18 / 05 / 2024

Euroterm Radyatörleri Ürün Müdürü Mehmet Uludeveci

Euroterm Radyatörleri Ürün Müdürü Mehmet Uludeveci

Yeni ev yaptınız veya evinize kombi taktıracaksınız hiç şüphesiz de eviniz daha iyi ısıtmak için önem önemli konu radyotör seçimi. Euroterm Aluminyum Radyatörleri Ürün Müdürü Mehmet Uludeveci şu tavsiyelerde bulunuyor;

Koronavirüs Aydın'da emlak sektörünü nasıl etkiledi?

Koronavirüs salgını tüm sektörleri olumsuz etkilerken emlak sektörüne nasıl yansıdı? Barış Emlak sahibi Güler Kurudere Akbaş emlak sektörünün yaşayacağı sıkıntılar ile ilgili değerlendirmelerde bulundu..

Gayrimenkul sektörünün 2017 gündemi çok yoğun olacak!

Gayrimenkul ve inşaat sektörleri Türkiye’nin en hızla büyüyen sektörleri arasında yer alıyor. Yatıranların tam gaz devam ettiği sektörün 2017 yılı gündemi de çok yoğun. Gayrimenkul sektöründe 600 bin konutluk bir stok bulunduğu tahmin ediliyor.

İnşaat sektörünün güçlü aktörleri nelerdir?

Yeni Söz Gazetesi'nin köşe yazarlarından Semih Akşener bugünkü yazısında inşaat sektörünün güçlü aktörlerini ele aldı. İşte Semih Akşener'in o yazısı...

İnşaat sektörünün takibe düşen kredileri yüzde 233,1 arttı!

Türkiye ekonomisinde önemli yer tutan inşaat ve enerji sektörleri alarm veriyor. BDDK verilerine göre inşaat sektörünün takibe düşen kredileri, son 5 yılda yüzde 233,1 artarak 3 milyar 927 milyon liranın üzerine çıktı.

Evinizi daha iyi ısıtmak için öneriler!

Yeni ev yaptınız veya evinize kombi taktıracaksınız hiç şüphesiz de eviniz daha iyi ısıtmak için önem önemli konu radyotör seçimi. Euroterm Aluminyum Radyatörleri Ürün Müdürü Mehmet Uludeveci şu tavsiyelerde bulunuyor;

Zeydan Karalar: Kalkınma için inşaat sektörünün önü açılmalı!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Başkan Yardımcısı Aydın Uslupehlivan ve ilgili birim müdürleri ile birlikte Adana Müteahhitler Birliği'nin yemeğine katıldı. Adana'nın kalkınabilmesi için inşaat sektörünün önün açılması gerektiği belirtildi.

İnşaat sektörünün önünü açacak toplantı Adana'da yapıldı!

İnşaat sektörünün önünü açacak toplantı Adana'da yapıldı. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Başkan Yardımcısı Aydın Uslupehlivan ve ilgili birim müdürleri ile birlikte Adana Müteahhitler Birliği'nin yemeğine katıldı.

İnşaat sektörünün büyümesinde Ankara firmalarının katkısı büyük!

RENKYOL Şirketler Topluluğu CEO'su Ahmet Münir Yaşar, inşaat sektöründeki büyümede Ankaralı firmaların büyük rolü olduğunun altını çizdi. Türker Naslı da, inşaat sektörünün Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörleri arasında yer aldığını söyledi.

Ultra yüksek hızlı asansörlerle hayatınızı kolaylaştırın!

HMF Hyundai Asansör’ün, gelecek kuşak asansörler olarak nitelendirilen, “ultra yüksek hızlı” asansörleri, klasik asansörlerden faklı olarak tasarlanırken, akıllı teknolojisi sayesinde hayatınızı kolaylaştırmanın tadını sonuna kadar yaşayın.

Wone Lighting AURA-B Sokak Armatürü'nü tanıttı!

Wone Lighting profesyonellerin aydınlatma ihtiyacını karşılamak farklı AR-GE çalışmaları gerçekleştirdiği AURA-B şimdiden aydınlatma sektöründe kendinden bahsettirmeye başladı. AURA-B Sokak armatürleri serisinin mühendislik çalışmalarının heyecanlı ürünü.

Namık Ekinci: Çelik sektörünün geleceği için AR-GE ve inovasyon önemli!

Türk çelik sektörü ülke ekonomisinin kilit sektörleri arasında ilk sıralarda yer alıyor. Çelik İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ekinci, Çelik sektörünün geleceği için en önemli yatırımın AR-GE ve inovasyon olduğunu söyledi...

Nota Isı ve Yapı Sistemleri Notarad radyatörleri tüketicilerle buluşturuyor!

Nota Isı ve Yapı Sistemleri Notarad radyatörleri tüketicilerle buluşturuyor. Notarad radyatörler, daha düşük ısı değerlerinde çalışabildiği için diğer radyatörlerin aksine duvarları kirletmeyerek, toz tutulmasını da engelliyor.

Baysan Trafo Radyatörleri piyasa danışmanı göreve devam ediyor!

Baysan Trafo Radyatörleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Baysan Trafo Radyatörleri piyasa danışmanı göreve devam ediyor...

Euroterm Radyatörleri Ürün Müdürü Mehmet Uludeveci Haberi

Euroterm Radyatörleri Ürün Müdürü Mehmet Uludeveci

-Su hacmi az olan (Panel - alüminyum gibi) radyatörler seçilmelidir. (Isıtma süresini kısaltmak ve evden çıktıktan sonra daha az artık ısı bırakmak için)

-Radyatörlerin kış aylarında ortamdaki nemden boyaları bozulabilir. Zor boyanan çelik vb. radyatörler yerine fırın boyalı radyatörler veya alüminyum radyatörler daha uygundur.

-Yakıt deponuz 2 m3 veya daha büyük olmalıdır. (Rahatınız için)

-Tuğla baca boşluğunun içerisine baca borusu monte edilmelidir. (Brülör yanma sesini duymazsınız)

-Sıhhi tesisat borularını, donma emniyeti için, dış duvardan geçirmeyiniz. (Banyo, wc, mutfak gibi yerlerde)

-Kalorifer dairesi bina dışında ise izoleli bir ortam oluşturmalısınız.

-Kalorifer kazanı evde olmadığınız saatlerde gece programında kalmalıdır. (Donma emniyeti için)

-Her camın önünde (özellikle salonda) radyatör olmalıdır.

-Evin içersinde açık merpen varsa; merpen baca etkisiyle ısıyı yukarı toplayacaktır. Alt kattaki radyatör miktarını artırıp üst katın radyatörleri azaltılmalı,...