04 / 05 / 2024

Konut sigortası evin konforunu artırıyor!

Konut sigortası evin konforunu artırıyor!

Konut sigortasının kiracı ve ev sahiplerine güven verdiğini ifade eden Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, ürünle beraber sunulan ek hizmetlerin de ev halkının konforunu arttırdığını söyledi. 



Vatandaşların kendilerini güvende hissettikleri yerlerin başında evleri ilk sırada geliyor. Ancak, yangın,  fırtına, dolu, su baskını ve hırsızlık gibi riskler ev sahibi ve kiracının huzurunu kaçırabiliyor. Konut sigortasıyla bu risklere karşı cazip fiyatlarla korunulabilir. Konut sigortaı poliçesiyle birlikte müşterilere ihtiyaç anında sağlanan ücretsiz çilingir hizmeti, elektrik hasarları, cam kırılması gibi teminatlarda sağlanıyor. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, konut sigortasının çok sayıda riske karşı güvence vermekle kalmadığını, ev sahibi ve kiracıların endişelerini de azalttığını belirten Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan; “Konut sigortası, kapıda kaldığınızda ücretsiz çilingir hizmeti vererek, evinizin camı kırıldığında ya da elektrik-su tesisatında sorun çıktığında ise destek sunarak devreye giriyor ve oluşabilecek masrafları karşılıyor” diye konuştu.

Müşterilerin ihtiyaçlarına göre hazırlanan konut sigortası ürünlerinin sigortalının hayatına en çok dokunan ürünlerden biri olduğunu da sözlerine ekleyen Erdoğan; “Müşterilerin ev içerisindeki yaşantılarını olabilecek en konforlu seviyeye getirmek için tasarladığımız Evim Saray’ın sunduğu klima-kombi bakımı ve halı yıkama gibi avantajlarla evlerde konfor sağlayarak sigortalılarımızın da hayatlarına değer katıyoruz” dedi.

Zorunlu deprem sigortasında sigortalılık oranının yüzde 50’leri geçmesine karşın Erdoğan, şu ifadeleri kullandı: "Konut sigortası ürününe talep yüzde 20 seviyesinin altında seyrediyor. Bu da konut sigortasının sağladığı çok sayıdaki avantajların henüz halkımız tarafından yeterince anlaşılamamış olduğunu ortaya koyuyor. Konut sigortası sadece müşterilerin eşyalarına gelebilecek hasarları ve hırsızlık olaylarını karşılamakla kalmıyor; ek teminatlar ve ek hizmetler ile de zenginleştirilebilen ve müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilebilen bir ürün. Biz de Ray Sigorta olarak sektörde fark yaratacak hizmetleri müşterilerimize sunmak için çalışıyoruz.”

Kombi ve klima bakımı 

Ray Sigorta Evim Saray Konut Sigortası sunduğu geniş kapsamlı teminatlara ek olarak poliçe kapsamında yılda 1 defa olmak üzere kombi; klima bakımını ve belirli ölçüdeki halı yıkama hizmetini ücretsiz olarak veriyor. Aynı zamanda poliçe kapsamındaki konutta ikamet eden aile bireylerinin hayatı boyunca tekerlekli sandalye ile dolaşmasını gerektirecek bir sürekli sakatlık sonucu doğması durumunda; sigortalı konutta yapılması gereken adaptasyon masrafları da poliçedeki limitler kapsamında teminat altında alıyor.


Geri Dön