17 / 05 / 2024

etnospor merkezi etiler şubesi

etnospor merkezi etiler şubesi

Geleneksel oyun ve sporlarımızı bir çatı altında buluşturan, birbirinden farklı oyun ve sporların yer aldığı Etnospor Deneyim Merkezi Etiler'de açıldı...

Kayseri Etnospor ve Okçuluk Merkezi'nin inşaat çalışmalarında son durum!

Kayseri'de Anadolu Harikalar Diyarı yanında hizmet sağlayacak Kayseri Etnospor ve Okçuluk Merkezi'nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Kayseri Etnospor ve Okçuluk Merkezi tesislerinin temeli atıldı!

Kayseri Etnospor ve Okçuluk Merkezi tesislerinin temeli atıldı, merkezde atların barınacağı bina, iki ayrı tribün, açık manej sahası ve sosyal tesis bulunacak.

Etnospor Merkezi Etiler'de açıldı!

Geleneksel oyun ve sporlarımızı bir çatı altında buluşturan, birbirinden farklı oyun ve sporların yer aldığı Etnospor Deneyim Merkezi Etiler'de açıldı...

Kayseri'ye Okçuluk ve Etnospor Merkezi müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’ye kazandıracakları Okçuluk ve Etnospor Merkezi konusunda bazı açıklamalar yaptı.

Elysium Lale Etiler'de daireler 890 bin’den başlayan fiyatlarla!

Ofton İnşaat’ın merkezi konumlarda “Apartments” konsepti ile hayata geçirdiği Elysium Lale Etiler 1 oda 1 salondan 3 oda 2 salon çatı dubleksine farklı seçenekte daire tipleri sunuyor.

Katarlı QT Holding'den Etiler'e 250 milyon dolar yatırım!

47 müteahhitin talip olduğu Etiler'deki Petrol Sitesi'nin kentsel dönüşümünü Katarlı QT Holding yapacak. QT Holding'in 250 milyon dolar yatırımla yapacağı çevreci,akılcı ve lüks sitede carsı, ticari alan ve sağlık merkezi de bulunacak.

QT Holding Etiler Petrol Sitesi'ni dönüştürecek!

47 müteahhitin talip olduğu Etiler’deki Petrol Sitesi’nin dönüşümünü Katarlı QT Holding yapacak. QT, 250 milyon $ yatırımla siteye çarşı, ticari alan ve sağlık merkezi ekleyecek.

Etiler Petrol Sitesi kentsel dönüşümle yeniden yapılacak!

47 müteahhitin talip olduğu Etiler’deki Petrol Sitesi’nin dönüşümünü Katarlı QT Holding yapacak. QT, 250 milyon $ yatırımla siteye çarşı, ticari alan ve sağlık merkezi ekleyecek.

1997 yılında Büyükşehir Belediyesi'nin ''Etiler Planı''!

1997 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Akaratlar Karanfilköy'deki gecekonduları kaldırıp, yerine dev iş merkezi dikmeyi planlamış. Belediye, ''Etiler Planı'' adı verilen uygulamayla Karanfilköy'deki konduları böylece tasfiye edecekmiş.

1996 yılında Akmerkez, dünyanın en iyi alışveriş merkezi seçilmiş!

1996 yılında Etiler'de 165 bin metrekare üzerine kurulu Akmerkez, Uluslararası Alışveriş Konseyleri'nin Las Vegas kentinde düzenlediği yarışmada, 100 alışveriş merkezi arasında, dünyanın en iyi alışveriş merkezi seçilmiş.

İstanbul Etiler Polis Meslek Eğitim Merkezi kapatıldı!

POLİS meslek yüksekokulları ile polis meslek eğitim merkezi müdürlüklerinin kapatılması kararı, Resmi Gazete’de yayımlandı. İstanbul Etiler Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile bunlara bağlı 12 şube müdürlüğü kapatıldı...

Ebru Polat, Etiler'de güzellik merkezi açıyor!

Etile r’de aylık kirası 30 bin lira olan büyük bir mekan kiralayan Ebru Polat, güzellik merkezi açacağını, bunun için Rusya’dan özel bir ekip getirttiğini açıkladı.

The Galliard Etiler'de açılıyor!

Etiler’ in yeni dinamizm merkezi The Galliard, 13:00-17:00 saatleri arasında pazar keyfine ev sahipliği yapıyor. “Wine & Pasta Sundays” konseptiyle The Galliard, pazar keyfinize lezzet katacak.

etnospor merkezi etiler şubesi Haberi

etnospor merkezi etiler şubesi

Etnospor Deneyim Merkezi birbirinden farklı oyun ve sporların yer aldığı yeni şubesini İstanabul Etiler'de açtı.

Sabah'ta yer alan habere göre; Etnospor Deneyim Merkezi Etiler şubesini açtı.

Geleneksel oyun ve sporlarımızı bir çatı altında buluşturan, birbirinden farklı 12 oyun ve sporun yer aldığı Etnospor Deneyim Merkezi, Etiler'deki yerinde açıldı. Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan'ın katıldığı törenle açılışı yapılan merkezde çocuklar ve gençler, kültürümüzden kopmadan kurulan inovatif istasyonlarda hem eğlenecek hem de farklı deneyimler yaşayacak.

Burhan Felek Atletizm Stadı cumartesi günü...