02 / 05 / 2024

ev boyama uygulaması

ev boyama uygulaması

Boya sektöründe bir ilk olan Filli Boya “Mimar Benim” uygulaması, son teknoloji fonksiyonları, trend renk ve kartelaları ile yaşam alanlarını boyatmadan önce gerçeğe en yakın haliyle görmeyi sağlıyor.

Kira sözleşmelerinde e-Devlet uygulaması başladı mı? Ev sahipleri ve kiracılar dikkat: Artık bu şekilde olacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ev sahibi ve kiracıları ilgilendiren yeni bir düzenlemeyi duyurdu. Peki kira sözleşmelerinde e-Devlet uygulaması başladı mı? İşte Bakan Şimşek'in açıklaması ve merak edilen detaylar...

Ev sahipleri kuş kadar kiralar yüzünden geçinemiyor: Yüzde 25 sınırı adil oran değil!

Kira bedellerine getirilen yüzde 25 zam sınırı uygulamasına ev sahiplerinden tepki büyüyor. Peki ev sahipleri ne talep ediyor? İşte X sosyal medyadaki o paylaşımlar...

Ev sahiplerine yüzde 25 ve üzeri kira zammı uygulamasını aralayan yöntem nedir?

Ev sahipleri ile kiracıların arasında son zamanlarda anlaşmazlığa sebep olan kira zammında yüzde 25’in üstünde bir rakam yapılabilir mi?? Kira zammında yüzde 25 uygulaması nasıl aşılır? İşte ayrıntılar...

Kiracısını evden çıkarana 3 yıl sınırlama geliyor! Ev sahipleri evlerini kiraya verebilecekler mi?

Ev sahiplerinin kiracılarını bazı sebeplerden dolayı evden çıkarmaları durumunda üç yıl sınırlama uygulaması yapılıyor. Bu şekilde bir uygulama yapan ev sahipleri 3 yıl boyunca evlerini kiraya veremiyorlar. İşte ayrıntılar...

Ev hanımlarına müjde! Emeklilikte ayrıntılar resmen belli oldu! Üçte birini devlet ödeyecek

Emeklilere 5 bin liralık ikramiyelerin ardından ev hanımlarının da merakla beklediği emeklilik uygulamasında detaylar resmen belli oldu. Üçte birini devlet ödeyecek.

Ev sahipleri ve kiracılar bu detaya dikkat! Borcu olana arabuluculuk yok, direkt mahkeme var! 

Konut sahipleri ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar için yürürlüğe alınan arabuluculuk uygulamasına başvurular yoğun. Peki borcunu ödemeyen kiracı arabuluculuktan yararlanabilir mi? İşte ev sahiplerinin de kiracıların da bilmesi gereken o detay...

Ev sahibi ve kiracılar hemen bakın! Arabuluculuk anlaşmazlıkları çözecek mi? 1 Eylül'de resmen başlıyor! 

1 Eylül itibarıyla kira davalarında ‘arabuluculuk’ uygulaması devreye alınıyor. Arabuluculuk anlaşmazlıkları çözecek mi? Ev sahibi ve kiracılar hemen bakın.

Yapancıya konut satışı teşviki kiralık ve satılık konut piyasasını darmaduman etti!

Ülkeye taşınan yabancılara sağlanan devlet teşvikleri ve konut piyasasının serbestleşmesi ve turizm amaçlı kısa vadeli ev kiralama uygulamasının yaygın hale getirildiği Portekiz'de kiralık ve satılık konut piyasası darmaduman oldu.

Konut piyasasındaki ''hayalet ev'' sorunu kiracıları çileden çıkarttı!

Kira artışlarını dizginlemek için getirilen yüzde 25 artış sınırı uygulaması 1 yıl daha uzatılırken, konut piyasasında son zamanlarda sıkça görülen ''Hayalet ev'' sorunu kiracıları çileden çıkarttı. 

Floransa'da konutların kısa zamanlı konaklama için kiralanması uygulaması durduruluyor!

İtalya'nın tarihi ve turistik kentleri arasında yer alan Floransa'da şehir merkezindeki konutların genel olarak turistlere yönelik olan kısa zamanlı konaklama için ev kiralama uygulaması çerçevesinde değerlendirilmesi, bundan sonrası için durduruluyor.

Kirada yüzde 25'lik zam sınırında sona geliniyor! Ev sahipleri kiraları nasıl yükseltecek? Kiracılar siz de hemen bakın!

Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, ev kiralarında azami yüzde 25 artış sınırı uygulamasında son aylara girildiğini belirterek, konutla ilgili konuştu. Peki ev sahipleri kiraları nasıl yükseltecek?

Ev kiralarında azami yüzde 25 zam uygulaması temmuzda bitiyor! Peki sonra ne olacak?

Kiracı ve konut sahiplerini ilgilendiren son dakika açıklaması yapıldı. Kritik tarih yaklaşıyor. Konut için azami yüzde 25 zam oranı uygulamasında temmuz ayında bitiyor. Peki, o tarihten sonra süreç nasıl işleyecek? Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa, konu ile ilgili açıklama yaptı.

 Airfryer, kahve makinesi, ısıtıcı soba…  Bu aletler artık gözetim uygulamasıyla Türkiye’ye girecek!

Ticaret Bakanlığı’nın hazırladığı tebliğe göre, ücreti belli miktarın altındaki bazı ev aletlerinin ithalatında gözetim uygulaması başlatılıyor. Peki hangi cihazlar gözetime tabi olacak, neden gözetim getiriliyor?

ev boyama uygulaması Haberi

ev boyama uygulaması

Filli Boya’nın mobil devrimi “Mimar Benim” uygulaması, kullanıcılara yaşadıkları yerin mimarı olma imkanı sunuyor. Geliştirilen renklendirme modülü sayesinde “Mimar Benim”, kullanıcıların yaşam alanlarını ışık ve gölgelendirme esas alınarak artık gerçeğe en yakın haliyle boyamasına olanak sağlıyor. Yayınlandığı 2012 yılından bu yana 80.000’i aşkın indirilme sayısına ulaşan “Mimar Benim”, Apple tarafından ‘En İyi 10 Türk Uygulama’ arasında gösterildi.


“Mimar Benim” uygulamasını, ücretsiz olarak IOS için AppStore’dan https://itunes.apple.com/us/app/mimar-benim/id522765978?mt=8 adresinden, Android cihazlar için GooglePlay için https://play.google.com/store/search?q=filli+boya&c=apps adresinden indirebilir, www.filliboya.com.tr’nin “Renklendirin” bölümünden yaşam alanlarınızın renklerini kolaylıkla seçebilirsiniz.


“Mimar Benim” Mobil Uygulaması İlklere Doymuyor


Filli Boya’nın iPad, iPhone ve Android cihazlar için geliştirdiği, boya sektöründe ilk kez hayata geçirilen ücretsiz “Mimar Benim” uygulaması; Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği” tarafından...