05 / 05 / 2024

Ev Dema mağazaları

Ev Dema mağazaları

Evdema, 'Haftanın Ürünü' kampanyasında her hafta için belli ürünlerde indirim fırsatları sunmaya devam ediyor. Şubat ayının ilk haftası geçerli olacak kampanyada, etiketli Vitale Altın Dünya Serisi aksesuarları yüzde 30 indirimle satışa sunuluyor.

Koçtaş mağazaları kapılarını açtı!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, 24 Mart 2020 tarihinde geçici olarak kapatma kararı aldığı mağazalarını yeniden açtı.

IKEA mağazalarında Kale imzası!

Türkiye seramik sektörünün öncü ismi Kaleseramik, dünyanın en büyük mobilya ve ev dekorasyonu mağazası IKEA ile anlaştı. IKEA'nın mağazalarında Kaleseramik kullanılacak.

BHS mağazalarını kapatma kararı aldı!

Mali sorunları nedeniyle kayyuma devredilen İngiltere'nin önde gelen giyim ve ev tekstili zinciri BHS bütün mağazalarını kapatma kararı aldı.

Sirmaison mağazalarının üçüncüsü Akmerkez’de açıldı!

Şirin Yalçın, sahibi olduğu Sirmaison mağazalarının üçüncüsünü Akmerkez’de açtı. Yalçın’ın ev sahipliğinde düzenlenen açılışa, iş ve cemiyet hayatından birçok ünlü katıldı.

Crate and Barrel Türkiye'deki ilk mağazalarını Zorlu Center ve Akasya Acıbadem'de açtı!

Amerikan mobilya, dekorasyon ve ev aksesuarı perakende zinciri Crate and Barrel, Türkiye' deki ilk mağazalarının kapılarını mayıs ayında Zorlu Center ve Akasya Acıbadem' de açtı...

Alfemo, Antalya Lara ve Tekirdağ mağazalarını hizmete açtı!

Türkiye’nin dört bir yanında açtığı, ev ve yaşam konseptini profesyonelce birleştiren çok katlı mağazaları ile çok farklı tüketici beğeni ve gereksinimlerine yanıt veren marka, çok kısa süre içerisinde 3 yeni mağaza daha açmaya hazırlanıyor...

Mall of İstanbul AVM mağazaları!

Mall of İstanbul AVM ne zaman açılacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar ve mağazalar var? Mall of İstanbul AVM kiralama telefonu nedir? İşte Mall of İstanbul AVM mağazaları listesi!

Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı!

Porland, Stüdyo Mağaza ve Porland Fabrika Mağaza olarak konumlandırdığı iki ayrı mağazasıyla şimdi de Bodrumlular ile buluşuyor. Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışta!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 450 bin liradan satışa çıkacak!

Avrupa Konutları TEM 2' de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta gerçekleşecek. 34 adet cadde mağazalarının muhammen bedeli 450 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları TEM 2'nin mağazalarına büyük ilgi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları TEM 2’ nin cadde mağazaları açık artırma usulüyle satışa çıkıyor. Merakla beklenen mağazaların satışa sunulacağının duyurulmasının ardından projeye büyük ilgi geldi.

Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar var?

Mall of İstanbul 16 Mayıs’ta açılıyor. Peki kiralamaların sürdüğü Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar olacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar yer alacak? Mall of İstanbul AVM adresi nedir, iletişim bilgileri nelerdir?

Gold mağazalarını indirim kampanyasıyla açılıyor!

GOLD'UN Pendik ve Neomarin AVM ve Gebze mağazaları büyük indirim kampanyasıyla açılıyor. 26 Nisan Cumartesi günü sabah saat 8'de gerçekleşecek açılışlara teknoloji meraklılarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Ev Dema mağazaları Haberi

Ev Dema mağazaları

Evdema, 'Haftanın Ürünü' kampanyasında her hafta için belli ürünlerde indirim fırsatları sunmaya devam ediyor. Şubat ayının  ilk haftası geçerli olacak kampanyada, etiketli Vitale Altın Dünya Serisi aksesuarları yüzde 30 indirimle satışa sunuluyor.


“Ev Dekorasyon Mağazaları” konseptiyle eve dair tüm ürünleri bir arada sunan EVDEMA, 'Haftanın Ürünü' kampanyası dahilinde, 2-9 Şubat tarihleri arasında kadar geçerli olmak üzere etiketli Vitale Altın Dünya Serisi aksesuarları yüzde 30 indirim fırsatıyla sunuyor.


Kampanya, altın kapmalı yüzeyin üzerine dünya haritası baskılı, özel olarak tasarlanmış şekerlik, peçetelik gibi Vitale Altın Dünyası Serisi aksesuarlarını kapsıyor.


Evinizin her köşesinde severek kullanacağınız Vitale aksesuarlar, şıklığa ve tasarıma önem verenleri bekliyor.


Evdema'nın kendi markası olan Vitale ev aksesuarları zengin ürün çeşitleriyle, evinizin dekorasyonu için en doğru çözümleri...