14 / 05 / 2024

ev iyi çevre ödülü ödemiş

ev iyi çevre ödülü ödemiş

Özel Kalem Dergisi’nin düzenlediği 6.Yerel Yönetimler Ödül Töreni Kadir Has Üniversitesi’nde gerçekleşti. Yerel Yönetimler Ödül Töreni’nde Ödemiş Belediyesi, ‘‘Kentsel Planlama ve Kentsel Tasarım’ ile ‘Çevre Ödülü’ne layık görüldü...

Konut sektörü nereye gidiyor? Ev almak için iyi bir dönem mi?

Konut satışları ülke genelinde düşüşe geçti. Mart ayında bir önceki yılın aynı ayına göre binde bir oranında geriledi. Peki konut sektörü nereye gidiyor? Ev almak için iyi dönem mi?

Kiracının 'İyi oldu, 20 binlik evde 6 bine oturuyorum' paylaşımı tepki çekti: Mağdur ev sahipleri: Ev vermemek lazım!

Bir kiracının yaptığı "Ohh iyi oldu. 20 binlik evde 6 bine oturuyorum, keriz ev sahipleri sağolsun" paylaşımı gündem oldu. Ev sahiplerinden tepki gecikmedi. İşte o yorumlar...

İyi kiracıların evden tahliye edilmesi mümkün mü? Ev sahibi ve kiracılar aman dikkat!

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan tartışmalar ve tahliye şartları şu sıralar gündemden düşmüyor. Peki iyi kiracıların evden tahliye edilmesi mümkün mü?

İzmir'deki depremzedelere yapılan kira yardımı geri istenecek iddiası!

Hükümet, 30 Ekim 2020'de 6,9 büyüklüğünde gerçekleşen İzmir depreminde yıkılan evlerin yerine para karşılığı ev yaptı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 1150 Türk Liralık kira yardımını geri istedi.

TOKİ 5 milyon kişiyi ev sahibi yaptı!

Son yıllarda Türkiye'de meydana gelen afetler nedeniyle ülke genelinde çok sayıda insan evsiz kalmıştı. Vatandaşları yeni evlerine kavuşturan TOKİ, 2003'ten bugüne 5 milyon kişiyi ev sahibi yaptı. 

Hükümetten ev almayı düşünenlere iyi haber!

Ev almayı düşünenlere müjde geldi. Kredi faiz oranlarıyla ilgili son dakika bilgileri gelmeye davam ediyor. Korona virüsle mücadelede büyük adımlar hayata geçiren hükümetten bu kez de ev almayı düşünenlere iyi haber geldi. 

İstanbul’un çevre bölgelerinde ev fiyatları yüzde 20 arttı!

COVID-19 salgını nedeniyle villa ve bahçeli evlere talep artınca İstanbul’un çevre bölgelerinde yer alan özelikle Uskumruköy, Zekeriyaköy ve Kilyos’ta ev fiyatları tırmanışa geçti.

Ev almak isteyenler son haftayı iyi değerlendirsin!

Gayrimenkul sektöründeki hareketlilik yılın son ayında da devam ediyor. İlker Akşit, ev almak isteyen vatandaşlara son bir haftayı iyi değerlendirmeleri önerisinde bulundu...

En iyi restore edilen ev ödülü Asmazlar Bağ Evi'ne verildi!

"19. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali" kapsamında, "En iyi restore edilen ev" ödülü verildi...

Birevim bin kişiyi daha ev sahibi yapacak!

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Birevim, 2018 yılının sonuna kadar ayda 400 kişiyi daha ev sahibi yapmayı planlıyor. Firma, her ay 500 aileyle satış sözleşmesi, ortalama 100 aileye de ev teslimatı yapıyor.

Birevim bin kişiyi daha ev sahibi yapacak!

Aylık ortalama 250 kişiyi ev sahibi yapan Birevim, 2018 sonuna kadar bin kişiyi daha ev sahibi yapmaya hazırlanıyor. Konuyla ilgili Birevim'den açıklama geldi. 

Müstakil ev maliyeti 2017!

Bina inşaat metrekare maliyet bedelleri her sene Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca tespit ediliyor. Peki, 2017 yılında inşa edilecek müstakil ev maliyeti ne olur? Müstakil ev maliyeti 2017 ne kadar?

Terörden zarar gören vatandaşların ev teslimleri başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki: "Teröristlerle çıkan çatışmalar neticesinde evi yıkılan veya ağır hasarlı olan ne kadar vatandaş varsa onların sayıları bizde belli. Tahmin ediyorum 30 bin civarında ev yapmamız lazım" dedi.

ev iyi çevre ödülü ödemiş Haberi

ev iyi çevre ödülü ödemiş


Yerel Yönetimler Ödül Töreni’nde Ödemiş Belediyesi, ‘‘Kentsel Planlama ve Kentsel Tasarım’ ile ‘Çevre Ödülü’ne layık görüldü.


Özel Kalem Dergisi’nin düzenlediği 6.Yerel Yönetimler Ödül Töreni Kadir Has Üniversitesi’nde gerçekleşti. Tarihi, kültür ve doğal güzellikleriyle İzmir’in en güzel ilçelerinden biri olan Ödemiş Belediyesi ise 2 ödül birden alarak geceye damgasını vurdu. Çevre koruma kategorisinde ‘Küçükmenderes Havzası Çevre Koruma Projesi’ ile yarışmaya katılan Ödemiş Belediyesi, ‘Kentsel Planlama ve Kentsel Tasarım’ ile ‘Çevre Ödülü’ne layık görüldü. Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin de ödül törenine katılarak kürsüde ödüllerini aldı.


Konuşmasında çevre projelerinin son yıllarda önem verilmesi gereken çalışmalar arasında yer aldığını dile getiren Bekir Keskin, “Çevreyi ortak kullanıyoruz. Örneğin bir nehir bir ilçeden doğup başka bir ilçeden ya da ilden sonra denize kavuşuyor. Biz havzamızı, nehrimizi...