14 / 05 / 2024

ev güvenlik kameraları

ev güvenlik kameraları

Çağımızın problemi güvenlik kaygısı, ev tipi güvenlik kameralarını giderek popülerleştirirken en çok satan modelleri inceledik. Fiyatları ve özelikleri şöyle…

Ev tipi güvenlik kameralarının çok satanları! 12 Ekim 2022 fiyat listesi…

Çağımızın problemi güvenlik kaygısı, ev tipi güvenlik kameralarını giderek popülerleştirirken en çok satan modelleri inceledik. Fiyatları ve özelikleri şöyle…

Ev güvenliği için nelere dikkat edilmeli?

Pronet Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ediz Habip'e göre tatile çıkmadan önce güvenlik tedbirlerini gözden geçirmek büyük önem arz ediyor. Habip, tatil valizinden daha önemlisinin ev güvenliği olduğunu söyledi.

Plustek’in kablosuz güvenlik kiti ile eviniz parmaklarınızın ucunda!

Bugünün dünyasında, güvenlik, gözetim ve izleme ev sahipleri için daha da önemli hale geldi. İş seyahatlerinde ya da işyerinde uzun saatler 'geçirdiğinizde artık aklınız evde kalmayacak.

İzmir metrosunda güvenlik krizi!

Aktarmalı sistem ile birlikte vatandaşların binmeye bile korktuğu metroda şimdi de güvenlik krizi baş gösterdi. İzinlerini kullanan görevlilerin sayısı bir hayli azalırken, bazı istasyonda ise hiç görevli bulunmuyor

Alaca Sosyal Güvenlik Merkezi ihalesi gerçekleşti!

Yaklaşık bir yıl önce Alaca Belediyesi Meclisi'nde alınan kararla yer tahsisi gerçekleştirilen Sosyal Güvenlik Kurumu binasının yapımının 2015 yılı yatırım programına alındığı açıklandı...

Alaca Sosyal Güvenlik Merkezi 200 günde tamamlanacak!

Merkezi ihalesi tamam Yaklaşık bir yıl önce Alaca Belediyesi Meclisi'nde alınan kararla yer tahsisi gerçekleştirilen Sosyal Güvenlik Kurumu binasının yapımının 2015 yılı yatırım programına alındığı açıklandı.

Askeri yasak bölgeler ve güvenlik bölgeleri yönetmelik değişikliği!

Askerî Yasak Bölgeler ve Güvenlik Bölgeleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, 19 Aralık 2014 tarihinde 29210 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte, Askeri yasak bölgeler ve güvenlik bölgeleri yönetmeliğinde yapılan değişiklikler...

İstihdam şampiyonu güvenlik ve inşaat sektörü oldu!

İstihdam şampiyonu güvenlik ve inşaat sektörü oldu. Türkiye’de işsizlik Eylül ayında 3 milyon’u aşarken, Kasım ayında İnsan Kaynakları’nda yaşanan hareketlilik yılın finali için umut vaat ediyor.

Dumankaya D planı: Ev güncelleme!

Dumankaya İnşaatı'ın D planı uygulaması hem finansal hem de yaşam kalitesini artırmaya yönelik olarak tasarlandı. D planı kapsamında ev güncelleme imkanı sunuluyor. Peki ev güncelleme ne demek?

Omsa Endüstri Güvenlik Sistemleri Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Omsa Endüstri Güvenlik Sistemleri Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Oktay Taşçı Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık'ta kuruldu.

Mersin'de inşaatçılara güvenlik eğitimi!

Mersin'de inşaatçılara güvenlik eğitimi veriliyor. İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcısı İsmail Gerim, bu yıl özellikle İstanbul'da yaşanan ölümlü kazalardan sonra denetimlerin sıklaştırılarak artırıldığını belirtti.

Aydın Sosyal Güvenlik Kurumu Binası'nın temeli atıldı!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Aydın İl Müdürlüğü’nün 15 milyon 650 bin TL’ye mal olacak olan yeni hizmet binasının temeli düzenlenen tören ile atıldı. Düzenlenen törene, Aydın Valisi Erol Ayyıldız da katıldı...

İnşaat işlerinde güvenlik ve sağlık sözleşmesi kanunu!

167 Sayılı İnşaat İşlerinde Güvenlik ve Sağlık Sözleşmesinin Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun, 29 Kasım 2014 tarihinde 29190 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte kanun metni..

ev güvenlik kameraları Haberi

ev güvenlik kameraları

Ev tipi güvenlik kameraları küçük bebekleri, evcil hayvanları olanlar başta olmak üzere pek çok hane için temel başlardan biri haline geldi.

En işlevsel ve popüler olanları derledik…

Xiaomi Mi Home Güvenlik Kamerası: 698,30 TL

Kızılötesi Gece Görüşü Yapay Zeka İle İnsan Algılama

Evi her açıdan izleyebilmenizi sağlama için tasarlanan 360° dönme, eğilme ve yakınlaştırma özellikli panoramik görünüm. Kameranın tam 360° yatay ve 108° dikey şekilde dönmesini ve çekim yapmasını sağlayan ikili motor başlığı.

Uzaktayken kameradan eş zamanlı video çıkışı görüntülemesini isteyebileceğiz Mi Smart Clock fonksiyonu.

İki yönlü sesli aramaları gerçek zamanlı olarak yapabilirsiniz, böylece istediğiniz zaman "evinizi ziyaret" edebilirsiniz.

Üretici: Xiaomi Parça Numarası ‎BHR4885GL Piller: ‎1 Lityum polimer pil gereklidir. Ürün Model Numarası: BHR4885GL Renk: ‎Beyaz Tarz: Mi 360° Kamera (1080p) Voltaj: 220

TP-Link Ev Tipi Kamera: 499,00 TL

Görüntüleri ultra kaliteli olarak...