06 / 05 / 2024

ev ısıtma yöntemleri

ev ısıtma yöntemleri

Soğuk havalarla birlikte ev elektroniğinin önemli bir parçası olan ısıtıcılar piyasaya çıktı. Evinize şıklık katan portatif ısıtıcılar enerji tasarrufuyla evinizi de cebinizi de ısıtıyor.

Çatalla kiracısına saldıran ev sahibinin 25 yıl hapsi istendi!

Bakırköy'de yüzde 100'ün üzerinde kira artışını kabul etmeyen kiracısına çatalla saldıran ev sahibinin 25 yıl hapsi istendi. 

Kira sorununa çözüm ‘ev arkadaşlığı’ oldu! Ev arkadaşlarının yaşadığı konut sayısı 10 yılda yüzde 95,2 arttı!

Milyonlarca vatandaş, artan kira giderleriyle baş etmenin yollarını arıyor. Bunlardan en yaygın olanı ise ‘ev arkadaşlığı’ oldu. Çekirdek aile bulunmayan birden fazla bireyin yaşadığı konutların sayısı 10 yılda yüzde 95,2 arttı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz müjdeyi verdi! İlk evini almak isteyenlere destek sağlanacak!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ev sahibi olma hayali kuran vatandaşlar için ilk konut sahibi olma sürecini destekleyici çerçevede adımlar atacaklarını açıkladı.

Ev sahibi kiracıyı mahkemeye verirse ne olur? Ev sahibi kiracıyı mahkemeye verirse ne kadar sürer?

Ev sahipleri bazı hallerde kiracının tahliyesini isteyebilir. Eğer bu iş mahkemeye kadar giderse süreç nasıl işler ne gibi olaylar olur? Peki Ev sahibi kiracıyı mahkemeye verirse ne kadar sürer? İşte detaylar!

Sözleşme olmadan ev sahibi kiracıyı çıkarabilir mi? Kira sözleşmesi yoksa ne olur?

Sözleşme olmadan ev sahibi kiracıyı çıkarabilir mi? Kira sözleşmesi yoksa ne olur? İşte kiracı ve ev sahiplerinin sorduğu bu soruların yanıtları!

Kiracılar soruyor! 1 yıllık kira sözleşmesi bitince ev sahibi kiracıyı çıkarabilir mi?

Kiracılar tarafından en çok sorulan sorulardan biri de “1 yıllık kira sözleşmesi bitince ev sahibi kiracıyı çıkarabilir mi?” olmaktadır. İşte bu ve benzeri soruların yanıtları!

Kira sözleşmesi yoksa ev sahibi kiracıyı çıkarabilir mi?

Kira sözleşmesi yoksa ev sahibi kiracıyı çıkarabilir mi? Tahliye için hangi nedenler gerekir? sorularının yanıtlarını kiracılar tarafından aranmaktadır. İşte detaylar!

İzmir'de kiraya yüzde 100 zam yapan ev sahibi kiracıyı habersiz evden çıkardı! Eşyalarına el koydu

İzmir'de bir ev sahibi, kiracısına yüzde 100’e yakın zam yapmak istedi. Buna itiraz eden kiracı, haberi olmadan evden çıkartıldı. Ev sahibi iddiaya göre kiracının eşyalarına el koydu. Evden çıkarılan kiracı şimdi ne eşyalarını alabiliyor ne de sitenin kapısından içeri girebiliyor.

Ev sahibinin kiracıyı evden çıkarma süresi 2022!

Kiracısını evden çıkarmak isteyen mal sahipleri kiracıyı çıkartma şartlarını ve süresini araştırıyor. İşte ev sahibinin kiracıyı evden çıkarma süresi 2022...

1 yıllık kira sözleşmesi bitince ev sahibi kiracıyı çıkarabilir mi?

Konut ve işyeri gibi gayrimenkul kiralayan kiracılar bazı haklarını merak ediyor. Peki, 1 yıllık kira sözleşmesi bitince ev sahibi kiracıyı çıkarabilir mi?

Ev kredisi mi tasarruf yöntemleri mi daha mantıklı?

Ev almak isteyenler, ''Ev kredisi mi tasarruf yöntemleri mi?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Gelir durumunuz iyi ve hiçbir harcamanızdan kısmak istemiyorsanız, almak istediğiniz evi konut kredisi olanakları ile satın alabilirsiniz. 

İYİ Parti'li Bedri Yaşar'dan Gazi Sinan Bayır'a ev sözü!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Şanlıurfa Sınır Karakolunda görev yaparken yaralanan Vezirköprülü Uzman Çavuş Sinan Bayır'ı ziyaret etti ve Gazi Sinan Bayır'a ev sözü verdi.

Kırşehir İl Özel İdaresi’nden 24 hobi ev için yıkım kararı!

Kırşehir’de İl Özel İdare bölgesinde bulunan 24 hobi ev için İl Özel İdaresi yıkım kararı aldı ve ev sahiplerine kendilerinin yıkımlarını söyledi. Ev sahipleri arazide daha önce herhangi bir tarım veya dikim yapamadıklarını dile getirerek İl Özel İdare’nin bu kararına isyan ettiler.

ev ısıtma yöntemleri Haberi

ev ısıtma yöntemleri

Otomobil kredisi almak hiç bu kadar kolay olmamıştı!


SICAK yaz günleri yerini kış soğuklarına bıraktı. Dışarıdaki buluşmalar evlere taşındı, sinema sistemleri kuruldu ve ısıtıcılar yakılmaya başlandı. Teknoloji mağazaları da bu ihtiyacın farkında olarak gerek vitrinlerine gerekse online satış sayfalarına portatif elektrikli ısınma cihazlarını koymaya başladı. Sizler de kaloriferleri yakmadan olduğunuz ortamı ısıtmak istiyorsanız bu haber tam sizin için. İşte hem içinizi hem ortamınızı ısıtacak üstelik tasarımı ile evinize şıklık katacak ürünlerden bazıları… 


Şık ve kullanışlı 


HUDSON HSL 315 P Omnio 1500W Isıtıcıyı ile soğuk kış günlerini yaza çevirmek çok kolay. Evde, banyoda bahçede ve işyerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. 220 V veya 380 V ile çalışabilen cihaz devrilmeye karşı güvenlikli olup devrilme durumuda kendi kendine kapanma özelliğine sahip. Ayarlanabilir termostatı olan cihaz tasarımıyla oldukça...