03 / 05 / 2024

Ev Elite İnşaat Fatih

Ev Elite İnşaat Fatih

Ev Elite İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hamıd Fatehı tarafından 3 Ağustos'ta 10 bin TL sermaye ile Fatih, Mesihpaşa Mahallesi, Ordu Caddesi, Kardeşler İş Hanı'nda kuruldu.

Elmas Ev Mobilyaları İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Ev Mobilyaları İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Mustafa Muslu tarafından kuruldu.

Kat mülkiyet tapulu ev alınır mı?

Kat mülkiyetli tapu; inşaatı tamamlanmış ve iskana açılmış binalar için veriliyor. Peki, Kat mülkiyet tapulu ev alınır mı? Kat mülkiyeti tapuda yazar mı? İşte tüm detaylar...

İkinci Ev Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkinci Ev Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 120 bin TL sermaye bedeli ile Can Demir, Muhammet Sayit Can ve Şerif Can Kındıroğlu ortaklığında kuruldu.

Elite İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Limited Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi açıldı!

Elite İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Limited Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Pınarlı tarafından açıldı. 

İnşaat maliyetleri ev fiyatlarını uçurdu!

Çimentoda meydana gelen fiyat artışı konut fiyatlarını olumsuz bir şekilde etkiledi. İnşaat malzemelerindeki bu artış satılık ve kiralık ev fiyatlarının 2,5 kat artmasına neden oldu.

Ev fiyatları inşaat maliyetlerinden nasıl etkilendi?

İnşaat sektöründeki malzeme fiyatlarının uçtuğuna vurgu yapan İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Yöneticisi Faruk Mamik, engellenmezse bu durumun ev fiyatlarında büyük artışı getireceğini aktardı. 

ABD'de asgari ücretle çalışanlar ev kiralarını karşılayamıyor!

ABD'de ev fiyatlarının, asgari ücretle geçinen kişilerin kiraları karşılayamayacağı kadar artış gösterdiğine dikkat çekildi.

Küçük Ev Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçük Ev Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akar tarafından kuruldu.

Yıldız Ev Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Ev Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Kezban Vural tarafından kuruldu.

İnşaat malzemelerindeki zam ev fiyatlarını nasıl etkileyecek?

İnşaat sektöründe fiyatlar gündemden düşmüyor. Demir fiyatlarındaki artış sektör temsilcilerini tedirgin ediyor. Temsilciler, inşası süren projeler bitirildiğinde konut fiyatlarının artacağını dile getiriyor.

ABD'de ev kiralarının iptal edilmesi için protesto düzenlendi! 

ABD'nin New York şehrinde toplanan bir grup pandemi döneminde ev kiraların iptal edilmesi için protesto düzenledi. 

Sakarya'da esnaflar ev kiralarını ödeyemiyor!

Koronavirüs nedeniyle Sakaryalı esnafın sıkıntı yaşadığını dile getiren İyi Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan esnafın ev kirasını bile ödeyemediğini dile getirdi.

Krediyle icradan ev alınır mı?

Piyasanın altında fiyatlarla satışa çıkarılan icralık evlere talep artıyor. Peki krediyle icradan ev alınır mı? icradan konut almak mantıklı mı?

Ev Elite İnşaat Fatih Haberi

Ev Elite İnşaat Fatih

Ev Elite İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hamıd Fatehı tarafından 3 Ağustos'ta 10 bin TL sermaye ile Fatih, Mesihpaşa Mahallesi, Ordu Caddesi, Kardeşler İş Hanı'nda kuruldu.


Ev Elite İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, otel, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...