02 / 10 / 2024

Euro Star Yatırım İnşaat

Euro Star Yatırım İnşaat

Euro Star Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ragab Hassen Elborgi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Haziran'da Bağcılar, Güneşli, Mahmutbey Mahallesi'nde kuruldu.

Altın, dolar, Euro ve borsa yatırımcıları dikkat! Bu hafta hangi yatırım aracı yatırımcısına ne kadar kazandırdı? 

Yatırımcılar bu hafta en çok hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ederken, yeni haftanın yatırım araçları performansı da tek tek belli oldu. Peki bu hafta hangi yatırım aracı yatırımcısına ne kadar kazandırdı? İşte yatırım araçlarının merakla beklenen haftalık performansları...

Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Altın ve döviz de yükseliş yaşandı....

Bu hafta en çok kazandıran yatırım araçlarının belli olduğu açıklandı. Buna göre, Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri, 16-20 Eylül tarihlerinde ortalama yüzde 2,22 değer kazandı. Gram altında yükseliş yüzde 2'yi bulurken, dolar ve Euro'da da artış kayda geçmiş oldu.

Altına, dolara, borsaya ve Euro’ya yatırım yapanlar dikkat! Bu hafta hangisi daha çok kazandırdı?

Yatırımcılar bu hafta en çok hangi yatırım aracının kazandırdığını araştırırken, yeni haftanın yatırım araçları performansı da belli oldu. Peki bu hafta hangi yatırım aracı yatırımcılarına ne kadar kazandırdı? İşte yatırım araçlarının haftalık performansları...

Yunanistan Altın Vize koşullarını ağırlaştırıyor: Büyük şehirlerde asgari yatırım sınırı 800 bin Euro’ya çıkarıldı!

Atina, Türk ve Çinli yatırımcıların ağırlıklı şekilde faydalandığı Altın Vize uygulamasının şartlarını zorlaştırıyor. Büyük şehirlerde  Altın Vize alabilmek için yapılması gereken asgari yatırım 800 bin euroya yükseltildi.

Borsa, altın, dolar ve Euro mu? Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Bu haftanın kazandıran yatırım araçları belli oldu. Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri haftalık bazda ortalama yüzde 1,71, altının gram fiyatı yüzde 0,33 ve dolar/TL yüzde 0,20 artarken, Euro/TL yüzde 0,82 azalış yaşadığı belirtildi.

Hangi yatırım aracı kazandırdı! Bu hafta döviz ve altın kazandırdı, borsa kaybettirdi...

Bu hafta yatırım araçlarından gram altın ve ABD Doları yüzde 2'den fazla değer kazanırken, Euro'daki artış yüzde 0,89'da kaldı. Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri ise yüzde 1,57 değer kaybettiği belirtildi.

Hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Borsa kaybettirdi, döviz ve altın kazandırdı!

Bu hafta yatırım araçlarından hangilerinin kazandırdığı ve kaybettirdiği belli oldu. Buna göre, Borsa İstanbul bu hafta yüzde 0,86 değer kaybederken, gram altın, Euro ve ABD Doları değer kazandığı belirtildi.

Temmuz ayının en çok kazandıran yatırım araçları!

Temmuzda tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde en yüksek aylık reel getiri yüzde 0,91 ile BIST 100 endeksinde gerçekleşirken kayıp yaşanan tek yatırım aracı, Euro ve dolar da yaşanan kayıplar nedeni ile döviz oldu.

Altın, dolar, borsa... Geçtiğimiz hafta en çok bu yatırım kazandırdı!

Geçtiğimiz hafta en çok kazandıran yatırım araçları tek tek açıklandı. Peki en çok kazandıran orsa mı, altın mı, Dolar mı, Euro mu oldu? İşte o son dakika rakamlar...

Dolar mı, Euro mu, altın mı, borsa mı? Bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? 

Yatırımcılar bu hafta hangi yatırım aracının kazandırdığını ve hangi yatırım aracının kaybettirdiğini merak ediyor. Peki dolar mı, Euro mu, altın mı, borsa mı? Peki bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı, hangi yatırım aracı kaybettirdi?

Altın mı, dolar mı, Euro mu, borsa mı? Hangi yatırım araçları kazandırdı, hangileri kaybettirdi?

Yatırımcılar hangi yatırım aracının kazandırdığını, hangi yatırım aracının kaybettirdiğini merak ediyor. Peki altın mı, dolar mı, Euro mu, borsa mı, bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı, hangi yatırım aracı kaybettirdi? 

Altın, dolar, euro ve borsa! Yatırımcılar gözünüzü dört açın! Bu hafta buna yatırım yapan kazandı!

Milyonlarca yatırımcı elindeki parasını altın, dolar, euro ve borsa gibi yatırım araçlarıyla değerlendiriyor. Peki bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Dolar mı, altın mı, borsa mı, Euro mu? Yatırımcılar dikkat! Bu hafta hangi yatırım aracı ne kazandırdı? 

Haftalık olarak bakıldığında pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan yatırım araçlarının performansında çeşitli değişimler yaşandı. Peki dolar mı, altın mı, borsa mı, Euro mu kazandırdı? 

Euro Star Yatırım İnşaat Haberi

Euro Star Yatırım İnşaat

Euro Star Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ragab Hassen Elborgi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Haziran'da kuruldu. 


Euro Star Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: İNŞAAT a) Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, her türlü devlet ve özel sektöre ait inşaat taahhüt işleri; bina, konut, müstakil konut, ticarethane, atölye, fabrika, hastane, yol, köprü, baraj, liman, okul ve her türlü bayındırlık tesisleri, velhasıl her çeşit inşaat işlemlerini bizzat kendisi, ortaklı, pilot firma veya konsorsiyum şeklinde yapmak, kiraya vermek, kiralamak, yüzde veya taksim yöntemi ile arsa ortaklığı ile inşa etmek, aracı olmak, kendi veya başkaları adına yapsat işleri yapmak, devralmak veya başkalarına devretmek, başkalarına ait arsa ve araziler...