02 / 05 / 2024

ets tur hedefleri 2015

ets tur hedefleri 2015

İç pazarda yüzde 56 paya sahip olan ETS Tur, 2015'e hızlı giriyor. Bu yıl satışlarını yüzde 15 artırmayı planlayan şirket, şehir otelciliğinde de yüzde 300 büyümeyi hedefliyor.

Ayzen Tur Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayzen Tur Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Çelebi tarafından kuruldu. 

Creative Yapı Dizayn Araştırma Bilişim Emlak İnşaat Mühen.Taahhüt Teks.Tur.Ve Org.San.Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Creative Yapı Dizayn Araştırma Bilişim Emlak İnşaat Mühen.Taahhüt Teks.Tur.Ve Org.San.Ve Tic.Ltd.Şti bugün Güngören’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Coşkun ve Zeynel Abidin Coşkun ortaklığında kuruldu. 

Haker Tur Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haker Tur Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 30 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Erdem ve Ali Shadlou ortaklığında kuruldu.

Ortak Devremülk Hizmetleri Gayrimenkul Yatırım Danış.İnşaat Tur.Paz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ortak Devremülk Hizmetleri Gayrimenkul Yatırım Danış.İnşaat Tur.Paz.San.Ve Tic.Ltd.Şti bugün Esenyurt’ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Baydak, Alaattin Çağlamaz, Kerim Torba, Tamer Eser ve Turgay Demirkaya ortaklığında kuruldu. 

Simya Mimarlık Mühendislik İnşaat Taah.Yapı Mal.Mob.Tur.San.Ve Tic. Limited Şirketi İstanbul 1 Şubesi açıldı!

Simya Mimarlık Mühendislik İnşaat Taah.Yapı Mal.Mob.Tur.San.Ve Tic. Limited Şirketi İstanbul 1 Şubesi 100 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Simya Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Mob.Tur. San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul 2 Şub. açıldı!

Simya Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Mob.Tur. San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul 2 Şub. bugün 10 bin TL sermaye ile açıldı.

Babacan Port Royal'de ödeme planını kendin oluştur!

Yeşilköy Havalimanı'nın karşısında yer alan Babacan Port Royal projesinde "ödeme planını kendin oluştur" dönemi başladı.

Mimarlar Odası: AKM'yi yıkmak suçtur!

Yeni AKM projesine Mimarlar Odası'ndan itiraz geldi. Mimarlar Odası Başkanı Eyüp Muhcu, “AKM’yi yıkıma terk etmek de yıkmak da suçtur. Hukuki girişimde bulunacağız” dedi.

Özışık Güvenlik Sistemleri Danışmanlık Temizlik Bina Tesis Yön.Ve Tur.Org.Hiz.Anonim Şirketi kuruldu!

Özışık Güvenlik Sistemleri Danışmanlık Temizlik Bina Tesis Yön.Ve Tur.Org.Hiz.Anonim Şirketi Ayhan Işık tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tum İçtur Kiralama Yönetim Ve İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tum İçtur Kiralama Yönetim Ve İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi Orhan Hallik, Serhat Çeçen, Haluk Kalyoncu, Ahmet Talha Kaya ve Ahmet Mutlu ortaklığında 10 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kentsel dönüşümün temel hedefleri anlatıldı!

TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, Adana Valisi Mahmut Demirtaş'a ziyarette bulundu. Konyalıoğlu, kentsel dönüşümdeki temel hedefleri anlattı.

Öz Melid Yapı İnşaat İnşaat Malz. Elek.Elektr.Bil.Tek.İp.Teks.Orm.Ür. Ak.Haf.Tur.San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Öz Melid Yapı İnşaat İnşaat Malz. Elek.Elektr.Bil.Tek.İp.Teks.Orm.Ür. Ak.Haf.Tur.San.Tic.Limited Şirketi Fatih Soğancı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Genç Tur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Genç Tur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Yusuf Tavaşı tarafından 10 milyon 796 bin 400 TL sermaye ile bugün kuruldu.

ets tur hedefleri 2015 Haberi

ets tur hedefleri 2015

İç pazarda yüzde 56 paya sahip olan ETS Tur, 2015'e hızlı giriyor. Bu yıl satışlarını yüzde 15 artırmayı planlayan şirket, şehir otelciliğinde de yüzde 300 büyümeyi hedefliyor. ETS Tur Yurtiçi Turlar Direktörü Suat Özbek ile sektörü, erken rezervasyonu ve yeni dönem hedeflerini konuştuk. 


 Erken rezervasyon satışlarınız nasıl gidiyor?

Yüzde 45 indirimli birinci dönem erken rezervasyon kampanyasını bitirdik. Beklediğimizden de yüksek bir ilgiyle karşılaştık. Geçen yıla oranla birinci dönem satışlarımızda yüzde 122'lik bir artış var. Bu bir talep kayması mı, yani şubat ve martta tatil alan misafir bu döneme mi geçti onu araştırdık. Ancak yüzde 50'sinin yeni kitle olduğunu gördük. 


 Bu talebi neye bağlıyorsunuz? 

Türkiye'de her yıl gelişen seyahat kültürünün etkisi var mutlaka. Ama bizim farklılaşmak amacıyla yürüttüğümüz çalışmaların da payımızı artırmamızda büyük katkısı...