29 / 04 / 2024

Etstur otel e online satış hizmeti

Etstur otel e online satış hizmeti

Etstur Yurtiçi Turlar Direktörü Suat Özbek, mayıs itibarıyla biten erken rezervasyon dönemini için "Rezervasyonda önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 51, ciroda yüzde 60 büyüme gerçekleşti" dedi.

Etstur şehir otelleriyle online satışta büyüyecek!

Etstur, ‘şehir otelciliği’ kanalını hizmet yelpazesine kattı. Etstur Online Ürün Müdürü Arzu Topuzdağ, yeni site hazırladıklarını söylerken, “5 odalı otel de, 5 yıldızlı otel de sitede yer alacak” dedi.

Martı Myra Otel'in değeri belli oldu!

Martı Myra Otel'e ilişkin gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. Peki Martı Myra Otel'in değeri ne kadar oldu? 

Özyeşilvadi Turizm Otel Eğlence Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyeşilvadi Turizm Otel Eğlence Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Yasin Kiraz tarafından kuruldu.

Gökçeada'daki Masi Otel'e yıkım kararı!

Gökçeada ilçesi eski Bademli köyünde yapılan Masi Otel, sit alanı sınırları içerisinde olduğunu ve arazinin kullanım özelliğinin bozulması sebebiyle dava üzerine dava açıldı. Dava sonucunda otel için yıkım kararı çıktı

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve İbis Otel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Zeytinburnu Novotel ve İbis Otel'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Akfen GYO Kayseri Novotel ve İbis Otel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Kayseri Novotel ve İbis Otel'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Martı GYO Martı Myra Otel revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Antalya Tekirova Martı Myra Otel'e ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Hilton Grubu Frankie'yi Susona LXR Otel'e taşıdı!

İlk kez Türkiye'de Türk sermayesiyle kurulmuş bir restoran markası, uluslararası bir otel zincirine franchise vererek ismini ve markasını kullandırmış. Hilton Ülke Müdürü Armin Zerunyan, Demirer'in markası Frankie'yi, Hilton Grubu'nun lüks otel sınıfında olan Susona LXR Otel'e taşımasını istemiş.

Martı GYO Antalya Tekirova Martı Myra Otel'in değerleme raporu!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Marmaris Antalya Tekirova Martı Myra Otel'e ait Değerleme Raporu kamuoyunun bilgisine sunuldu.

İzmir Karaburun'daki 'karavan otel'e yoğun talep!

İzmir Karaburun'da yaşayan Asna çiftinin geçen yıl açtığı 'karavan otel', koronavirüs salgını sebebiyle izole tatil yapmak isteyenlerden yoğun ilgi gördü.

Satışa çıkacak Les Ottomans Otel'e İzmirli iş adamı Uğur Özkan talip oldu!

İstanbul Boğazı'nın en gösterişli yapılarından biri olan manzarası ve tarihiyle büyük beğeni toplayan Hotel Les Ottomans satışa çıkıyor. 400 milyon liraya alıcı bulması beklenen otele İzmirli iş adamı Uğur Özkan talip oldu.

Kapadokya Lodge Otel değerleme raporu 2019!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Nevşehir İli, Merkez İlçesi, Uçhisar Mahallesi, Narderesi Mevkii, 122 ada, 2 ve 3 numaralı parsellerdeki Kapadokya Lodge Otel'e ilişkin değerleme raporu yayınladı...

Martı GYO Tekirova Martı Myra Otel değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Antalya Tekirova Martı Myra Otel'e ait değerleme raporunu yayınladı...

Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'e ilişkin hazırlattırılan yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı...

Etstur otel e online satış hizmeti Haberi

Etstur otel e online satış hizmeti

Etstur Yurtiçi Turlar Direktörü Suat Özbek, mayıs itibarıyla biten erken rezervasyon dönemini için "Rezervasyonda önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 51, ciroda yüzde 60 büyüme gerçekleşti" dedi. 

Suat Özbek, "Tesislerde fiyatlar 2013 yılına döndü, bunda dış pazardan kaynaklanan önemli etkenler var. Öncelikle Antalya çanağı için ve diğer destinasyonlar için Rus pazarında düşüşler yaşanıyor. Rus pazarının bu sene eksiyle kapanacağını söyleyebiliriz" diye konuştu. Etstur Online Ürün Müdürü Arzu Topuzdağ ise online'de 2015 hedeflerine ulaşacaklarını...