30 / 04 / 2024

ev güvenliği araştırması sonuçları

ev güvenliği araştırması sonuçları

Aksigorta'nın Yöntem Araştırma'ya yaptırdığı, ev-eşya güvenliği araştırmasında ilginç sonuçlar çıktı.

Merkez Bankası araştırmasından çıkan acı gerçek: Şirketler düşük faizli krediyi yatırıma değil, dövize yatırdı!

Merkez Bankası’nın araştırmasına göre, seçim ekonomisi uygulandığı dönemde şirketlere bol keseden dağıtılan düşük faizli krediler, yatırım ve istihdama yansımıyor. Şirketler aldıkları kredileri dövize yatırmayı tercih ediyor.

Medipol Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alıyor! İşte başvuru takvimi ve kontenjanlar!

İstanbul Medipol Üniversitesi tarafından Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alınacağı duyuruldu. İşte başvuru takvimi ve kontenjanlar!

Miras araştırması nasıl yapılır? Ölen bir kişinin taşınmaz, araç ve para sorgulama işlemi 

Miras araştırması, bir kişinin ölümünden sonra mirasçıları tarafından, taşınmaz, para veya aracının olup olmadığını öğrenmek amacıyla yapılır. Oldukça karmaşık bir süreç olan miras araştırması uygun şekilde yapılmadığında mirasçılar hak kaybına uğrayabilir…

Renk İş Sağlığı Ve Güvenliği İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renk İş Sağlığı Ve Güvenliği İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  10 binTL sermaye bedeli  ile Süleyman  İbar tarafından kuruldu.

Karşıyaka Stadı için meclis araştırması önergesi verildi! 

İzmir'de yapımına başlanılan Karşıyaka Stadı'nın bitirilememesinin sebeplerinin araştırılması amacıyla meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi

Devre mülk mağduriyetlerinin tespit edilmesi için meclis araştırması önergesi verildi!

Termal tesislerde yapılan projeler nedeniyle devre mülk hakkından kaynaklanan mağduriyetlerin tespit edilmesi ve mağduriyetlerin ortadan kaldırılması amacıyla Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi...

Asbest maruziyetinin önlenmesi için meclis araştırması önergesi verildi!

Asbestin günümüzdeki maruziyetinin önlenmesi için bilimsel çalışmalar yapılması ve olası risklerin tespit edilerek alınması gereken önlemlerin belirlenmesi için meclis araştırması önergesi verildi.

İnşaat sektöründeki sorunların tespit edilmesi için meclis araştırması önergesi verildi!

İnşaat sektöründe yaşanan sorunların tespit edilerek bu sorunlara yönelik çözüm önerileri geliştirilmesi amacıyla bir meclis araştırması açılmasına ilişkin meclis araştırması önergesi verildi.

Yenişarbademli'deki sulama göleti inşaatıyla ilgili meclis araştırması önergesi verildi!

Isparta'nın Yenişarbademli ilçesindeki sulama göleti inşaatının bitirilememesinin sebeplerinin araştırılarak suya erişim konusunda yaşanan sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla bir meclis araştırması açılmasına ilişkin meclis araştırması önergesi verildi.

Kamuda yüksek fiyatlarla kiralanan mülklerin tespiti için meclis araştırması önergesi verildi!

Kamuda yüksek kira bedelleri ile kiralanan mülklerin ve araçların sebep olduğu sorunların tespit edilerek alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir meclis araştırması açılmasına ilişkin meclis araştırması önergesi verildi.

Asbest tehlikesinin araştırılması için meclis araştırması önergesi verildi!

Kentsel dönüşüm sonucunda çıkan asbestten kaynaklanan tehlikelerin araştırılarak alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Devlet hazinesine devredilen taşınmazlar için meclis araştırması önergesi verildi!

Belediyelerin borçları nedeniyle cami ve lojman gibi taşınmazları devlet hazinesine devrettiği iddialarının araştırılması amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin meclis araştırması önergesi verildi.

Kanal İstanbul'un tüm yönleriyle araştırılması için meclis araştırması önergesi verildi!

Kanal İstanbul Projesi'nin muhtemel etkilerinin tüm yönleriyle araştırılması amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

ev güvenliği araştırması sonuçları Haberi

ev güvenliği araştırması sonuçları

Aksigorta'nın Yöntem Araştırma'ya yaptırdığı, ev-eşya güvenliği araştırmasında ilginç sonuçlar çıktı. Araştırmada ev-eşya kazalarına yönelik sigorta yaptırma oranının sadece yüzde 3 olduğu tespit edildi. Sigorta alarm sistemi gibi farklı servisler yardımı ile koruma önlemi almayı düşünenlerin oranı ise yaklaşık yüzde 20 seviyesinde. Evini korumak için sigorta yaptırabileceğini söyleyenlerin en yüksek olduğu yaş grubu 55-64 yaş aralığı oldu. Sigorta yaptırma eğilimi sosyo-ekonomik statü düzeyi düştükçe azalıyor. Araştırmada hedef grubun yüzde 24'ünün tatil döneminde evini korumak için hiçbir şey yapmadığı ortaya çıkarken, yüzde 35'ininse kapılarını kilitleyerek önlem aldıkları...