28 / 07 / 2024

Ev tekstilinde hedef pazar İran

Ev tekstilinde hedef pazar İran

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği, tekstilin sektör bileşenleri ve tekstil bölgeleriyle yürüttüğü Ortak Akıl Toplantıları’nda Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği ile bir araya geldi.

GYODER'den ev kiralarını düşürecek model: Hedef İstanbul’da 10-12 bin TL’ye sıfır konut!

Erişilebilir fiyatlı kiralık konut için hazırlanan yeni model merakla bekleniyor. Kamunun arsa göstermesi durumunda harekete geçeceklerini belirten GYODER Başkanı Neşecan Çekici, “Bu modelle İstanbul’da 10-12 bin lira bandında kiralık ev bulmak mümkün olacak” diye konuştu.

LC Waikiki Home’da yüzde 50’ye varan indirim fırsatını kaçırmayın! LCW 30 Ekim 2022 fiyat listesi

Hazır giyim markası LC Waikiki ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Ev ürünleri alanında da satış yaparak mağazalar açan LC Waikiki ev tekstilinde fiyatları indirdi. İşte LCW 30 Ekim 2022 fiyat listesi..

English Home’da yeni kampanya! Yüzde 60’a ek sepette yüzde 20 indirim! İşte 24 Ekim 2022 fiyat listesi…

Ev tekstilinde Türkiye’de önde gelen mağazalardan olan English Home’da yeni indirimli fiyatlar açıklandı. İşte 24 Ekim 2022 fiyat listesi…

TAÇ ürünlerinde, ikinci ürüne yüzde 50 indirim! TAÇ’tan sonbahar fırsatı 3 Ekim 2022 fiyat listesi..

Nevresimler, yatak örtüleri, yorganlar, yastıklar, alezler ve daha birçok kalemde ikinci ürüne yüzde 50 sonbahar indirimi sizi bekliyor. Sevilen ev-yaşam markası TAÇ’ta geçeli indirimi kaçırmayın. Ev tekstilinde geçerli yüzde 50 indirimli 3 Ekim 2022 fiyat listesi..

Taç pike takımlarında yüzde 40 indirim! İşte 26 Eylül 2022 Taç fiyat listesi!

Evinizi taçla şenlendirmenin tam zamanı. Ev tekstilinde kalitenin markası Taç şimdi pike takımlarında yüzde 40 indirim imkanı sunuyor. tac.com.tr’yi ziyaret edin kendinizi mutlu edin. İşte Taç fiyat listesi

Stanley termoslarda, küçük ev aletlerinde A101 hafta sonu indirimi! A101, 23 Eylül 2022 fiyat listesi!

Çok sevilen A101 market bu hafta sonu da bomba gibi. Birçok üründe geçerli olan indirimin yanı sıra, A101 bu kataloğunda beyaz eşya, mobilya ve ev tekstilinde de uygun fiyatlı ürünler mevcut. Stanley termoslar küçük ev aletleri ve birçok ürün bu katalogda yer alıyor. İşte A101 hafta sonu indirimi..

Dikkat Yataş Bedding beyaz ev tekstili kampanyasında 30 Eylül son gün! İşte 23 Eylül 2022 Yataş Bedding fiyat listesi

Kaliteli uykunun adresi Yataş Bedding, beyaz ev tekstilinde kampanya başlattı. 30 Eylül"e kadar sürecek kampanya'da Visco Therapy boyun yastıkları, yorganlar, alezler ve daha bir çok ürün yer alıyor. İşte 23 Eylül 2022 yataş fiyat listesi

Mudo’dan online alışverişlerde yüzde 50’ye varan indirim fırsatları! İşte 8 Eylül 2022 fiyatları

Mudo’da banyo ve ev tekstilinde ikinci ürüne yüzde 50 indirim kampanyası başladı. İşte Mudo'nun 8 Eylül 2022 tarihli fiyatları!

İdlib Esenler Köyü'ne 300 briket ev yapılacak!

Esenler, çadır kamplarda yaşam mücadelesi veren İdlibliler'e yardım elini uzatıyor. "100 hanelik köy" hedefiyle başlayan yardımlarla 52 briket ev bitirildi. Esenlerli hayırseverlerin yardımlarıyla yeni hedef, İdlib Esenler Köyü'ne 300 briket ev yapmak olarak belirlendi...

Beylikdüzü'nde günlük ev operasyonu!

Kiralık ev terörü Türkiye'yi virüs gibi sardı. Ülkemizi hedef alan teröristlerin barındığı kontrolsüz evler, uyuşturucu tacirlerine de mekan oldu.İstanbul Beylikdüzü'nde sadece son bir ayda 350 kişi gözaltına alındı. İlçede 113 binanın komple mühürlendi.

Ev alana vatandaşlık verilirse yıllık 10 milyar dolarlık satış bekleniyor!

Türk gayrimenkul şirketleri ev alan yabancıya vatandaşlık verileceği açıklaması ile hedef büyüttü. Bakü’de bu yıl ikinci kez düzenlenen gayrimenkul fuarına katılan şirket temsilcileri “Ev alana vatandaşlık ya da uzun dönem oturma izni uygulamaya girerse yıllık en az 10 milyar dolarlık satış yaparız”

Eminevim’de hedef 100 bin teslimat!!

Bugüne kadar yaptığı ev ve otomobil teslimatları ile 95 bin kişiye ulaşan Eminevim’de hedef 2017’nin ilk aylarında 100 bin teslimata ulaşmak.

İşte ev tekstilinde yeni rota!

TETSİAD 2016 yılında sektörün yeni pazarlara yöneleceğini belirtiyor. Piyasalardaki daralma, Rusya krizi ve Ortadoğu’da yaşanan sorunlar, ev tekstilcilerini yeni pazar yaratabilecekleri ülkelerde arayışa yönlendirdi.

Ev tekstilinde hedef pazar İran Haberi

Ev tekstilinde hedef pazar İran

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği, tekstilin sektör bileşenleri ve tekstil bölgeleriyle yürüttüğü Ortak Akıl Toplantıları’nda Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği ile bir araya geldi.


Toplantıda tekstil sektörünün ihracatı ve gelişiminde ev tekstili sektörüne düşen pay, sektörün gelişimi için neler yapılabileceği, ihracatta hangi pazarlara odaklanmanın Türk tekstil sektörünü büyüteceği gibi konular ele alındı. İTHİB Başkanı İsmail Gülle “Ev tekstili ihracatımız 2.1 milyar dolar. İtalya’da yüzde 5 artış, Almanya’ya yüzde 1 artış, İngiltere’ye yüzde 14 artış ve İran’a da yüzde 42 artış yaşandı. Burada da görülüyor ki İran pazarına odaklanmak gerekli. 80 milyonluk bu nüfusun ihtiyaçları da yüksek. Ticari heyetlerimizle birlikte siyasi havanın da iyi olduğu bu ülkeye yatırım yapmak önemli”...