05 / 05 / 2024

Ev Dema şube

Ev Dema şube

Evdema, 'Haftanın Ürünü' kampanyasında her hafta için belli ürünlerde indirim fırsatları sunmaya devam ediyor. Şubat ayının ilk haftası geçerli olacak kampanyada, etiketli Vitale Altın Dünya Serisi aksesuarları yüzde 30 indirimle satışa sunuluyor.

Türk Kızılay o ilde 426 bin TL'ye 2 adet konut satıyor! Ev alacaklar hemen bakın! 

Türk Kızılayı Sakarya Şube Başkanlığı, Sakarya ili, Hendek ilçesi, Kemaliye Mahallesi'nde yer alan 2 adet daireyi satıyor. İşte ev sahibi olmak isteyenlerin merak ettiği o ayrıntılar...

Katılımevim'den 2021'de 21 yeni şube!

Sektöre 2018 yılında adım atarak 6 bine yakın aileyi ev ve araba sahibi yapan Katılımevim, iki yılda 42 şubeye ulaştı. Bu yıl da büyümesini sürdürecek olan şirket, yıl içinde 21 yeni şube daha açacak.

Birevim'in yıl sonu hedefi 52 şube açmak!

Birevim, bu yılın ilk 2 ayında Türkiye'nin farklı noktalarında 5 şube açtı. Birevim, ev satın almada kolaylıklar sunarak faizi ve peşinatı kaldırıyor. Firmanın hedefi 2018 yılı sonuna kadar 52 şube açmak.

Birevim 7 yeni şube açacak!

Faizsiz, peşinatsız ödeme seçenekleriyle herkesin ev sahibi olabilmesi için yenilikçi çözümler sunan Birevim 7 yeni şube açacak.

Birevim’den Ankara’ya yeni şube!

Ankaralıların da faizsiz ev sahibi olmaları için yola çıktıklarını belirten Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, yılsonuna kadar 6 yeni şube daha açarak yurtiçinde şubeleşmeye hız kesmeden devam edeceklerini söyledi.

Fuzulev, Türkiye’de şube sayısını hızla artırıyor!

Fuzulev, Türkiye’de şube sayısını hızla arttırıyor. En son İzmit ve Malatya’da şube açan Fuzulev, Denizli ve Antalyayla şubeleşmeye devam edecek. Türkiye’yi ev sahibi yapmayı planlayan Fuzulev yıl sonuna kadar 30 şubeye ulaşacak.

Konya'daki bütün emekliler ev sahibi olacak!

Türkiye Emekliler Derneği Konya Şube Başkanı Gülhan Çağlar, TOKİ Başkan Yardımcısı Sami Er ile görüştüğünü ve Sami Er'in derneğe kayıttı bütün emeklileri ev sahibi yapacaklarını söylediğini bildirdi.

FuzulEv her ay iki şube açacak!

1992 yılından bu yana Fuzul, binlerce aileyi ev ve otomobil sahibi yaparak ‘çifte anahtar’ mutluluğu yaşattı.. FuzulEv'in 2016 yılı hedefi, her ay iki yeni şube açarak yıl sonunda 30 noktaya ulaşmak.

Dernekler ev almak isteyen emeklileri kandırıyor!

Emekli-Sen Aliağa Şube Başkanı Sabahattin Yeşiltepe, emekli derneklerinin TOKİ'den ev sahibi olmak isteyen emeklileri derneklerine üye olma zorunluluğu olduğunu söyleyerek kandırdığını açıkladı.

Adana'da 5 bin emekli ev sahibi olacak!

Türkiye Emekliler Derneği Adana Şube Başkanı Seyfi Hüseyin İyiyürek, Türkiye Emekliler Derneği üyelerine Toki Kanalıyla Batman'da bin 572 adet, Urfa'da 600 adet ev yaptırdığını işaret etti.

TOKİ'den ev sahibi olmak isteyen emeklilere son çağrı!

Tüm İşçi Emeklileri Derneği Adana Çukurova Şube Başkanı Rafet Kaya, TOKİ'den ayda 240 lira taksitle ev almak isteyen emeklilerin, 31 Aralık'a kadar başvurmaları gerektiğini hatırlattı.

TOKİ, emekliler için Afyonkarahisar'da ev yapacak!

Türkiye Emekliler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Ege, Afyonkarahisar'daki emeklilerin de ev sahibi olmasının önünün açıldığını söyledi. Ege, Toplu Konut İdaresi'nin Afyonkarahisar'da emekliler için ev yaptıracağını söyledi.

Kırşehir'de birçok vatandaş ev sahibi olacak!

TÜM-Emekder Kırşehir Şube Başkanı Musa Hangül, Tüm-Emekder Genel Merkezinin TOKİ ile anlaşma yaparak işçi, bağ-kur ve dul yetimlerin ev sahibi olabileceklerini söyledi.

Ev Dema şube Haberi

Ev Dema şube

Evdema, 'Haftanın Ürünü' kampanyasında her hafta için belli ürünlerde indirim fırsatları sunmaya devam ediyor. Şubat ayının  ilk haftası geçerli olacak kampanyada, etiketli Vitale Altın Dünya Serisi aksesuarları yüzde 30 indirimle satışa sunuluyor.


“Ev Dekorasyon Mağazaları” konseptiyle eve dair tüm ürünleri bir arada sunan EVDEMA, 'Haftanın Ürünü' kampanyası dahilinde, 2-9 Şubat tarihleri arasında kadar geçerli olmak üzere etiketli Vitale Altın Dünya Serisi aksesuarları yüzde 30 indirim fırsatıyla sunuyor.


Kampanya, altın kapmalı yüzeyin üzerine dünya haritası baskılı, özel olarak tasarlanmış şekerlik, peçetelik gibi Vitale Altın Dünyası Serisi aksesuarlarını kapsıyor.


Evinizin her köşesinde severek kullanacağınız Vitale aksesuarlar, şıklığa ve tasarıma önem verenleri bekliyor.


Evdema'nın kendi markası olan Vitale ev aksesuarları zengin ürün çeşitleriyle, evinizin dekorasyonu için en doğru çözümleri...