05 / 05 / 2024

Etimesgut Yapı Pazarı

Etimesgut Yapı Pazarı

Etimesgut Yapı Pazarı 4 - 7 mayıs tarihleri arasında sürecek. Türkiye’nin en büyük açık hava fuarının ilki Etimesgut Belediyesi ev sahipliğinde geçen yıl 26-29 Mayıs tarihleri arasında düzenlenmişti.

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm'in merkez nakli yapıldı!

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı pazar günü yapılacak

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca, Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2023-YDS/2), 22 Ekim Pazar günü yapılacağı bildirildi. İşte haberin ayrıntıları...

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda cuma, cumartesi ve pazar günleri ek sefer yapılacak! 

TCDD Taşımacılık AŞ, 11 Ağustos tarihinden itibaren Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda cuma, cumartesi ve pazar günleri ek sefer yapılacağını duyurdu. İşte o açıklama ve ayrıntılar...

10 soruda TOKİ Ankara Etimesgut 2022 ucuz konut projesi! TOKİ Etimesgut projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında Ankara'da da yeni projeler inşa edecek. Peki TOKİ Etimesgut projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Ankara Etimesgut 2022 ucuz konut projesi...

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu!

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası UR-GE projesi çerçevesinde ilk yurt dışı iş gezisi organizasyonunu Amerika Birleşik Devletleri'ne gerçekleştirdi. 

Prefabrik modüler yapıların pazar payı artıyor!

Prefabrik modüler yapıların pazar payı, yüzde 4,6'lık yıllık bileşik büyümeyle 2024'te 19,3 milyar dolar şeklinde gerçekleşebilir

Turaçlar, Sunis Yapı ile lüks konut pazarına girdi!

Turaçlar A.Ş., Sunis Yapı ile lüks konut pazarına girdi. Firma ilk olarak Antalya'nın Konyaaltı sahilinde yapımı devam eden Sunis Blue Residence'yi hayata geçiriyor. 

Yüreğir Atakent Mahallesi'ne 3. kapalı semt pazarı yapılıyor!

Yüreğir Belediyesi, Atakent Mahallesi’ne üçüncü kapalı semt pazarını yapıyor.

Etimesgut Yapı Bazaar yarın sona eriyor!

YAPI, emlak ve inşaat sektörü, Etimesgut'ta düzenlenen 2. Yapı Malzemeleri İnşaat Dekorasyon ve Emlak Günleri-Yapı Bazaar'da buluştu. Fuar yarın sona eriyor.

Etimesgut Yapı Pazarı 7 Mayıs'a kadar sürecek!

Etimesgut Yapı Pazarı 4 - 7 mayıs tarihleri arasında sürecek. Türkiye’nin en büyük açık hava fuarının ilki Etimesgut Belediyesi ev sahipliğinde geçen yıl 26-29 Mayıs tarihleri arasında düzenlenmişti.

Tekirdağ Süleymanpaşa'ya katlı pazar yeri yapılacak!

Tekirdağ’da Süleymanpaşa Belediyesi Meclis üyeleri ve Tekirdağ Pazarcılar Odası üyeleri arasında geçtiğimiz günlerde yaşanan gerginlik sonrası tekrar bir araya gelen taraflar toplantıda mevcut pazartesi pazar yerinin yerine modern katlı pazar yeri yapılmasına karar verdiler.

Kula'ya zahire pazarı yapılacak!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun başkanlığında toplanan Kula Belediye Meclisi Mart ayı Olağan Toplantısında; Hayvan pazarı yapılması planlanan alanın bir bölümünün ayrılarak zahire pazarı yapılması oy birliği ile kabul edildi.

İskenderun Sakarya'ya çok amaçlı semt pazarı yapılıyor!

İskenderun’a bağlı Sakarya mahallesinde çok amaçlı semt pazarı inşa ediliyor. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yapılan çalışmalarla ilgili bilgi vererek 4 farklı noktaya semt pazarı inşa edeceklerini söyledi.

Etimesgut Yapı Pazarı Haberi

Etimesgut Yapı Pazarı

Türk Beyleri Kent Meydanı’nda Yapı Bazaar adıyla 2. Yapı Malzemeleri, İnşaat, Dekorasyon ve Emlak Günleri fuarı yapılacak. Etimesgut Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek yapı pazarı 7 Mayıs'ta sona erecek.


Türkiye’nin en büyük açık hava fuarının ilki geçen yıl 26-29 Mayıs tarihleri arasında düzenlenmişti. Etimesgut Belediyesi, Türk Beyleri Kent Meydanı "Yapı Malzemeleri, İnşaat, Dekorasyon ve Emlak Günleri’ne ev sahipliği yapmıştı.



SPONSORLAR

Yapı Bazaar’ın sponsorları ise Etimesgut Belediyesi’nin yanı sıra Bim-Fed, Etimesgut İnşaat Müteahhitleri Derneği, TÜMSİAD, Vizyon Yayıncılık ve Organizasyon, SR Emlak, HOTKİ, Şan Reklam.



KATILIMCI PROFİLLERİ

Yarın başlayacak olan Yapı Bazaar’ın katılımcı profilleri şöyle:*İnşaat makine ve ekipmanları *Kalıp ve iskele sistemleri *Şantiye araç ve gereçleri *Altyapı malzemeleri *Yapı kimyasalları *Beton ürün ve sistemleri *Ahşap ürün ve sistemleri *Prefabrikasyon sistemleri *Mermer, granit ve doğal taşlar *Restorasyon ürün...