21 / 05 / 2024

ev otobüs

ev otobüs

Alman karavan üreticisi Volkner dünyanın en pahalı otobüsünü üretti. Fiyatı 1.2 milyon İngiliz sterlinine kadar çıkan otobüste Ferrari'yi park edecek bir garaj bile var...

Washington'daki otobüs ev görenleri şaşırtıyor!

Dünyanın kalabalıklaşması ile insanların en büyük sorunlarından birisi ulaşımla ve barınma oldu. Özellikle kira ödemek birçok insanın bütçelerini ciddi biçimde sarsıyor. Kira vermek istemeyen Amerikalı çift hurda sayılabilecek bir otobüsü eve çevirdi. Eve çevrilen otobüsün fotoğrafları sosyal medyad

Ev kirası ödemek istemeyen çift otobüsü eve çevirdi!

Washington'da ev kirasından sıkılan bir çift, çözümü kendi evlerini yapmakta buldu. Hurdalık bir okul otobüs satın alan çift, otobüsü eve çevirdi.

Eski otobüs 4 bin Sterlin'e eve dönüştü!

47 yaşındaki Rob Robinson, 700 Sterlin'lik eski bir otobüsü eve çevirdi. Majestic House (Muhteşem Ev) isimli mekan için 4 bin Sterlin harcandı.

1968 yılında Harem'de şehirlerarası otobüs terminali yapılması istenmiş!

1968 yılında Harem'de şehirlerarası otobüs terminali yapılması istenmiş. İl Trafik Komisyonu, Harem Araba Vapuru İskelesi'nde bir terminal tesisi için karar almış ve durum Belediye'ye bildirilmiş.

Kuşadası'na deniz otobüsü müjdesi!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuşadası’nın arıtma tesisinin Haziran ayında hizmete gireceğini, Kuşadası-Güzelçamlı arasında deniz otobüsü seferlerinin önümüzdeki sezona yetiştirileceği ve yolların asfaltlanacağının müjdelerini verdi.

Armutlu Deniz Otobüsü İskelesi Dolgu İmar Planı Değişikliği onaylandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlattırılan Armutlu Deniz Otobüsü İskelesi Dolgu İmar Planı Değişikliği il müdürlüğünce onaylanarak, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürlüğ'üne gönderildi.

Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali 13.5 milyon TL'ye 15 yıllığına kiralık!

Düzce Belediyesi tarafından, Düzce Darıcı'da yapımı devam eden Şehirlerarası ve İlçeler Otobüs Terminali temizlik, güvenlik, peyzaj, ısınma-soğutma, bakım-onarım ile her türlü idari-teknik işin yapılması şartıyla 15 yıl süreyle kiraya verilmek suretiyle 1

Aksaray'da otobüs durakları yenileniyor!

Ulaşım Master Planı çerçevesinde şehir merkezi dahil bir çok noktada köklü değişimler yapan Aksaray Belediyesi şehrin muhtelif yerlerinde yıpranmış otobüs bekleme duraklarını yenileriyle değiştirmeye başladı.

Karamürsel Otobüs Terminali ve Gölcük Saraylı Kalıcı İş Merkezi’ndeki dükkanlar kiralandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen toplantısında mülkiyetleri Büyükşehir Belediyesi’ne ait Karamürsel Otobüs Terminali’nde yer alan yazıhaneler ve Gölcük Saraylı Kalıcı İş Merkezi’nde bulunan iş yerlerinin kiralama ihalesi yapıldı.

İstanbul Deniz Otobüsü seferleri iptal!

Marmara bölgesinde etkili olan yağış ve şiddetli poyraz nedeniyle İstanbul Deniz Otobüsü İşletmesinin (İDO) sabah saat 07.30 Bandırma - Yenikapı - Bostancı, gibi bir çok seferleri iptal edildi.

Urlalılar yeni otobüs seferleri istiyor!

Urla'da vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi'nden kent merkezine direkt otobüs hattı koymasını istiyor. Vatandaşlar, "Kent merkezine ulaşmak için evlerimizden en az 4 araca binmek zorunda kalıyoruz" diyor

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü otobüs duraklarını inceledi!

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık. Cumhuriyet Üniversitesi kaınpiisii içersindeki ana otobüs durağında bir takım incelemelerde bulundu. Rektör Halk Otobüsleri durağında bir dizi incelemede bulundu.

İzmir'deki aktarmalı sisteme otobüs şoförleri de tepkili!

Geçtiğimiz 29 Haziran'dan itibaren İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen aktarmalı ulaşım sistemine bu kez de otobüs şoförleri isyan etti. Zor günler yaşadıklarını belirten otobüs şöförleri eylem yapacak...

ev otobüs Haberi

ev otobüs

Almanya'nın Düsseldorf kentinde düzenlenen karavan fuarında Almanların ünlü karavan üreticisi Volkner Mobil GmbH'nın ürettiği lüks otobüs büyük ilgi gördü.


Lüks düşkünü ve sürekli turnelere çıkan ünlü pop yıldızlarının ihtiyaçları düşünülerek tasarlanan otobüs 12.2 metre uzunluğunda. Otobüsün içinde dev bir plazma televizyonuyla birlikte lüks bir yatak odası, bulaşık makinalı, buzdolaplı ve fırınlı bir mutfak, oturma odası, konukların misafir edildiği bir bar ve muslukları altın kaplamalı bir banyo bulunuyor.


Lüks otobüste 800 litre temiz su, 600 litre kirli su ve 300 litre benzin deposu var.


Otobüste asıl dikkat çeken ayrıntı ise, Ferrari ya da Lamborghini gibi lüks otomobilleri içine alacak bir garaja sahip olması.


'TEKERLEKLİ LÜKS EV' 

Volkner Mobil GmbH'nın sahiplerinden Stephanie Volkner, "Felsefe olarak, dünyanın her tarafına gidebilecek, tekerlekli lüks bir ev inşa etmek istedik"...