03 / 05 / 2024

ets tur 2015 büyüme

ets tur 2015 büyüme

İç pazarda yüzde 56 paya sahip olan ETS Tur, 2015'e hızlı giriyor. Bu yıl satışlarını yüzde 15 artırmayı planlayan şirket, şehir otelciliğinde de yüzde 300 büyümeyi hedefliyor.

Turizm firmaları ‘yazlık kiralama’ işine girdi! 

Yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber tatil planları da hız kazandı İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu,sayfiye yerlerinde fiyat artışlarının yaşanabileceğini belirterek, Bu evleri Trivago, ETS TUR gibi turizm firmalarının pazarlamaya başladığını dile getirdi.

Business İstanbul’un bir bloğunu ETS Tur satın aldı!

Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan ve 6 bloktan oluşan Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’un C bloğu, Türkiye’nin önde gelen tur operatörü ETS Tur tarafından yeni yönetim merkezi olmak üzere satın alındı.

İstya Turizm Ve Tur Ticareti Limited Şirketi kuruldu!

İstya Turizm Ve Tur Ticareti Limited Şirketi Emrah Gülşan tarafından 20 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Beşiktaş'ta kuruldu.

Yeni Ses Kütahya As Tur Turizm Sey. Org.Teks.Petrol Ürün.San.Ve Tic. Limited Şirketi Alibeyköy Şubesi açıldı!

Yeni Ses Kütahya As Tur Turizm Sey. Org.Teks.Petrol Ürün.San.Ve Tic. Limited Şirketi Alibeyköy Şubesi 6 bin TL sermaye ile 23 Haziran 2015 tarihinde Alibeyköy'de açıldı.

Sezon Tur Taşımacılık Gıda Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sezon Tur Taşımacılık Gıda Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İlker Çalışkan ve Cihan Kuytu ortaklığı tarafından 200 bin TL sermaye ile 10 Haziran 2015 tarihinde Bahçelievler'de kuruldu.

7. Otelpuan Ödülleri sahiplerini buldu!

Gloria Hotels&Resorts otelleri, ETS Tur tarafından düzenlenen 7. Otelpuan Ödüller'inde Akdeniz Bölgesi'nin en beğenilen otelleri ödülüne layık bulundu.

Elegance Tur Sağlık Turizm ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elegance Tur Sağlık Turizm ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 6 Mart 2015'te, 150 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te, Gülşen Yalçınkaya, Ali Yaşar Bayram, Adem Yıldırım ortaklığında kuruldu.

AN-DE-TUR Anadolu Deniz Turizmi Anonim Şirketi Havalimanı Şubesi açıldı!

AN-DE Tur Anadolu Deniz Turizmi Anonim Şirketi Havalimanı Şubesi 3 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy'de, Aslı Beyaz Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Kuştur Kuşadası Turizm ne kadar kâr payı dağıtacak?

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş. dağıtılabilir karın %40 ını dağıtmaya ve dağıtım zamanının 20/04/2015 olması yönünde karar alındığını, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklama...

Mez Tur Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mez Tur Enerji ve Turizm Anonim Şirketi, Mustafa Göçen Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda, 50 bin TL sermaye ile 2 Şubat 2015 'te Sarıyer'de kuruldu.

Jolly Tur 2015 yılında yüzde 25 büyüme hedefliyor!

Jolly Tur'un 320 acentesi Kıbrıs 'ta bir araya geldi. Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, yeni ofis ve bayiliklerin yatırım planları arasında olduğunu söyledi.

Suat Özbek: Alternatif turizm için yeni tesisler gerekli!

ETS Tur Yurtiçi Turlar Direktörü Suat Özbek, alternatif turizmin gelişmesi için tesis yatırımlarının artması gerektiğini söyledi. Özbek, "Henüz yeterli tesis yok" dedi..

ETS Tur şehir otelciliğinde yüzde 300 büyüyecek!

İç pazarda yüzde 56 paya sahip olan ETS Tur, 2015'e hızlı giriyor. Bu yıl satışlarını yüzde 15 artırmayı planlayan şirket, şehir otelciliğinde de yüzde 300 büyümeyi hedefliyor.

ets tur 2015 büyüme Haberi

ets tur 2015 büyüme

İç pazarda yüzde 56 paya sahip olan ETS Tur, 2015'e hızlı giriyor. Bu yıl satışlarını yüzde 15 artırmayı planlayan şirket, şehir otelciliğinde de yüzde 300 büyümeyi hedefliyor. ETS Tur Yurtiçi Turlar Direktörü Suat Özbek ile sektörü, erken rezervasyonu ve yeni dönem hedeflerini konuştuk. 


 Erken rezervasyon satışlarınız nasıl gidiyor?

Yüzde 45 indirimli birinci dönem erken rezervasyon kampanyasını bitirdik. Beklediğimizden de yüksek bir ilgiyle karşılaştık. Geçen yıla oranla birinci dönem satışlarımızda yüzde 122'lik bir artış var. Bu bir talep kayması mı, yani şubat ve martta tatil alan misafir bu döneme mi geçti onu araştırdık. Ancak yüzde 50'sinin yeni kitle olduğunu gördük. 


 Bu talebi neye bağlıyorsunuz? 

Türkiye'de her yıl gelişen seyahat kültürünün etkisi var mutlaka. Ama bizim farklılaşmak amacıyla yürüttüğümüz çalışmaların da payımızı artırmamızda büyük katkısı...