02 / 05 / 2024

Eval İnşaat Esenyurt Projesi

Eval İnşaat Esenyurt Projesi

Suudi Arabistan Kralı Abdullah Bin Abdülaziz es Suud, muhteşem Boğaz manzaralı mülkü Sevda Tepesi'ne imar izni çıkacak diye 30 senedir sabırla bekliyor

Eval İnşaat için iflas kararı verildi! Alacaklılar toplantısı 10 Ekim'de!

Bugüne kadar binlerce konut inşa eden ve Esenyurt'tra hayata geçirdiği 1.300 konutluk Eval Park ile gündem olan Eval İnşaat için iflas kararı verildi. İşte ayrıntılar... 

Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat!

Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Gül İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Gül İnşaat'ın İstanbul Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı. Projede 208 konut ve 20 iş yeri yer alacak.

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Günyüzü İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş'nin Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı.

Eval İnşaat'a iflas davası açıldı!

2004 yılında Beylikdüzü’nde kurulan Eval İnşaat hakkında Medet Anlı tarafından iflas davası açıldı. Davanın yargılaması 30 Aralık 2020 günü saat 09:55'e bırakıldı.

Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini geçtiğimiz yıl durdurdu. Peki Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Innovia 4 mağdurları bugün İBB önünde toplanıyor!

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesinin inşaatını durdurdu. Projeden ev alan binlerce vatandaş bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde toplanacak.

Innovia 4'ün inşaatı durdu! 5 bin mağdur var!

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini durdurdu. Projede çalışan bütün işçilerin işten çıkarıldığı bildirildi.

Eval İnşaat'tan Esenyurt'a 794 konut! Yeni Proje!

Eval İnşaat, Esenyurt'ta 794 daire ve 19 dükkandan meydana gelen yeni projesine başlıyor. Projede daire teslimlerinin 2019'da yapılması planlanıyor..

Güray İnşaat'tan Esenyurt'a Sheraton Residence projesi geliyor!

Güray İnşaat Esenyurt-Bahçeşehir'de Sheraton Residence projesine hazırlanıyor.Henüz proje aşamasında olan Sheraton Residence projesinin 2019 yılı Aralık ayında tamamlanması hedefleniyor.

Eval İnşaat Esenyurt Projesi Haberi

Eval İnşaat Esenyurt Projesi

 

Bazen Kral olmak bile yetmiyor... Suudi Arabistan Kralı Abdullah Bin Abdülaziz es Suud, muhteşem Boğaz manzaralı mülkü Sevda Tepesi'ne imar izni çıkacak diye 30 senedir sabırla bekliyor. Son günlerde işte bu benzersiz mülk yeniden gündeme gelmiş.

Kimdir bilmiyorum ama, bizimkiler Kral'a bir teklifle gitmişler: 'Gelin,. Sevda Tepesi'ne Suudi Arabistan Başkonsolosluğu binasını inşa edelim' demişler.

Kral, tamam Suudi Arabistan Kralı, Suudi Arabistan'ın malı kralm malı sayılır ama, Abdullah Bin Abdülaziz malını kaptırmamış, 'Burası benim tapulu malım. İnşaat izni verecekseniz, saray inşa etmeme izin verin' demiş.

Hatırlar mısınız bilmem, Türkiye ile Suudi Arabistan arasında taşınmaz satışı konusunda karşılıklı uygulama olmadığı için, Turgut Özal, Bakanlar Kurulu'ndan satış için özel izin çıkarmıştı da, o günlerde Veliaht Prens olan Abdullah, İstanbul'da bir saray inşa edeceğim umuduyla...