08 / 05 / 2024

Eurasia Rail ne zaman

Eurasia Rail ne zaman

İstanbul Fuar Merkezi’nde 05-07 Mart tarihleri arasında, Türkel Fuarcılık tarafından eş zamanlı konferans ve seminerle organize edilecek olan Eurasia Rail Uluslararası Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı düzenleniyor..

İstanbul'daki 2 yeni metro hattında çalışmalar başladı!

Eurasia Rail'de konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul ve Türkiye'de yapılan ulaşım yatırımları hakkında açıklamada bulundu. 

Ankapark, Wonderland Eurasia ismiyle kapılarını açtı!

Avrupa’nın en büyük Tema Parkı olan Ankapark, Wonderland Eurasia ismiyle bugün kapılarını açtı. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankapark (Wonderland Euroasia) Açılış Töreni'ne katıldı. 

Wonderland Eurasia giriş ücreti ne kadar?

Wonderland Eurasia yarın açılıyor. 1 milyon 300 bin metrekarelik alanda kurulan tema parkın giriş ücretleri belli oldu. Peki Wonderland Eurasia giriş ücreti ne kadar?

Kent içi raylı sistem uzunluğu 2,5 kat artacak!

Uluslararası Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı-Eurasia Rail Fuarı devam ediyor. TÜRSİD Yönetim Kurulu Başkanı Fidansoy, "2023 hedefleri kapsamında mevcut bin kilometre uzunluğundaki kent içi raylı sistem uzunluğunun 2 bin 500 kilometreye ulaşacağı kanaatindeyim." dedi.

7 yılda 40 milyar dolarlık demiryolu projesi yapılacak!

Dün açılan 6. Eurasia Rail Fuarı'na Türkiye'nin 7 yıl içinde hayata geçireceği 40 milyar dolarlık demiryolu projeleri damga vurdu. Dünya devlerinden Türkiye'ye hızlı tren fabrikası sözü geldi.

Contitech, raylı sistemler pazarına odaklandı!

Raylı sistemler alanında geliştirdiği yenilikleri İstanbul Eurasia Rail Fuarı 'nda tanıtan Contitech, müşterileriyle ortak geliştirmeler yaparak, pazardaki artan taleplerin karşılanmasına odaklandı.

Dünyanın 3. büyük demiryolu fuarı Eurasia Rail 5-7 Mart'ta!

İstanbul Fuar Merkezi’nde 05-07 Mart tarihleri arasında, Türkel Fuarcılık tarafından eş zamanlı konferans ve seminerle organize edilecek olan Eurasia Rail Uluslararası Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı düzenleniyor..

1969 yılında Almanlar Boğaziçi Köprüsü'ne 'Eurasia' adını takmışlar!

1969 yılında Boğaziçi Köprüsü, Haliç Köprüsü ve çevre yollarına ait projenin ihalesine Alman basını geniş yer veriyormuş. Almanlar, Boğaziçi Köprüsü'ne Avrupa ve Asya kelimelerinden yararlanarak Eurasia adını takmışlar.

Erkanlı Grup güneş enerjisine yatırım yapıyor!

Son dönemde katı atıktan enerji dönüşümü gibi farklı alanlarda yeni yatırımlar yaparak dikkat çeken Erkanlı Grup, Alman menşeili Sunfarming Eurasia şirketi ile güneş enerjisi (fotovoltaik) yatırımı yapmak üzere anlaştı...

Erkanlı Grup güneş enerjisine 50 milyon TL'lik yatırım yapacak!

Alman menşeili Sunfarming Eurasia ve Erkanlı Grup, güneş enerjisi (fotovoltaik) yatırımı yapmak üzere anlaşma yaptı. Anlaşmayla, bu yıl toplam 50 milyon TL'lik yatırım yapılması öngörülüyor...

Kadir Topbaş İBB’nin ürettiği yüzde yüz yerli ilk tramvayı tanıttı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 4. Uluslararası Demiryolu Hafif Raylı Sistemler Altyapı ve Lojistik Fuarı’nın (Eurasia Rail 2014) girişinde sergilenen İBB’nin ürettiği yüzde yüz yerli ilk tramvayı tanıttı.

3. Demiryolu Fuarı bugün İstanbul'da açılıyor!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), 4. Demiryolu Hafif Raylı Sistemler Altyapı ve Lojistik Fuarı'nın (Eurasia Rail) 6 Mart 2013 Perşembe günü saat 11.00'de açılacağını bildirdi...

CEBIT Bilişim Eurasia, 24-27 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek!

Bu yıl fuarda Fatih Eğitim Projesi ile kentsel dönüşüm öne çıkacak CEBIT Bilişim Eurasia, 24-27 Ekim tarihleri arasında İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi' de 14'üncü kez kapılarını açacak...

Eurasia Rail ne zaman Haberi

Eurasia Rail ne zaman

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, TCDD, TÜVASAŞ, TÜDEMSAŞ , TÜLOMSAŞ, KOSGEB ve TOBB’un desteklediği fuara bu yıl 25 ülkeden 142’si yabancı 273 firma katılıyor. Uluslararası Fuar Birliği (UFI) tarafından ‘uluslararası fuar’ statüsüne yükseltilen Eurasia Rail Fuarı’nda, Almanya, Çek Cumhuriyeti, İran ve Çin Halk Cumhuriyeti’nden milli katılım için sözleşmeler imzalandı. Fuarda Türkiye ve dünyadaki kamu kuruluşlarının yanı sıra kardemir, BM Makine, Hisarlar Makine, Emas Demir Çelik, Emre Ray, Uşaklıgil, Alstom, Siemens, Durmazlar, Talgo, CAF, Astra Rail, Endüstri Teknik, Vİ- TEL, Pandrol, Revenga, CGC Makine gibi sektör liderlerinin yerlerini ayırttı.


2011 yılından beri fuarı organize ettiklerini anlatan Türkel Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Korhan Yazgan, “Fuar, sektörün Avrasya coğrafyasındaki en ciddi buluşma platformu. Demiryolu, hafif raylı sistemler, altyapı ve demiryolu lojistiği konularında dünyada...