18 / 05 / 2024

ev sigortası 2013

ev sigortası 2013

Groupama Genel Müdürü Ramazan Ülger, tüketicilerin daha çok araçlarını sigortalattıklarını, evleri için aynı duyarlılığı göstermediğini ifade etti...

Ev sahipleri dikkat! Konut sigortası ve DASK arasındaki fark nedir?

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından pek çok ev sahibi de DASK ile ilgili detayları araştırmaya başladı. Peki Konut sigortası ve DASK arasındaki fark nedir?

25 yıllık ev hanımlarına emeklilik başvurusu nasıl yapılır? Hiç sigortası olmayan ev hanımları nasıl emekli olur?

25 yıllık ev hanımlarının emeklilik konusu milyonlarca ev hanımının gündemde yer alıyor. Peki “Hiç sigortası bulunmayan ev hanımları nasıl emekli olur?” İşte detaylar!

Ev kiralarken DASK zorunlu mu?

Yeni Afet Sigortaları Kanunu'na göre artık 'zorunlu deprem sigortası' yaptırmayanlar elektrik ve su aboneliğini başlatamayacak. Peki ev kiralarken deprem sigortası zorunlu mu? DASK kiracıya mı ait?

Deprem sigortasına talep patladı!

İstanbul’ da 26 Eylül’de Silivri açıklarında yaşanan 5.8’lik depremden sonra vatandaşların deprem sigortasına olan talebi artış gösterdi. Bir hafta gibi bir sürede poliçe satışında yüzde 70’e yakın yükselme yaşanırken, 350 bin ev sahibi de DASK yaptırdı…

Konut sigortasıyla evde güven artıyor!

Konut sigortasının evlerde gerçekleşebilecek hasarları teminat altına alarak kiracı ve ev sahiplerine güven verdiğini dile getiren Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, beraber sunulan ek hizmetlerin de ev halkının konforunu artırdığını belirtti.

Konut sigortası yaşamı kolaylaştırıyor!

Ray Sigorta Genel Müdürü Erdoğan, konut sigortasının evde gerçekleşebilecek pek çok hasara karşı teminat verdiğini belirterek, bu ürünle beraber sunulan çilingir, halı yıkama ve klima bakımı gibi ek hizmetlerin ev halkının yaşamını kolaylaştırdığını ifade etti...

Konut sigortası evin konforunu artırıyor!

Konut sigortasının kiracı ve ev sahiplerine güven verdiğini ifade eden Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, ürünle beraber sunulan ek hizmetlerin de ev halkının konforunu arttırdığını söyledi. 

Konut sigortası yaptırmak için ev sahibi olmanıza gerek yok!

Anadolu Sigorta’nın konut paket sigortası ile sadece ev sahipleri değil kiracılar da, evlerini ve içindeki eşyalarını koruma altına alabiliyor..

Kiralar 'Trink Kira Sigortası' ile güvence altında!

Türkiye'de, sigortacılık sektöründe bir ilk olan, ev ya da işyerini kiraya verecek mülk sahiplerinin kiralarını güvence altına alabilmek amacıyla Ray Sigorta 'Trink Kra Sigortası' adı altında yeni bir ürün sunmaya başladı.

RE/MAX Türkiye’den hediye ev sigortası!

RE/MAX ile sigorta sektörünün önemli markalarından Generali Sigorta güçlerini birleştirdi. İki şirketin gerçekleştirdiği işbirliği ile RE/MAX müşterilerine 3 aylık ‘Kolay Evim Sigortası’ hediye edilecek.

Kuşadası Kültür Merkezi hizmete girdi!

KEGEV’e bağışlanan tarihi bir ev üzerinde 2013 yılında M. Esat Altungün’ün belediye başkanlığı döneminde Kuşadası Belediyesi ve Aydın Valiliği İl Özel İdaresi tarafından inşaatına başlanan Kuşadası Kültür Merkezi hizmete girdi.

Sompo Japan Sigorta'dan artı konut sigortası!

Sompo Japan Sigorta, Artı Konut Sigortası ile tek poliçeyle birçok farklı riske karşı teminat sağlıyor. Birden fazla konut için sigorta yaptırıldığında da “ev çokluğu” indiriminden yararlanılabiliyor.

Konut sigortası zorunlu mu?

Konut sigortası ile ev ve eşyalar yangından depreme, hırsızlıktan teröre kadar pek çok riske karşı toplu güvence altına alınabiliyor. Peki, konut sigortası zorunlu mu? Zorunlu değil mi?

ev sigortası 2013 Haberi

ev sigortası 2013


Konutlara kapsamlı sigorta güvencesi verildiğini belirten Groupama Genel Müdürü Ramazan Ülger, tüketicilerin daha çok araçlarını sigorta güvencesi altına aldığını, konutları için aynı duyarlılığı göstermediğini söyledi. Türkiye'de konut istatistiklerine bakıldığında, 16 milyon konutun var olduğu ancak bunlardan 4.8 milyon civarında konutun sigortalı olduğu...