05 / 05 / 2024

etlikteki projeler konut kalitesini artırdı

etlikteki projeler konut kalitesini artırdı

Yapımı devam eden şehir hastanesi, alışveriş merkezi, üniversiteler ve otobana yakınlığı ile yatırımcıların gözbebeği Etlik'in gelişen bölgesi Yozgat Bulvarı, lüks siteleri ile ünlü Çayyolu ile adeta yarışıyor.

TOKİ'nin yeni projeleri için tarih açıklandı! TOKİ'den konut almak isteyenlere son dakika müjdesi! İşte il il o projeler

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projelerinin tarihlerini de açıkladı. Peki TOKİ hangi illerde konut inşa edecek? İşte il il o projeler...

Karma projelerde hangi özelliklere dikkat edilmeli?

Karma projeler, “konut, ofis, AVM, rezidans, hotel, hastane, marina, tematik park, üniversite, müze...” fonksiyonlarının hepsine veya birçoğuna sahip “akıllı yaşam alanları” olarak nitelendirilir. Peki karma projelerde nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar..

TOKİ 100 bin sosyal konut Mart ayı kura tarihleri!

TOKİ 100 bin sosyal konut projesi kapsamında kura çekilişleri Şubat ayında başladı. Peki Mart ayında hangi illerdeki projeler var? İşte il il Mart'taki projeler, konut sayıları ve son katılım tarihleri... 

Emlak Konut kampanyalı projeler 2018!

Emlak Konut kampanyalı projeler 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Emlak Konut erken ödeme kampanyası için son başvuru tarihi 7 Aralık 2018 olarak belirlendi.

Emlak Konut erken ödeme kampanyasında hangi projeler var?

Emlak Konut erken ödeme kampanyası bugün itibariyle başladı. Peki Emlak Konut erken ödeme kampanyasında hangi projeler var?

Kentsel dönüşüm ve büyük projeler konut fiyatlarını yükseltti!

Kentsel dönüşüm ve büyük projelerin devam ettiği İstanbul'da Çatalca, Ankara'da Kızılcahamam ve İzmir'de Karaburun'da konut fiyatları yükseldi. 

Emlak Konut Şimdi Al 2018'da öde kampanyasına hangi projeler dahil?

Emlak Konut projelerindeki ticari alanlar için yeni bir kampanya başlattı. Kampanyada "Şimdi al 2018'de öde" avantajı sunuluyor. Peki Emlak Konut Şimdi Al 2018'da öde kampanyasına hangi projeler dahil?

Emlak Konut 240 ay vade kampanyasına katılan projeler!

2-2.5 milyar lira ciro hedeflenen Emlak Konut "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" kampanyası dün başladı. Emlak Konut 240 ay vade kampanyasına katılan projeler haberimizin içinde yer alıyor.

Emlak Konut 20 yıl vade kampanyalı projeler!

"Güçlü Türkiye için Birlik Vakti" sloganıyla yola çıkan Emlak Konut GYO, ikinci seferberlik kampanyasını bugün başlattı. İşte, Emlak Konut 20 yıl vade kampanyalı projeler...

Emlak Konut 20 yıl vade kampanyasındaki projeler!

Toplam 30 projede 15 bin bağımsız bölümde geçerli olan Emlak Konut'un "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" kampanyası yarın başlıyor. İşte Emlak Konut 20 yıl vade kampanyasındaki projeler...

Mega projeler konut fiyatlarını artırdı!

İstanbul'da gerçekleşen projeler ve kentsel dönüşüm sebebiyle İstanbul'daki gayrini enkullerm toplam değeri, 3 yılda ikiye katlanarak 1,5 trilyon liraya ulaştı.

Mega projeler Avrupa Yakası'ndaki konut fiyatlarını artırdı!

İstanbul'da hayata geçirilen mega projeler, konut sektörünü de etkiledi.. .Dev projeler, bazı bölgelerde emlak fiyatlarını arttırdı.. Bu bölgelerde evi olanların gayrimenkulleri ise 5 kat değerlendi..

Mega projeler İstanbul’daki konut ve arsa fiyatlarını uçurdu!

Mega projeler, İstanbul’daki konut ve arsa fiyatlarını uçurdu. 2013 yılında ilan edilen ve hayata geçmeye başlayan mega projeler ve kentsel dönüşümün etkisiyle İstanbul’daki gayrimenkulerin toplam değeri 600 milyar lira artarak 1.5 trilyon liraya ulaştı.

etlikteki projeler konut kalitesini artırdı Haberi

etlikteki projeler konut kalitesini artırdı

Yapımı devam eden şehir hastanesi, alışveriş merkezi, üniversiteler ve otobana yakınlığı ile yatırımcıların gözbebeği Etlik'in gelişen bölgesi Yozgat Bulvarı, lüks siteleri ile ünlü Çayyolu ile adeta yarışıyor. Yozgat Bulvarı üstünde yer alan Elitpark ve Elit Prestij Park projeleri ise en çarpıcı olanları. Fatih Mobilya, 40 yıllık mobilya ve dekorasyon tecrübesini 30 yıla yaklaşan inşaat tecrübesi bulunan Çakırlar inşaat ile birleştirerek Elit Park projesini hayata geçirdi. Ankara'nın en sağlam zeminine sahip olan Etlik'te bulunan projede site sakinlerinin konforu için her ayrıntı özenle düşünüldü. İç dekorasyonu Fatih Mobilya'nın şekillendirdiği geniş kullanım alanına sahip 4+1 dairelerde mobilya iç kapılar, özeFçelik kapılar, şık özel tasarım banyolar ve ankastre eşyaları ile teslim edilen ferah mutfaklar bulunuyor, iki katlı kapalı otoparkı ile site sakinleri otopark...