29 / 04 / 2024

ev ve tekstil fuarı ziyaretçi sayısı

ev ve tekstil fuarı ziyaretçi sayısı

Ev ve Tekstil Fuarı'nı 40 bini yabancı 118 bin kişi ziyaret etti

Ottoman Life Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Ottoman Life Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Tekstil Kuyumculuk İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Görül tarafından kuruldu.

Mevara Turizm Gıda ve Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mevara Turizm Gıda ve Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 30 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Serbest tarafından kuruldu.

NHY Safir Mimarlık Danışmanlık Dekorasyon Hizmetleri Gıda ve Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

NHY Safir Mimarlık Danışmanlık Dekorasyon Hizmetleri Gıda ve Tekstil Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Nuhmehmet İçingir ve Yavuz İçingir tarafından kuruldu.

MSA Madencilik Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MSA Madencilik Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 650 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Azun tarafından kuruldu.

ANKAmall'da 20'nci yıla özel ev ve araba hediyesi!

20 yıldır Ankara’da alışverişin kalbi, aynı zamanda sosyal hayatın da merkezi olarak görülen ANKAmall, 20'nci yılına özel ev ve araba hediye ediyor.

Ev ve iş yeri kiralarken neye dikkat etmeli?

Gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli? Ev ve iş yeri kiralama yaparken dikkat edilmesi gereken önemli hususlar nelerdir?

Öğrencilerin ev ve yurt telaşı başladı!

Üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklamasıyla öğrencilerin ev ve yurt bulma telaşları başladı. Öğrenci yurtlarının bir gayrimenkul yatırım aracı olarak görülmesiyle inşaat firmalarının yurt yatırımları hızlandı.

Balıkesir'de ev ve arsa satın alma bahanesiyle dolandırıcılık!

Balıkesir'de ev ve arsa satın alma bahanesiyle birçok vatandaşı dolandırdığı iddia edilen kişi nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafınca tutuklandı.

Antalya Muratpaşa'da 35.6 milyon TL'ye icradan satılık ev ve arsası!

Antalya 3. Sulh Hukuk Mahkemesi, Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Güzeloba mahallesi, 6894 ada, 2 parselde kayıtlı kargir ev ve arsasını 35 milyon 581 bin 509 TL'ye icradan satıyor....

Setstand Mimarlık Tasarım ve Organizasyon Hizmetleri ve Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Setstand Mimarlık Tasarım ve Organizasyon Hizmetleri ve Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Kaya ve Mustafa Kaya ortaklığıyla kuruldu...

Salsanat Yapı İnşaat ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salsanat Yapı İnşaat ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Devrim Yalçın tarafından kuruldu...

350 ev ve iş yerini üzerlerine geçiren aile yakalandı!

Adana'da çete kuran aile vatandaşları tehdit ederek para, tarla, ev ve iş yerlerini üzerlerine geçirdi. Polis tarafından yakalanan çete gözaltına alındı.

Fethiye'de 6.8 milyon TL'ye icradan satılık ev ve tarla!

Fethiye 1. Satış Memurluğu, Muğla İli, Fethiye İlçesi, Yanıklar Mahallesi, 351 Ada, 28 Parsel sayılı ev ve tarla cinsli taşınmazı 6.8 milyon TL'ye icradan satışa çıkardı...

ev ve tekstil fuarı ziyaretçi sayısı Haberi

ev ve tekstil fuarı ziyaretçi sayısı

Ev ve tekstil ürünlerinin sergilendiği Türkiye'nin en büyük fuarı EVTEKS'i 118 bin kişi ziyaret etti. CNR Holding yetkilileri fuar alanına yakın bölgedeki evlerin bile pansiyon hizmeti verdiğini söyledi. Ev ve Tekstil Fuarı ziyaretçilerinden 40 bininin yabancı olması dikkat...