06 / 05 / 2024

Eurosport anketi

Eurosport anketi

Eurosport'un başlattığı 'Dünyanın en iyi stadı hangisi?' anketine Türk takımları damgasını vurdu. İlk 10 sıra içerisinde 2 Türk takımının stadı da bulunuyor. İşte en iyi 10 stat...

TCMB Piyasa Katılımcıları Anketi yayımlandı: Piyasanın yıl sonu dolar beklentisi 40 TL oldu!

Merkez Bankası tarafından yayımlanan 'Piyasa Katılımcıları Anketi'ne göre; sene sonu enflasyon beklentisi Ocak'ta yüzde 42,04 seviyesinde gerçekleşti. Sene sonu doları/TL beklentisi ise, 40 TL oldu.

TCMB Para Politikası Kurulu beklenti anketi sonuçları açıklandı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısına ilişkin AA Finans'ın beklenti anketi sonuçları açıklandı.

Mayıs ayı enflasyon anketi belli oldu!

Foreks Haber’in 17 ekonomist ile düzenlediği mayıs ayı enflasyon ve TL anketi sonuçlandı. Ankete göre, TÜFE’de mayıs ayı ortalama tahmin yüzde 0,06 artış yaşanırken, yıllık veride ise medyan tahmin yüzde 39,80 oranında ve ortalama ise yüzde 39,70 oranında artışa işaret etti.

Merkez Bankası faiz anketi sonuçları belli oldu!

Foreks Haber Merkez Bankası faiz anketi sonuçlandı. Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu'nun (PPK) bu ayki toplantısı ile ilgili medyan beklenti, faizin sabit bırakılacağı ve yüzde 8,50 bandında tutulacağı yönünde oluştu.

AA Finans Ödemeler Dengesi Beklenti Anketi belli oldu!

AA Finans Ödemeler Dengesi Beklenti Anketi'ne katılım sağlayan ekonomistler, cari işlemler hesabının mart ayında 5,74 milyar dolar açık vermesini öngörüyor.

Dolar kaç TL olacak? Enflasyon yükselecek mi? Merkez Bankası yayınladı! İşte piyasa anketi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Şubat ayına ilişkin piyasa katılımcıları anketini yayımladı. Açıklanan verilere göre dolar, faiz ve enflasyon tahmini belli oldu. İşte, 2023 Şubat ayı Piyasa anketi ile enflasyon tahmini...

Merkez Bankası'nın anketi yayınlandı! İşte dolar ve enflasyon beklentisi

Son dakika haberine göre, TCMB Piyasa Katılımcıları Anketi’ne göre, yıl sonu TÜFE artış beklentisi yüzde 64,59, yıl sonu dolar/TL beklentisi 18,89’a çıktı.

Dolar için son uyarı: "Mükemmel fırtına"

Dünya Ekonomik Forumu bünyesinde bulunan Yeni Ekonomi ve Toplum Merkezi'nin yaptığı başekonomistler anketi de global anlamda ekonomiyi zor günlerin beklediğine işaret ediyor.

Emekli ikramiye ve memur maaş zamlarına enflasyon güncellemesi Merkez'den geldi! İşte yeni rakamlar

TCMB, mayıs ayına ilişkin Piyasa Katılımcıları Anketi'nin sonuçlarını açıkladı. Buna göre; yıl sonu enflasyon beklentisi 57,92'e yükseldi. Enflasyon beklentisi, bir önceki dönemde 46,44 seviyesindeydi. Enflasyondaki yükseliş emekli ikramiyesi ve memur maaşlarına da yansıyacak.

Dolar 18 TL olacak! Merkez Bankası açıkladı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Nisan ayı piyasa katılımcıları anketi sonuçlarını yayımladı. Nisan ayı beklenti anketinin mart ayına göre, dolar kurunda ve ensflasyonda yıl sonu beklentisi yükseldi. Peki dolar ve enflasyon yıl sonunda ne olacak? 

Ford EcoSport fiyatları ne kadar? İşte 29 Mart 2022 Fiyat listesi!

Ülkemizde SUV modellerine her geçen gün artan talep doğrultusunda Ford yeni modeli olan EuroSport'un fiyat listesini ve özelliklerini yeniledi. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Dolar/TL'de beklenti büyük! 17,42 lira olması bekleniyor...

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından (TCMB) Piyasa Katılımcıları Anketi yayımlandı. Merkez Bankası'nın anketine göre, 12 ay sonrasının dolar/TL kurunda büyük artış bekleniyor...

Avro Bölgesi'nde bankalar konut kredisi şartlarını sıkılaştırdı!

Merakla beklenen Ekim 2021 Banka Kredi Anketi sonuçları raporuna göre, Avro Bölgesi'nde bankalar konut kredi şartlarını sıkılaştı.

Eurosport anketi Haberi

Eurosport anketi

10- Anfield - Liverpool






9- Allianz Arena - Bayern Münih






8- Old Trafford - Manchester United






7- Camp Nou - Barcelona






6 - Türk Telekom Arena - Galatasaray