İhaleye 4 firma katıldı...

Etimesgut'ta yenilikler sürüyor

Etimesgut ilçesi Cumhuriyet’in ilanı takiben 1924-1925 yıllarında Batı Trakya’dan (Bulgaristan) gelen göçmen Türkleri için Atatürk’ün emri ile 50 hanelik örnek bir köy olarak tahsis ve iskan edilmiş...

Taksim Cumhuriyet Caddesi'ndeki çalışmalar devam ediyor!

Taksim Cumhuriyet Caddesi'nde Topçu Kışlası'na ait olduğu düşünülen bir kemer bulunması sonucu duran çalışmalar devam ediyor...

etimesgut istasyon caddesi imar durumu Haberi

etimesgut istasyon caddesi imar durumu


Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 17 Mart 2017 gün ve 596 sayılı kararı ile onaylanan Etimesgut İlçesi, İstasyon Caddesi ve civarına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişiklikleri dün askıya çıkarıldı. İmar planı 22 Haziran 2017 tarihinde askıdan indirilecek.



1/1000'lik imar planı için tıklayınız


1/5000'lik imar planı için...