19 / 05 / 2024

Ev modasının merkezi Bursa

Ev modasının merkezi Bursa

Mayıs ayında Bursa’da düzenlenecek olan ‘Bursa İnovasyon ve Tasarım Buluşmaları’ etkinliğinin en önemli faaliyetlerinden biri; 28-31 Mayıs tarihlerinde TÜYAP Bursa ile birlikte organize edilen ‘Ev&Stil Fuarı’ olacak.

Ayda'nın babası Uğur Gezgin: Vicdansızlar, ev fiyatlarını artırdı!

İzmir depreminde enkazın altından çıkarılan Ayda'nın babası Uğur Gezgin yaşadıklarını anlattı. Acılı baba, ev fiyatlarını artıran fırsatçılara tepki gösterdi.

İstanbul’da ev fiyatlarının artış haritası!

Koronavirüs salgını sonrası gayrimenkul sektörü de etkilendi. Peki hangi ilçede konut fiyatları ne kadar oldu? İşte İstanbul’da ev fiyatlarının artış haritası...

Gulu Lalvani, Bodrum'dan ev satın aldı!

Bodrum Tilkicik Koyu'ndaki taş evlerin fiyatları, milyonlarca liraya çıktı. Serdar Bilgili’nin yaptığı sitedeki bir evi Gulu Lalvani 770 bin euro yani 6 milyona ev satın aldı.

Hedefimiz Türkiye'yi dünyada faizsiz finansın merkezi haline getirmek!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak yaptığı açıklamada "Hedefimiz Türkiye'yi, İstanbul Finans Merkezi'nin sağlayacağı avantajlarla dünyada faizsiz finansın merkezi haline getirmek." dedi.

Ruhsar Pekcan: Türkiye’yi yatırımların merkezi haline getirmeliyiz!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, koronavirüs salgınının uluslararası yatırımların dünyadaki dağılımını derinden etkileyeceğini belirterek, "Fırsatları iyi değerlendirip, Türkiye’yi yatırımların merkezi haline getirmeliyiz." dedi.

Faizsiz ev almanın şartları neler?

Ev sahibi olmanın farklı yolları bulunuyor. Tasarruf birikimi yapabilir, bankalardan konut kredisi çekebilir ya da farklı yöntemleri bulunan aracı kurumlarla, faiz sistemine bulaşmadan ev satın alabilirsiniz. Peki faizsiz ev sahibi olmanın şartları neler?

Korona ev fiyatlarını nasıl etkileyecek?

Korona krizinin ardından varlık fiyatlarının gerilemesi bekleniyor. Peki korona ev fiyatlarını nasıl etkileyecek? İşte tüm merak edilenler...

Krediyle zarar etmeden nasıl ev alınır?

Bankalarda kredi faizlerinin düşmesiyle birikimi olmayan ama ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar konut kredilerine yöneldi. Vatandaşlar konut alırken zarar etmeden nasıl ev alacaklarını merak ediyor. İşte, evde zarar ettirmeyen 10 tüyo…

TOKİ'den nasıl ev alınır 20 soruda tüm detaylarıyla!

Türkiye'nin dört bir yanında yeni konutlar inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapıyor. Peki TOKİ'den nasıl ev alınır? TOKİ'den ev alabilmek için hangi şartlar gerekli? İşte merak edilen tüm detaylar...

Yurt fiyatları ev kiralarını solladı!

5 yıldızlı üniversite yurtları araba fiyatına ulaşırken, pahalı semtlerdeki ev kiralarını bile geride bıraktı. Pahalılıkta zirvede bulunan Ortaköy’deki Republika Academic Apart'ta fiyatlar yıllık 75 bin lira olarak açıkladı.

Priyanka Chopra: Ev satın almak yapılacaklar listemde!

2000 yılında Dünya Güzellik Yarışması birinci olan Bollywood oyuncusu Priyanka Chopra, yapılacaklar listesinde ev satın almak olduğunu açıkladı.

Ev satın alırken dikkat edilecekler!

Konut kredi faizlerinin düşmesi ve verilen teşvikler konut sahibi olmayı kolaylaştırdı. Peki ev satın alırken dikkat edilmesi gerekenler neledir?

Karaman'dan ev almanın tam zamanı!

Tamamlanmış ev stoklarının azaldığını söyleyen Emlak Reyonu Yöneticisi Yunus Selçuk, değer artışı yaşanmadan ev almanın tam zamanı olduğunu söyledi.

Ev modasının merkezi Bursa Haberi

Ev modasının merkezi Bursa

Ev tekstilinden mobilyaya, aydınlatmalardan zü-caciyeye, vitrifîye ürünlerinden bahçe ve banyo ekipmanlarına kadar bir evin içinde olabilecek her türlü tasarımın yer alacağı fuar, alanında Türkiye’nin ilk fuarı olacak.


“Hayallerinizdeki evi gerçeğe dönüştürecek her şey bu fuarda” sloganıyla yola çıkan fuar kapsamında, pek çok yerli ve yabancı tasarımcı ve zanaatkar, çeşitli canlı gösteriler ve akademik sunumlar yapacaklar.


Fuarın tanıtım toplantısında konuşan BTSO Başkanı İbrahim Burkay, I Türkiye’nin kilogram başı ortalama ihracat değerinin 1.68 dolarken, ev tekstil sektöründe bu rakamın 11 doları aştığını hatırlatarak, “Ev Stil Fuarı katma değerli üretimde Türkiye'ye rol model olan sektör temsilcilerimizin başarı çıtasını daha yükseğe taşımak istiyoruz. Bursa ev modasının merkezi olacak''...