20 / 05 / 2024

ev konforlu ofis

ev konforlu ofis

3 milyon metrekareyi aşan ofis pazarında değişim devam ediyor. Hizmetlerin hemen hepsi A sınıfı ofis projelerine girerken, çalışanları düşünen projelerin de talep görenler olarak öne çıktığı görülüyor...

Tuna Mobilya, gayrimenkul sektöründe büyümeyi hedefliyor!

Ev ve ofis mobilyası alanında faaliyet gösteren Tuna Ofis Mobilyaları, turizm ve gayrimenkulde de büyümeyi hedefliyor. Şirket 2 inşaat projelerinin olduğunu, bunları 2024 yılı sonunda bitireceklerini kaydetti. 

Taşınabilir evlere talep yağıyor! İster ofis yap, ister ev! İşte 8 ülkenin talip olduğu o akıl almaz evler!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile insanların tercihleri de değişmeye başladı. Kovid-19 salgını ile birlikte üretilmeye başlayan ''taşınabilir evlere'' talep yağıyor. Hem ofis hem de ev olarak kullanılabilen aynı zamanda taşınabilen bu evler herkes tarafından merak ediliyor. İşt

Şirketler gayrimenkul ihtiyaçlarını azaltıyor: Hibrit çalışma geliyor! 

Google, Amerika'da aşılamanın başlamasıyla birlikte esnek çalışma saatlerinde değişiklik planları yapıyor. Şirket, bazı birimlerde haftada üç gün ofiste çalışma planı için pilot uygulama gerçekleştirecek. Netflix'te ev ve ofis olmak üzere çalışma takvimi oluşturuyor.

Tahincioğlu rotasını belirledi: Bahçeli, az katlı konutlar!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Nidapark Küçükyalı projesiyle Multi Ev konseptini geliştirdiklerini ve hem ev hem ofis hem de ev/ofis olarak kullanılabilen yenilikçi ve yeni normale uygun konseptlerle rekabetçi ortama ayak uydurmaya çalıştıklarına dikkat çekiyor.

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler görücüye çıkıyor!

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler'de ön talep toplanıyor. Projede ev, home ofis ve ofis olarak kullanılabilen multi evler yer alıyor. 

Avantgarde Collection, otel ofisi konseptini Türkiye’ye getiriyor!

Avantgarde Collection, insanların ev veya ofis çalışmalarına alternatif olarak kendi otel odalarını rezerve etmelerini imkan sunan dünya genelinde yayılan Otel Ofisi (Live/Work) konseptini Levent’teki otelinde uygulamaya başlıyor.

Modda Bulvar'da ev ve ofis bir arada!

İzmir'in yükselen projesi Modda Bulvar, İzmirlilere bir evden fazlasını sunuyor. 'Her şey evinizin altında' sloganı ile sadece bir ev değil, aynı zamanda yeni nesil bir yaşam biçimi de sunuyor.

Mahall Bomonti'de yüzde 0.59 faiz ve 120 ay vade fırsatı!

Türkerler Holding'ten Mahall Bomonti İzmir’de, herkesi ev ve ofis sahibi yapacak kampanya başlatıldı. Mahall Bomonti İzmir'de 4 bin 150 TL’den başlayan taksitlerle uzun vade ve düşük faizle ev ve ofis sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Mahall Bomonti'de aylık taksitler 4 bin 150 liradan başlıyor!

Türkerler Holding imzalı Mahall Bomonti İzmir projesinde ayda 4 bin 150 liradan başlayan taksitlerle uzun vade ve düşük faizle ev ve ofis sahibi olunabiliyor.

Mahall Bomonti İzmir'de yüzde 0.59 faiz kampanyası! 

Türkerler Holding, Mahall Bomonti İzmir projesiyle herkesi ev ve ofis sahibi yapacak. Mahall Bomonti'de yüzde 0.59 faiz ve 120 ay vade ile ev sahibi olmak mümkün...

Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları Turizm İnşaat Ticaret A.Ş Sofitel Taksim Şubesi açıldı!

Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları Turizm İnşaat Ticaret A.Ş Sofitel Taksim Şubesi bugün Beyoğlu'nda 75 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ev ve ofis kiralamada not dönemi!

Ev sahipleri Findeks sistemi ile kiracı adaylarının kimlik bilgilerinden, ödemelerini kontrol etmeye başladılar.  Uygulama ile bankalara ödemede güçlük çekenler ev bulmakta zorlanacaklar. Kredi notu yüksek olanlar ise düşük maliyetli kiralamalar yapabilecekler.

Türkerler Mahall Ankara ödeme kampanyası 2018!

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon daire seçenekleri sunulan Mahall  Ankara Evleri'nde ev ve ofis almak isteyenler dilediği kadar peşinatla hemen taşınıp 1 yıl sonra ödemelere başlayabilecek.

ev konforlu ofis Haberi

ev konforlu ofis

Uluslararası markaların bölge merkezlerini Türkiye’ye kaydırması, yerli markaların daha fazla şube açması ve yabancı firmaların ilgisi Türkiye’de A ve B sınıfı ofis pazarını büyütüyor. Bugün 3 milyon metrekareyi aşan bir büyüklüğe ulaşan pazarda değişim ve dönüşümde devam ediyor. Bir dönem ancak apartmanlardan dönüştürülmüş ofislerde yer bulan firmalar artık ofis projelerine taşınırken, ofislerden beklentileri de giderek artıyor.


Artık toplantı salonu, fuaye alanları, fitness salonu, dinlenme alanları, mescit, açık-kapalı otoparklar, güvenlik, vale, lobi-resepsiyon hizmetlerinin hemen hepsi A sınıfı ofis projelerine girerken, çalışanları düşünen projelerin de talep gören projeler olarak öne çıktığı görülüyor. Günün büyük bir çoğunluğunu ofislerde geçiren çalışanların, ofisten çıkmadan pek çok ihtiyacını karşılayacak olanaklar öne çıkarılıyor. As Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sert, bu nedenle yeni tasarlanan ofislerin artık, evler...