29 / 04 / 2024

ev tekstili ürünleri kanserojen maddeler

ev tekstili ürünleri kanserojen maddeler

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD), Uzakdoğu’dan ülkemize giren ve içerisinde azo boyar madde barındıran ürünlerin zararlarına dikkat çekiyor.

Hoover Ultra Vortex MBC500UV yatak temizleyici kaç TL? 14 Şubat 2023 fiyat listesi...

Üstün performans sunan Hoover Ultra Vortex ile temizlenen tüm yatak, koltuk, yastık, minder ve ev tekstili ürünleri toz ve alerjenlerden arınır. Hoover Ultra Vortex UV-C ışınlı süpürge fiyatı ne kadar, özellikleri ne?

Duş Seti 1.159 TL! Bauhaus’ta banyo ürünleri ne kadar? İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi…

Bauhaus’ta banyo ürünleri ne kadara satılıyor? Birçok ev ürünü bulunan Bauhaus’ta banyo malzemeleri indirimli olarak satışta. İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi…

İşte en çok tercih edilen Vestel ürünleri ve 14 Ocak 2023 fiyat listesi...

Sayısız haneye, beyaz eşya, televizyon, küçük ev aletleri ve ankastre setleriyle konuk olan Vestel'in en popüler ürünleri hangileri? Fiyatları ne kadar?  İşte detaylar...

English Home’da fırsat ürünleri: sepette yüzde 60’a varan indirim! English Home 12 Ekim 2022 fiyat listesi..

Dönem trendlerini evlere taşıyan ev tekstil mağazası English Home’da tüm kategorilerdeki indirimlere ek seçili ürünlerden oluşan ‘fırsat ürünleri’ kategorisinde sepette yüzde 60’a varan indirim var. İşte indirimli fırsat ürünleri..

Bim’den uygun fiyatlı çeyiz ürünleri! Yemek takımından tencere setine yok yok… Bim 7 Ekim 2022 fiyat listesi

Bim marketler her hafta yayınladığı kataloğunda mutlaka belirli bir bölümü çeyizlik ürünlere ayırıyor. Gecelikten sabahlığa, yemek takımından tencere setlerine, küçük ev aletlerine kadar geniş ürün yelpazesiyle ucuz çeyiz ürünleri tüketicileri bekliyor. İşte o ürünler..

Bella Maison ev dekorasyon ürünlerinde yüzde 50 indirim! Bella Maison 23 Eylül 2022 fiyat listesi

Sevilen ev tekstil ve dekorasyon markası Bella Maison’da ev dekorasyon ürünlerine özel sepette net %50 indirim sizleri bekliyor. İşte Bella Maison ev dekorasyon ürünleri 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

Schafer ev tekstili ürünlerinde sepette yüzde 30 indirim kampanyası başlattı! 21 Eylül 2022 Schafer fiyat listesi

Schafer'de sonbahar kampanyası. Küçük ev aletlerinden sofra grubuna hatta ev tekstil ürünlerine kadar yüzlerce ürün yüzde 30 indirimle online satış mağazasında! İşte 21 Eylül 2022 Schofer fiyat listesi

BİM’den yeni ev dekorasyon ürünleri! BİM 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

BİM marketlerin bu hafta yayınladığı yeni katalogda evini yenilemek isteyenlerin yüzünü güldürecek birbirinden güzel ev dekorasyon ürünleri yer alıyor.

BİM uygulamaya özel ürünler! BİM’in indirimli teknolojik ürünleri işte liste fiyatları

BİM 6 Mayıs’tan itibaren Market Uygulamasında yer alan özel ürünleri yayınladı. Bu hafta BİM Market uygulamasında elektronik ürünlerden küçük ev aletlerine birçok indirimli ürün mevcut. BİM’in indirimli ürünlerine uygulamayı indirip kaydolarak ulaşabilirsiniz. 

Arçelik’ten dev kampanya! İşte kampanyaya dahil kişisel bakım ürünleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Arçelik, fırsat ve indirimleri ile kullanıcılarını sevindirmeye devam ediyor. 40 inç ve üzeri TV alımına tüm küçük ev aletlerinde geçerli 800 TL indirim uygulanıyor. İşte tüm detaylar ve kampanyaya dahil kişisel bakım ürünleri fiyatları…

A101 ev tekstil ürünleri 32,95 TL'den başlayan fiyatlarla! İşte A101 2022 fiyat listesi...

A101 ev tekstil ürünlerinin kampanyalı fiyatlarının rakamlarını açıkladı. Peki A101 kampanyalı ev tekstil ürünleri kaç TL? İşte fiyat listesi...

Venera Ev Tekstili Ürünleri Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venera Ev Tekstili Ürünleri Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad I.A. Ataya tarafından kuruldu.

Intertextile Shanghai Fuarı 24 Ağustos'ta!

Türk ev tekstili ürünleri, Uzakdoğu'da etkinliği ve ihracatı artırabilmek için 24-27 Ağustos'ta düzenlenecek Intertextile Shanghai fuarında yer alacak.

ev tekstili ürünleri kanserojen maddeler Haberi

ev tekstili ürünleri kanserojen maddeler

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD), Uzakdoğu’dan ülkemize giren ve içerisinde azo boyar madde barındıran ürünlerin zararlarına dikkat çekiyor. TETSİAD, kanserojen madde içeren azo boyar, ucuz fiyatlı ve kalitesiz ürünlerin insan sağlığını tehdit ettiği konusunda halkı uyarıyor. Azo boyar içeren ucuz ve kalitesiz ürünlerin ithalatını durdurarak durumun engellenebileceğini belirten TETSİAD, derneğin sıkı yaptırımlarının yanı sıra devlet kontrolü ve sektör içi otokontrol sistemiyle dış alımların engellenerek, iç üretimin güçlendirilmesinin şart olduğunun altını çiziyor.


Son zamanlarda çevre örgütleri de dahil dünya kamuoyu, tekstil ve aksesuar ürünlerindeki insan ve doğaya zararlı maddelerin kullanımını konuşuyor. Gelişmiş ülkeler sağlığa zararlı olduğu için yasak olan maddelerin kullanılmaması konusunda yoğun gayret gösteriyorlar. Ancak bu durum ne yazık ki ülkemizde yeteri kadar denetlenemiyor ve ithal ürünler...