06 / 07 / 2024

Euro Hill Yapı iletişim

Euro Hill Yapı iletişim

Euro Hill Yapı İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Burak Koçak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Bahattin Karadoğan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile kuruldu.

Çalışan annelere 325 Euro destek başvurusu başladı! Annelere destek başvurusu nasıl yapılır, edevlet başvuru ekranı 2024

Çalışan annelere 325 Euro destek ödemesi için başvurular başladı. Peki annelere destek ödemesi başvurusu nasıl ve nereden yapılır? İşte e-devlet başvuru ekranı...

Pegasus Hava Yolları açıkladı! Pegasus 1 Euro'ya bilet kampanyası yapıyor...

Pegasus Hava Yolları, İstanbul Sabiha Gökçen ile İskoçya’nın başkenti Edinburgh şehrini birbirine bağlayacak. Buna göre, Pegasus'tan yapılan açıklama doğrultusunda, yeni hattın biletleri açılışa özel, 10-16 Mayıs 2024 tarihleri arasında vergiler hariç 1 Euro kampanya fiyatı ile satılacak.

Euro alalım mı,? Euro 18 gün sonra böyle olacak! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar şimdiden planınızı yapın

Kritik 14 Mayıs seçimlerine 18 gün kaldı. Seçim öncesinde piyasalarda hareketlilik devam ediyor. Özellikle euro yukarı yönlü hamlelerine devam ederken yatırımcılar ''euro alalım mı?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. İşte Euro 18 gün sonra böyle olacak! Şimdiden planınızı yapın.

Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar planınızı şimdiden yapın! Kırmızı kodla uyarı geldi! Euro böyle olacak! 

Euro kuru dolar karşısında değer kazanmaya devam ederken yatırımcılar ''euro yükselmeye devam edecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar için kırmızı kodla uyarı geldi. İşte euro böyle olacak, şimdiden planınızı yapın.

Zeray Dora Hill'in lansmanı yapıldı! Yüzde 10 indirim ve yüzde 5 peşinat fırsatıyla satışta!

Zeray Dora Hill projesinin lansmanı yapıldı. Projede konutların metrekare birim fiyatı 16 bin 750 liradan başlıyor ve yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Yazlık ev arayanlar dikkat! Fiyatlar cep yakıyor! Kiralamalar Euro ile yapılıyor...

Yazlık konut kiralamak isteyen kişiler arayışlarına başladı. Fakat yazlık evler için istenen yüksek fiyatlar yazlık kiralamayı düşünen vatandaşları düşündürüyor. Bazı bölgelerde kiralamalar Euro üzerinden yapılırken, bazı bölgelerde boş ev kalmadı...

Fer Yapı, Almanya'da 25 bin Euro'ya şirket kurdu!

Denge Yatırım'ın gayrimenkul proje geliştirilmesi alanında faaliyette bulunmak amacıyla yüzde 100 iştiraki olduğu Fer Yapı, Fer Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş.'ye ait olan Almanya'nın Hamburg şehrinde 25 bin Euro sermayeye sahip FER Delevopment GmbH şirketi kuruldu.

Kosova, hapishane hücrelerini Danimarka'ya 15 Euro'ya kiraya verecek!

Kosova, Danimarka'ya 300 hapishane hücresi kiralamaya onay verdi. Kararla beraber İskandinav ülkesinde hapishanelerin doluluk oranlarının düşürülmesi planlanıyor. Danimarka, bu hücreler için Kosova'ya beş sene boyunca, senelik 15 milyon Euro ödeme yapılacak.

Yapı Fuarı–Turkeybuild Fuarı'ndan 1 milyar Euro'luk iş hacmi! 

6-9 Nisan tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşen Yapı Fuarı–Turkeybuild, 16 bin 899 kişiyi ağırladı. Fuarda 1 milyar Euro'luk iş hacmi elde edildi. 

Akfen GYO'dan 177.7 milyon 728 Euro'luk kredi yapılandırması!

Akfen GYO, mevcut borç tutarı olan 177 milyon 728 bin Euro'nun 10 yıl vadeli olarak yeniden yapılandırılması konusunda mutabakata varıldı ve  kredi sözleşmelerinin bu kapsamda tadil edilmesi çalışmalarına başlandı. 

PMS Metal, 50 milyon Euro'ya 4'üncü fabrikasını kuruyor!

Bursa'nın önemli sanayi grupları arasında yer alan PMS Metal Profil Alüminyum, dördüncü fabrikasını açıyor. Firma, TEKNOSAB'da 100 dönüm arazi üzerine 50 milyon Euro bedelle yapılacak yeni tesisiyle tam entegre üretim yapısına sahip olacak.

Taşyapı İnşaat'a 467 milyon euro vergi harç istisnası!

Taşyapı İnşaat, geçtiğimiz yıl aralık ayına ilişkin, 467 milyon euro hizmet geliri için vergi, resim, harç istisnası belgesi aldı...

Martı GYO 3,3 milyon Euro'luk kredisini yapılandırdı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Türkiye İş Bankası arasında yürütülen, 3 milyon 332 bin 500 Euro tutarındaki kredinin yeniden yapılandırılması görüşmeleri tamamlandı...

Euro Hill Yapı iletişim Haberi

Euro Hill Yapı iletişim
Euro Hill Yapı İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Burak Koçak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Bahattin Karadoğan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Ekim'de kuruldu.


Euro Hill Yapı İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı...